Ajme, kako vrijeme brzo leti. Uređuju se sobice, kolica i već ste većina u "poštenim" tjednima. 🤗😍
Dođem tu i tamo skicnuti sta ima novo, al ne piskaram da ne prenosim negativnu energiju 😂
Pretprosli tjedan su me po treci put hospitalizirali zbog navodnog zastoja u razvoju i nakon par dana skuzili da ga ipak nema ( i uzeli mi pet godina zivota s tim 😒 ) Izmedu ostalog, pojavila se sumnja na kolestazu, poremecaj jetrenih enzima, hipertenziju, a od svega toga nista hvala Bogu. Danas smo 33+3, kod kuce, jos uvijek 2 u 1 😊 S obzirom da smo inali dijagnozu prijeteceg poroda/pobacaja u 23 tt, sretna sam sto smo dogurale do ovdje 😊
Po zadnjoj dijagnozi, cervix je oko 20 mm, maternica omeksana, glavica angazirana u porodajnom kanalu, nisko nosenje od pocetka trudnoce, otvorena izmedu cm i pol i dva. Mala Lena bi nam trebala stici 26.03. :)
Iako po lijecnickim, a i mojim subjektivnim prosudama 😬, jos 3, 4 tjedna i to bi moglo biti to. Od jucer me cak zdjelica ubija od bola, jedva hodam, jedva se okrecem po noci 😑
Zrinchy, bas si me nasmijala s mackama, nas svi pitaju da gdje cemo s psom kad dodem beba 😂😂 a svekrva se jos uvijek "nada" da cemo ga vratit u azil 😂😂😂😂 A meni Ron ko prvo dijete 😍
Mi smo pripremili sobicu s 30 tt i sve ostalo, prije nisam zbog straha a onda sam odlucila da ne zelim da mi to drugi rade posto sam vise u bolnici nego doma. Fali nam jos par sitnica ali uglavnom smo spremni :)
Eto nas 😁
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ajme Leica, neka sve ostane ok jos tih par tjedana i stize Lena, lijepo ime btw 😍
Frajla da, pocinje godisnji pa porodiljni ako sve bude po planu, ma dolazit cu ja povremeno na posao, ne mogu ja doma camit 😂😂😂
Proudy bas je lipi okrugli 😍😍😍
Ti bas volis crvene nokte ha 😛
Bas bas
Bez max factor 85 ne mogu zivjet 😂😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ja bas rijetko crveno lakiram, morat cu bar za valentinovo hahahaha mi ga inace ne slavimo odnosno to nam je dan kao i svaki drugi 😂😂😂
Ajme Leica, neka sve ostane ok jos tih par tjedana i stize Lena, lijepo ime btw 😍
Prvo smo se molili za 26 tt, pa za 28, pa 30, pa 32, pa veli doktor sad ajd ako dodes do 34 izguraj i do 36 😂
A ja ko tromi krokodil hodam po stanu 😂😂
Hvala 😊
Bit cu sad malo aktivnija hahaha
Pa di god obilazim kolica svugdje isto abc design je najzastupljeniji…nemam gdje pogledat bebetto, to mene muci 😂 ja navalila na njih i ne popustam nikako 😂😂
A kako s onom autosjedalicom, jel se odma od pocetka kupuje i ona baza ili se samo veze u autu? Meni je ovo visa matematika postala, osijedit cu dok ne kupim kolica 😂
Odakle si?
Sortiraj odgovore
Najstariji