ja se fizički osjećam nezgrapno i sve mi je napor, iako se nisam udebljala niti se jos na meni vidi da sam trudna, a psihicki sam ok, samo vise placem hahah

Danica85 - nisam iz Osijeka, ali kako imam obitelj tamo, kazu da je kod Rose super pa prenosim svoja saznanja
Rekla sam dr.da bih išla privatno i mislila sam kod Rose, ona nije bila za to, kaže ipak ću prijeći u TA nakon 35 tjedna, pa bi bilo dobro ipak otići u bolnicu da imaju moje podatke. Zato i pitam ako netko zna kakva je procedura u KBC
Ja zasad mjerim 36.9. Nije to temperatura poprav, ali cula sam se maloprije s doktorom i rekao je da svakao mogu popit lupocet/ibruprofen/sumamed (mada ne znam otkud mi sumamed, moze mi ga prepisat jedino doktor u...ponedjeljak😅). Popit cu jedan lupocet prije spavanja, jer me glava rastura od jucer poslijepodne 🤕
.
Dobra stvar da imam apetita, mališa se okrece i nekako sam sva pozitivna (nadam se ne u korona smislu)😅🤦♀️🤷♀️
Ne kuzim bas kak ti je sam tak ibuprofen dao.. ibuprofen i neofen se ne preporuca jer se zadrzava u posteljici i bebi a paracetamol (lupocet) ne, bar su meni tak rekli. Ja nisam ni jedan neofen/ibuprofen popila u trudnoci jer su me splasili s tim. Nije valjda opet neka razlika u doktorina.. pola/cijeli lupocet dok je neizdrziva glavobolja i to je to. A za summamed super, da 😂 kao da ga imas doma u svako doba 😂
Imas neke simptome? Probaj se opustit.. temp tijekom dana varira i u trudnoci je nesto povisena, za sad si ok.. znam da si u stresu ali sve bude ok, stitite se medjusobno :)
https://www.farmacia.hr/farmacia-preporucuje/clanci/139/lijekovi-u-trudnoci-sto-je-dopusteno-a-sto-ne/

Da, i ja sam cula da se brufen ne smije konzumirati u trudnoci. Od tableta za bolove samo paracetamol (lupocet, lekadol).
Ja se fizicki super osjecam, malo mi ponekad smeta trbuh i trebam se naviknuti, ali ostalo je sve super. Ali psihicki sam se poljuljala u zadnje vrijeme, prije toga sam bila nikad bolje u zivotu. Veliki sam zaljubljenik u Bozic i blagdane i mislim da me podsvjesno sad ta cijela situacija s koronom razljutila i da me sve nervira. Ali proci ce i to
Baby P 03/21 💙
Toliko sam toga natipkala i ode sve u Honduras!
Prejeli se pizze, ne mogu se pomaknuti! Prava domaća, ultra bogata!
Fizički sam ok, izuzevši one mučnine i povraćanje i bolna crijeva, ova trudnoća je blaga što se tiče drugih bolova! Naravno, uspušem se, teže mi se sagnut, zabole prepone kod dugog stajanja, al sve u svemu ok. U prvoj trudnoći me kičma rasturala.
Psihički se preporodila! Popustile su tjeskobe i strahovi i malo sam olabavila. Korona me nervira i da se mene pita ja bih nas skroz izolirala! No muž radi i to s ljudima pa nije baš izvedivo! Eto, danas tata javio da ima temp, a i kašljao je dosta. 🤦 Klinci su super!
Jagodice, nikako nemoj uzimati ibuprofen u trudnoći, a ne savjetuje se niti s eventualnom koronom. Paracetamol je ok!
Da li vam se dogada da poslije sjedenja imate pritisak i da vas probada u trbuhu? Ja sam sad 1h sjedela jer su bili gosti i bas me muci, osjecaj ko da sam puna plinova i dolje bas pika 😬.

Booo Lonmi, meni se to ne događa. Doduše ne sjedim dugo! Ili stojim ili ležim na kauču. Sjedim dok jedem ili klincima pomažem oko šk, al to ništa dugo ne traje.
Hej hej cure moje vidim da ste se pravo raspisale danas, ali lijepo je vidjeti da se stalno o necemu pise 🤗
Ja sam si danas uzela malo odmora od moba i muz i ja smo danas bili off. Probudili se u 11h 😅 i proveli cijeli dan pred tv-om i posvetili se malo jedno drugome i curki.
Tako da evo sad usla da vidim sto ima novoga, kad ono bome imala sam sto citati 😲
NevaEva - daa, ajmee ni sama ne mogu vjerovati da mi je ostalo jos 10tj 🤦♀️😁😲
Jagodica - hvala ti, daa prva sam od vas osim ako me ne pretekne neka od cura koje su blizu meni po terminima 😊 a kako se osjecam, pa vjeruj mi da nisam svjesna da je ostalo takoo maloo 🙈
Zao mi je sto je mama pozitvna, ali drzite se i samo glavu gore, lupocet smijes popiti kao sto su i cure vec pisale, ali svakako nemoj cekati da preraste u veliku temp, bolje i popiti preventivno nego da te ulovi 👍
Sto se mjehura tice ne sekiraj se to je sasvim normalno, ja ti od samog pocetka trudnoce imam problem s time da cim kihem odmah i pisnem hahha 🤣 koliko kod smijesno zvucalo, al tako je 🤷♀️ bas je divno biti trudnica sa svim tim problemcicima🤰😊

Nea 💗
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji