Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    08. Veljača 2018. 13:36

Honey

ProudMomy

Nisam jos stavila nigdje sliku Honey 😂😂😂😂
    Budem, evo da ti budem iskrena, susi mi se lak na noktima trenutno 😂😂😂😂
    Nina dobrodosla!

Znam da nisi, već sam tamo provjerila hahahahaha
    Opet se lakiraš. Očekujemo i frizuru! Sve za sliku na puni tjedan

Evo pocesljat cu se 😂😂😂😂
    Ako zelite sliku na kojoj sam pic pic to mozete sutra dobiti,  sminkam se za doktora samo jer nigdje drugdje ne idem 😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Litta
    08. Veljača 2018. 13:36

Gospođa i Nina dobrodosle. 
    Jutros sam isla vaditi krv za stitnjacu, poslije kod dijabetologa, secer se normalizirao. Sad je sve ok. Kako je lijepo bit prvi na redu di god dođes. Taman cu se naviknuti i roditi..

• Leica2603
    08. Veljača 2018. 13:48

Ajme, kako vrijeme brzo leti. Uređuju se sobice, kolica i već ste većina u "poštenim" tjednima. 🤗😍
    Dođem tu i tamo skicnuti sta ima novo, al ne piskaram da ne prenosim negativnu energiju 😂
    Pretprosli tjedan su me po treci put hospitalizirali zbog navodnog zastoja u razvoju i nakon par dana skuzili da ga ipak nema ( i uzeli mi pet godina zivota s tim 😒 ) Izmedu ostalog, pojavila se sumnja na kolestazu, poremecaj jetrenih enzima, hipertenziju, a od svega toga nista hvala Bogu. Danas smo 33+3, kod kuce, jos uvijek 2 u 1 😊 S obzirom da smo inali dijagnozu prijeteceg poroda/pobacaja u 23 tt, sretna sam sto smo dogurale do ovdje 😊
    Po zadnjoj dijagnozi, cervix je oko 20 mm, maternica omeksana, glavica angazirana u porodajnom kanalu, nisko nosenje od pocetka trudnoce, otvorena izmedu cm i pol i dva. Mala Lena bi nam trebala stici 26.03. :)
    Iako po lijecnickim, a i mojim subjektivnim prosudama 😬, jos 3, 4 tjedna i to bi moglo biti to. Od jucer me cak zdjelica ubija od bola, jedva hodam, jedva se okrecem po noci 😑
    Zrinchy, bas si me nasmijala s mackama, nas svi pitaju da gdje cemo s psom kad dodem beba 😂😂 a svekrva se jos uvijek "nada" da cemo ga vratit u azil 😂😂😂😂 A meni Ron ko prvo dijete 😍
    Mi smo pripremili sobicu s 30 tt i sve ostalo, prije nisam zbog straha a onda sam odlucila da ne zelim da mi to drugi rade posto sam vise u bolnici nego doma. Fali nam jos par sitnica ali uglavnom smo spremni :)

08. Veljača 2018. 13:49

Eto nas 😁

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• ita87
    08. Veljača 2018. 13:51

Ajme Leica, neka sve ostane ok jos tih par tjedana i stize Lena, lijepo ime btw 😍

• ita87
    08. Veljača 2018. 13:52

Proudy bas je lipi okrugli 😍😍😍
    Ti bas volis crvene nokte ha 😛

• ita87
    08. Veljača 2018. 13:53

Frajla da, pocinje godisnji pa porodiljni ako sve bude po planu, ma dolazit cu ja povremeno na posao, ne mogu ja doma camit 😂😂😂

08. Veljača 2018. 13:54

ita87

Proudy bas je lipi okrugli 😍😍😍
    Ti bas volis crvene nokte ha 😛

Bas bas 
    Bez max factor 85 ne mogu zivjet 😂😂😂😂

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• ita87
    08. Veljača 2018. 13:58

Ja bas rijetko crveno lakiram, morat cu bar za valentinovo hahahaha mi ga inace ne slavimo odnosno to nam je dan kao i svaki drugi 😂😂😂

• ita87
    08. Veljača 2018. 13:58

Wow 1000 stranica smo ispisale hahahah

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI