Frajla evo popisa. Jel netko fali? Meni se cini da ima i viska
MiuMau
Kristina Tina
KungFuMaca
Kikaa
Ninach
ne sjecam se javljanja, mozda se varam. Sorry
Bokic nova sam ovdje. Ima li cura sa iskustvom putovanja avionom u trudnoci?
Cao! Mozes ako ti gin.odobri. takoder neke aviokompanije traze lijecnicku potvrdu da mozes pa provjeri i to.
A jel Mora to privatni ili soc. odobriti?naime vodim t kod privatnika a kod soc.samo uzimam ako treba uputnice za nesto. Nije neki dugi let.na info. od aviokompanije su mi rekli da ako je manje od 28tjedana da ne trebam nikakvu potvrdu....
Da da Elvira pa imas vremena ojjjj..
Haha tu si druga na popisu pa ti sad vidi
Bokic nova sam ovdje. Ima li cura sa iskustvom putovanja avionom u trudnoci?
Cao! Mozes ako ti gin.odobri. takoder neke aviokompanije traze lijecnicku potvrdu da mozes pa provjeri i to.
A jel Mora to privatni ili soc. odobriti?naime vodim t kod privatnika a kod soc.samo uzimam ako treba uputnice za nesto. Nije neki dugi let.na info. od aviokompanije su mi rekli da ako je manje od 28tjedana da ne trebam nikakvu potvrdu….
Ako ti ne trazi aviokompanija onda super, ne trebas potvrdu. Ako nemas komplikacija slobodno leti. I ja vodim privatno trudnocu pa sam pitala doktora jel slobodno, anemicna sam pa reko da vidim. I rekao je da nema problema.
Mazimo seee 💕💞💕💞❤️❤️❤️❤️
Ajjjj 😍 kako sjatko 😍💓❤💕💗
De ti lezi malo ahhahaa kao radit ce ona 45 dana do termina, pa čudo i ja bih radila ahhahaah tj prelezala :P
Ma radit cu ja 28 dana do prije termina hahahaha ovako i do termina hahaha
Frajla evo popisa. Jel netko fali? Meni se cini da ima i viska
Hvala, divna si
Ma nek je meni 100% 😂
I ja mislim da ima viska, trebalo bi mozda pocistiti tko nije aktivan na forumu, pa ako se javi opet lako se doda
Sortiraj odgovore
Najstariji