Zamisljam je pred velikim loncem kako kuha odjecu a smrdi onaj sapun hahahahaha a ona sva sretna jer ubija bakterije hahahaha
Meni je svekrva pokazivala neki sareni rucnik, a ja rekla da uzimam samo bijele da mogu na iskuhavanje 😂
Al evo u moju obranu necu u loncu nego u masini 😎
Jao Zrinchy baš je slatka hahaha, sigurno vas je pobijedila haha ja mislim da je Katuškin mačak transvestit, kad voli šminku hahaha kućni ljubimci su isto članovi obitelji, tako da zašto ih nebi tu spominjali, pa nema Željke Markić hahaha
Proudy drago mi je da ti je bolje Ma to ti je sad ujutro samo da ti se neda #nemajko i zato jer te Aleksandar baš fino izmučio zadnjih dana, pa tko bi ga htio vidjet
jel mužu bolje?
Proudy super da ti je bolje, sad sam tek vidjela da si se javila! I moj dragi prijeti sa nekom bolešću, umjesto da oni nas bedinaju, mićemo još morat njih! Sretno ti na pregledu, vjerujem da ćeš se nekako prisilit ić:)))
Jao Zrinchy baš je slatka hahaha, sigurno vas je pobijedila haha ja mislim da je Katuškin mačak transvestit, kad voli šminku hahaha kućni ljubimci su isto članovi obitelji, tako da zašto ih nebi tu spominjali, pa nema Željke Markić hahaha
nema Željke Markić hahahahahaha
E da, unaprijed se ispričavam svim Mirelama i Borkama, nisam ja imala utjecaj na imena, to je dragi birao. Tradicija je oduvijek da životinje kod njegovih imaju ljudska imena. Svekrva ima mačka Zvonimira i mačku Vesnu! Užaaas:)) Valjda ćemo na kraju dijete prozvat nekim mačjim imenom
[/url
1. Palčica - 25.02. - cura
2. Elvira - 17.03. - cura
3. Ikry - 21.03. - dečko
4. Amarenna - 26.03. - cura
5. Nina11 - 29.03 - cura
6. Sofia88 - 04.04. - dečko
7. Yra - 09.04. - cura
8. Ita87 - 10.04. - cura
9. Mono - 10.04. - cura
10. Student24 - 17.04. - dečko
11. Frajla - 18.04. - dečko 100%
12. Katuška99 - 22.04. - cura
13. Tinaaa12 - 24.04. - cura
14. Marchy12 - 26.04. - decko
15. Clia - 26.04. - cura
16. Kikaa1245678 - 29.04. - cura
17. Sema - 02.05. - dečko
18. LilyVanily - 07.05. - cura
19. Sarita_00 - 12.05. - cura
20. Roo - 16.05. - cura
21. Pikica3 - 30.05. - cura
22. Zrinchy - 30.05 - dečko
23. Proudmomy - 31.05. - dečko
24. Panda - 02.06. - cura
25. Baby2005 - 02.06. - dečko
26. Litta - 03.06. - cura
27. Kathryn - 04.06. - dečko
28. Honey - 08.06. - cura
29. Mancy - 08.06 - ?
30. Dare12 - 12.06. - dečko
31. Grazia - 14.06. - dečko
32. Mladamamica1911 - 21.6. - dečko
Tina drago mi je da si se i ti javila i da je sve ok. Jedino je kod tebe jos ostao bio upitnik za spol. Inace mislim da je Panda mislila na tebe kad je predlozila brisanje Kike hahaha
Za kolica ako hoces provjeriti koliko su lagana nema druge nego u obilazak! I meni je to bilo bitno da ih mogu jednom rukom stavit i vadit iz auta.
Netko je pitao za popust za Stokke? Koliko ja znam Stokke NIKAD nema popust na kolica. 🤔
Imala sam i ja macku kad sam studirala. Ludaca mala hahahaha
Dobrodosla gospodjo 💞💞
Moj evo fantazira neki odlazak u Luxemburg u martu oj hahhhahah imam i rodicu u numbergu pa mozda ako bude to da nekako iskombiniramo da prespavamo. Mislim da cu tih 1000km u autu rodit tako da... prosli put smo isli avionom i ono da neko dodje po tebe u brisel pa te vozi opet nam se nije svidjelo i bili bez auta. A on tamo ima milion rodbine i nista nismo mogli obilazit sve ovisili o drugim. Vidjet cemo kako se ja budem osjecala.
Rekao je da sve sto trebam napravit danas je ispeci burek. On ce cak isjeckati meso i luk hahahah
Iscurilo mi mlijeka na potkosulju. To sam primjetila jutros kad sam se presvlacila 💕💕
Ako naletim na neki popust za ta stokke kolica odmah javim. Dodju oko 580€ mislim. Bas cu sad pogledat. Dobra su sto mogu i za novorodjence. A poslije bas fali kad dijete naraste ona rucka u sjedistu. Ona zastitna. Kako se to zove ne znam hhahaha
Ako naletim na neki popust za ta stokke kolica odmah javim. Dodju oko 580€ mislim. Bas cu sad pogledat. Dobra su sto mogu i za novorodjence. A poslije bas fali kad dijete naraste ona rucka u sjedistu. Ona zastitna. Kako se to zove ne znam hhahaha
Zastitna rucka hahaha
Rekla bi ti moja mater za ovaj izletic u luxemburg sa autom "kud ces u guzicu" hahahaha
Najbolje da vidis sa doktorom.
Ajme mlijeko 💕💕💕 ja se svemu tome veselim 😍 hnaci sad idu i ulosci u grudnjak da nebi bilo mokre kosulje na poslu hahaha
Proudy, puna 24t!!! ajmo, trbuh na sunce! Nemoj da dođem sad na ljetne pa vidim da si tamo već stavila
Sortiraj odgovore
Najstariji