Zamisljam je pred velikim loncem kako kuha odjecu a smrdi onaj sapun hahahahaha a ona sva sretna jer ubija bakterije hahahaha
Zamisljam je pred velikim loncem kako kuha odjecu a smrdi onaj sapun hahahahaha a ona sva sretna jer ubija bakterije hahahaha
hahahahahahahahaha die die die hahahahah
Jutro!
Evo danas sam konacno bolje malo, nije mi muka od jutra. Sutra bi trebala na pregled, a tak mi se nece po ovakvom vremenu. Ovo je prvi put da mi se ne ide 😂😂😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Dobro jutro neradnici i radnici
Muž i ja se jučer spremili u pola 10 u krevet i aj ćao.
Katuška vreća je preslatka. Ja ju isto nisam mislila kupovat al sad kad Yra kaže ići ću po nju!
Mozgići, jetrice, mmm sve volim samo fileke ne mogu ni vidjet a kamo li primirisat.
Kikaa pa od čega ne možeš stat na nogu?? Gdje te boli, baš noga ili??
Zrinchy ja isto volim mačke. Trenutno nemam ni jednu, moja velika neprežaljena ljubav je bio moj mačak Mo (skraćeno od Mozart), crn, prekrasan. Srce mi se slomilo kad je uginuo Nabavit ćemo i macu i peseka, ali dok još malo beba poraste sad ne. Mene jučer tako stezao nisko trbuh, da sam mislila da ću rodit, nisam se mogla uspravit! Jedva došla do kreveta i jedva se okretala sa boka na bok. Raste ova mala prasica moja <3 Ja sam rekla da neću birati ime da to bude muž i meni se jako sviđa i zbog pjesme i svega.
Jesam šta zaboravila iskomentirati...
E da, gđa.Nikolić dobro došla! Kad ti je termin? I kaj ti nosiš? Ja idem u Vinogradsku rodit, a sad ću stavit zloglasni popis pa ćeš vidjeti cure i termine.
Ajme ni ja nism pozdravila Gospodju Nikolic, dobrodosla!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
hahhahahahahaahahaha munjo!:)) Fakat ju volim, ali stvarno je takva ko iz tvoje mašte:))) Neka uživa, prvo unuče <3
Zrinchy ja isto volim mačke. Trenutno nemamni jednu, moja velika neprežaljena ljubav je bio moj mačak Mo (skraćeno od Mozart), crn, prekrasan. Srce mi se slomilo kad je uginuoNabavit ćemo i macu i peseka, ali dok još malo beba poraste sad ne. Mene jučer tako stezao nisko trbuh, da sam mislila da ću rodit, nisam se mogla uspravit! Jedva došla do kreveta i jedva se okretala sa boka na bok. Raste ova mala prasica moja <3 Ja sam rekla da neću birati ime da to bude muž i meni se jako sviđa i zbog pjesme i svega.
Jesam šta zaboravila iskomentirati…
Ja imam dvije, Mirelu i Borku, karakterno su nebo i zemlja, a svaka posebna na svoj način <3 Slažam se da je za bebeu dobro da bude okružena životinjama, i ja bi peseka, al mislim da bi ga ove dvije pojele :)))
Tak ti je i meni bilo u ponedjeljak, zagrčilo me dolje, morala sam preležat cijelo popodne. Valjda dođe tako koji dan..
Pošto stalno šaljem slikice Mirele, evo slikica Borke i obećajem da prestanem sa spominjanjem mačaka odsad pa nadalje:)) Kad su tak slaaatkee, ova se čak igra društvene igre s nama:)) :
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji