Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    08. Veljača 2018. 14:04

Ni mi ne slavimo.
    Evo ja cu prosetat crveni donji ves od kauca do kreveta,  i to je to. 
    Nek si muz pogleda slonicu kad vec nis drugo nemre 😂😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

panda102
    08. Veljača 2018. 14:04

Leica bas mi je drago da si se javila. I da ste jos uvijek u komadu i to da je sve ok 😍😍😍
    Sobica divna. Tako i mi planiramo da do 30.t bude vecina spremno nikad se ne zna...
    Pa samo pisi. Prije ce ti vrijeme proci. Tu smo da te oraspolozimo. 
    Nasa Proudy divna ❤️❤️❤️
    Evo nas dvoje umiremo od dosade hahahahahaha
    Sta raditi? Hahahaha

Honey
    08. Veljača 2018. 14:05

Proudy divna buša i lijepi nokti ! haha ja priznajem očekivala drugu boju, al neka ih crvenih, i ja volim! Ti meni ko da si smršala, valjda i jesi od silnog riganja tjedan dana! al dobro izgledaš ženo! Makar moram ti dati kritiku nisi se dobro počešljala  
    Leica kakva je bila prognoza na početku super si ti nama dogurala! Jako mi se sviđa kako ste uredili sobu i ime mi je super, nije baš često! Tebi svaka čast opet moram reći i hrabro dalje. Držim fige da izgurate još 4 tjedna pa da si lijepo u terminu!
    A ja se već sad probudim svaki put kad se okrenem po noći a okrenem se 50x tako da već se privikavam na nespavanje hehe Ah te svekrve sa savjetima hahaha Trebala si joj reći da možda nebi bilo loše da ga ona pričuva dok ste u bolnici i prvih mjesec dana hahahaha

08. Veljača 2018. 14:09

Ja se nadam da nisam smrsavila,  ali ne bi bilo cudno s obzirom na zadnjih tj dana.
    Ja ti skoro uvijek imam crvene nokte,  nekad znam imat onu neku nude nijansu,  al to obicno kad mi puknu,  pa odrezem,  onda ne volim da su upecatljivi 😁

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Honey
    08. Veljača 2018. 14:10

ita87

Ja bas rijetko crveno lakiram, morat cu bar za valentinovo hahahaha mi ga inace ne slavimo odnosno to nam je dan kao i svaki drugi 😂😂😂

Ne slavimo ga ni mi. Pita muž neki dan kad ide vidjeti svoju curicu, kažem ja na valentinovo, a on će na to: a kad je taj valentinovo?  hahhaha reko daj bar zapamti koji je datum hahaha slijedeću srijedu u 9:20 srećo hahaha Inače ja sam sretna kad mi ne zaboravi rođendan, ne idu mu datumi i imena.

• ita87

Bolje hodat kao tromi krokodil po stanu nego na poslu 😀😀😀

E da
    I nisam se pocesljala,  samo sam rep zavezala 😂

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Zrinchy
    08. Veljača 2018. 14:12

Leica, pa kaj nisu ljudi ludi?:) Baš mi je žao da si se tolko napatila, ali sad mi je jako drago da je sve ok. Još malo i držat ćeš to malo sunce u rukama. Tapeta je preedivna, cijela sobica je baš
    Proudy, mačko! Pa tebi ni ne treba šminke! Nekima je dosta kap parfema, tebi je dosta samo nabacit crveni lak:))) Buškica je <3 <3 <3
    Ja ću poludit od dosade na poslu danaaaaas! Kad će više taj porodiljni?

[/url

08. Veljača 2018. 14:12

zašto?

• ita87
    08. Veljača 2018. 14:13

Honey

ita87

Ja bas rijetko crveno lakiram, morat cu bar za valentinovo hahahaha mi ga inace ne slavimo odnosno to nam je dan kao i svaki drugi 😂😂😂

Ne slavimo ga ni mi. Pita muž neki dan kad ide vidjeti svoju curicu, kažem ja na valentinovo, a on ćena to: a kad je taj valentinovo? hahhaha reko daj bar zapamti koji je datum hahaha slijedeću srijedu u 9:20 srećo hahaha Inače ja sam sretna kad mi ne zaboravi rođendan, ne idu mu datumi i imena.

Moj je isto takav.
    Prosle godine na valentinovo sam isla u policiju izraditi dokumente s novim prezimenom i to, a kaze mi salterusa samo vi ste danas dosli rjesavat papire, sta vi ne slavite valentinovo hahahah ja se pukla smijat 😂😀😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.