Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lunica
    14. Prosinac 2020. 08:49

Jutro cure🌺
    Ruska bas si me nasmijala!😂😂
    Tko nam.danas ima pregled?
    Ja imam sutra u 16h...vise mi nije ono napeto jer znam.spol,ali isto jesam.malo ipak da sve bude ok....
    🥰🙏❣️

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

14. Prosinac 2020. 08:58

Ruska1986

Dobro jutro, cure! Joj, moram vam nest ispricat… Jutros muz ide na poso i ja se probudila. Kaze on meni da me htio probudit sinoc oko 1. Reko zasto, kaze on: pa ja se probudio i odjednom: jao, sta ce dijete jest kad dodje iz bolnice, pa mi nemamo nist za bebu za jelo? Kaze ja se tolko uspanicario da sam odmah htio ic na stranicu, uopce ne znam ciju i narucit djetetu hranu 😂😂😂😂 Smjesno mi je jer jadan ni ne zna sta bi se trebalo djetetu narucit, on je mislio odma kasice 😂😂😂

😂😂 a cute! 
    .
    E a stvarno, kaj beba jede ak npr.ne dobijem mlijeko? Ide odmah formula ili nema sanse da ne dobijem to prvo mlijeko, kolostrum?

• Erika33
    14. Prosinac 2020. 09:04

NevaEva

Ruska1986

Dobro jutro, cure! Joj, moram vam nest ispricat… Jutros muz ide na poso i ja se probudila. Kaze on meni da me htio probudit sinoc oko 1. Reko zasto, kaze on: pa ja se probudio i odjednom: jao, sta ce dijete jest kad dodje iz bolnice, pa mi nemamo nist za bebu za jelo? Kaze ja se tolko uspanicario da sam odmah htio ic na stranicu, uopce ne znam ciju i narucit djetetu hranu 😂😂😂😂 Smjesno mi je jer jadan ni ne zna sta bi se trebalo djetetu narucit, on je mislio odma kasice 😂😂😂

😂😂 a cute!
    .
    E a stvarno, kaj beba jede ak npr.ne dobijem mlijeko? Ide odmah formula ili nema sanse da ne dobijem to prvo mlijeko, kolostrum?

Nema šanse da ne dobiješ kolostrum i mlijeko. 
    Svaka žena ima mlijeko i može dojit. 

Bubica1
    14. Prosinac 2020. 09:20

PREGLEDI 12. MJESEC
    TheTina 15.12.
    Gita_kc 15.12.
    EmEn9 15.12.
    Lunica 15.12.
    Avama 15.12.
    Valkris 16.12.
    Ines 16.12.
    Lussi 17.12.
    Tea2807 17.12.
    Lavica13 17.12.
    Bubica1 18.12.
    Avama 21.12.
    Mateja91 21.12.
    Jagodica125 21.12.
    Ninnach 21.12.
    Thera 22.12.
    Girl1234 22.12.
    Lonmi 22.12.
    Bubica1 23.12.
    MissGraz 28.12.
    Bebanomoje 29.12.
    Mom_of_4 29.12.
    PREGLEDI 1.MJESEC
    Deleted user 05.01.
    Petra982 05.01.
    J3ll3na 08.01.
    Kety992 11.01.
    Lonmi 12.01.
    NevaEva 15.01.

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

Bubica1
    14. Prosinac 2020. 09:22

Dobro jutro svima! 
    Nemamo za danas nikoga na popisu, ali ako koja ide na pregled, sretno! 😊
    I dobrodošle nove cure! 🤗
    Ugodan dan svima želim, ja sam malo u gužvi na poslu pa se javim kasnije. 😘

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

14. Prosinac 2020. 09:25

Erika33

NevaEva

.

Uf, odmah mi je lakše. To mi je iskreno veći stres nego porod, strah me da ga ne budem mogla hranit.. baš se bojim toga. 

Lavica13
    14. Prosinac 2020. 09:35

Jutro cure! Sretno ko ima preglede danas! 😊 Ja evo čekam zadnje vađenje krvi za OGTT. Bome ću se i ja danas počastiti. Muž ima roćkas, jedva čekam tortu navečer 😉🤤 
    Puno ste se raspisale pa ću prokomentirat ono što se sjetim da sam pročitala ☺️

Preslatke su vam životinjice 😍 svašta čupasto imate 😁

Mi živimo u kući i meni je super. U stanu sam živjela samo kao student i nebi više ako ne moram. Moja kućica, moja slobodica. Ima posla, ali sve je to gušt, bar meni. 🤗

Ja stalno imam neke bolove, ali evo traju dan, dva, tri i onda nestanu i tako. Raspoloženje mi je ok, ne vidim neke promjene u odnosu na prije. Jedino mi suze dođu na oči kod nekih filmova i reklama, što inače prije nisu 🤷🏻‍♀️ mučnine sam imala samo na početku i to ništa strašno, žgaravice nemam. Sve u svemu, zadovoljna sam 😊

Mi jučer kitili bor, kuću, oko kuće i baš sam bila umorna navečer i nakon toga samo horizontala. Bolilo me dolje, ali evo danas je sve ok. Pretjerala sam valjda makar sam radila pauze između kićenja

Uživajte u danu, u svojim trbuščićima i svime što vas veseli 😘😘😘

Lavica13
    14. Prosinac 2020. 09:40

NevaEva

Erika33

NevaEva

.

Uf, odmah mi je lakše. To mi je iskreno veći stres nego porod, strah me da ga ne budem mogla hranit.. baš se bojim toga.

Ja nisam mogla dojit jer sam imala uvučene bradavice i beba mi je bila jako mikina i nikako nisam uspijevala na početku pa su ga u bolnici hranili s adaptiranim i miješali s onim što sam uspjela izdojiti. Bit će sve ok, ali evo uzmi izdajalicu za svaki slučaj ili si pogledaj kako se ručno izdojiti da znaš za svaki slučaj 😊

Ninnach
    14. Prosinac 2020. 09:56

Joj,cure nisam vam htjela nabiti osjećaj panike. Ja sam vam jednostavno takva da sve hoću čim prije pa da mi ne visi za vratom. Zato sam požurila. Stigne se sve. 
    Moj je termin 2.3.ali moglo bi i prije i pisala sam već da sam prvu trudnoću 2tj ležala u bolnici do carskog reza pa onda zato i iz nestrpljivosti, i  radi korone s obzirom da nas mogu opet zatvoriti ne znam.... kupujem sve što mi dođe usput. Ali sve se stigne. Jedino je do ro ako se uspije sad popust uloviti za ove skuplje stvari poput kolica i nosiljki i njihaljki i tako to. 🤗🤗😊😊👍

14. Prosinac 2020. 10:00

Cure koje već imate iskustva s dojenjem.. bi ovo bilo ok? To je ručna izdajalica, ima odmah cijeli set bočica i duda pa mi djeluje praktično. Jel ipak bolje uzet električnu izdajalicu? Ja sam izgubljena s ovim.. 
    https://www.babycenter.hr/tommee-tippee-rucna-izdajalica-set-2490-00617.html

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.