Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    panda102
    07. Veljača 2018. 13:37

Honey

Frajla evo popisa. Jel netko fali? Meni se cini da ima i viska

MiuMau
    Kristina Tina
    KungFuMaca
    Kikaa
    Ninach
    ne sjecam se javljanja, mozda se varam. Sorry 

• vokak
    07. Veljača 2018. 13:38

Honey

vokak

Bokic nova sam ovdje. Ima li cura sa iskustvom putovanja avionom u trudnoci?

Cao! Mozes ako ti gin.odobri. takoder neke aviokompanije traze lijecnicku potvrdu da mozes pa provjeri i to.

A jel Mora to privatni ili soc. odobriti?naime vodim t kod privatnika a kod soc.samo uzimam ako treba uputnice za nesto. Nije neki dugi let.na info.  od aviokompanije su mi rekli da ako je manje od 28tjedana da ne trebam nikakvu potvrdu....

Honey
    07. Veljača 2018. 13:39

Da da Elvira pa imas vremena ojjjj.. 
    Haha tu si druga na popisu pa ti sad vidi

panda102
    07. Veljača 2018. 13:41

Mazimo seee 💕💞💕💞❤️❤️❤️❤️

Honey
    07. Veljača 2018. 13:41

vokak

Honey

vokak

Bokic nova sam ovdje. Ima li cura sa iskustvom putovanja avionom u trudnoci?

Cao! Mozes ako ti gin.odobri. takoder neke aviokompanije traze lijecnicku potvrdu da mozes pa provjeri i to.

A jel Mora to privatni ili soc. odobriti?naime vodim t kod privatnika a kod soc.samo uzimam ako treba uputnice za nesto. Nije neki dugi let.na info. od aviokompanije su mi rekli da ako je manje od 28tjedana da ne trebam nikakvu potvrdu….

Ako ti ne trazi aviokompanija onda super, ne trebas potvrdu. Ako nemas komplikacija slobodno leti. I ja vodim privatno trudnocu pa sam pitala doktora jel slobodno, anemicna sam pa reko da vidim. I rekao je da nema problema. 

Honey
    07. Veljača 2018. 13:43

panda102

Mazimo seee 💕💞💕💞❤️❤️❤️❤️

Ajjjj 😍 kako sjatko 😍💓❤💕💗 

panda102
    07. Veljača 2018. 13:44

Honey

panda102

Mazimo seee 💕💞💕💞❤️❤️❤️❤️

Ajjjj 😍 kako sjatko 😍💓❤💕💗

De ti lezi malo ahhahaa kao radit ce ona 45 dana do termina, pa čudo i ja bih radila ahhahaah tj prelezala :P 

Honey
    07. Veljača 2018. 13:47

Ma radit cu ja 28 dana do prije termina hahahaha ovako i do termina hahaha  

• ita87
    07. Veljača 2018. 13:58

Sad kad vidim pandu kako mazi svoju busicu odmah sam morala i ja 😀😀😀

Frajla
    07. Veljača 2018. 14:02

Honey

Frajla evo popisa. Jel netko fali? Meni se cini da ima i viska

Hvala, divna si
    Ma nek je meni 100% 😂
    I ja mislim da ima viska, trebalo bi mozda pocistiti tko nije aktivan na forumu, pa ako se javi opet lako se doda

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.