Ma znam. Ja da vidim tri mrvice bi išla na hitni odmah. Ja još sutra živim u isčekivanju i u utorak sam naručena u 8h. Doći ću na red do 10h ja se nadam. Vidjela sam zadnji put malu grudicu a ovaj put ce vec bit rukice i nogice i sve vidljivo ( nadam se).
Wauuuu, napokon!! Sretnoooooooo

Ikyri cekam sa tobom taj famozni utorak..ja idem u srijedu :)) mono nadam se da ce to zauvijek prestati..mene danas opet probada..nadam se da je to maternica koja se siri..tu i tamo me probode

Ikyri,
Sto znaci ovo 50 th, 5 th, 95 th?? Ne mogu skuziti…
Percentile na krivulji tj. paraboli, sve ispod 5. i iznad 95. percentile se smatra abnormalnim, sve unutar su normalne varijacije.
A 50. percentila je sredina
Aha, kuzim...znaci u subb sam bila 68 dana gestacije po M, ako racunamo ciklus od 28 dana onda 65 dana gestacije, posto je kao " O " bila 17 dc, inace se kao racuna 14 dc...tako da je u ovome u vrijednostima...
Tnx Ikyri

Ikyri cekam sa tobom taj famozni utorak..ja idem u srijedu :)) mono nadam se da ce to zauvijek prestati..mene danas opet probada..nadam se da je to maternica koja se siri..tu i tamo me probode
Jao... da sam bar imala pregled prije 2tj. bila bi ipak malo mirnija. Ovako sam baš nervozna. Prošao je taj famozni 12 tj. I umjesto da sam mirna ja razmisljam šta ako nešto nije uredu već odavno... Još malo malo.
Samo da taj kombinirani dobro prođe.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji