Ma znam. Ja da vidim tri mrvice bi išla na hitni odmah. Ja još sutra živim u isčekivanju i u utorak sam naručena u 8h. Doći ću na red do 10h ja se nadam. Vidjela sam zadnji put malu grudicu a ovaj put ce vec bit rukice i nogice i sve vidljivo ( nadam se).
Wauuuu, napokon!! Sretnoooooooo
Ikyri cekam sa tobom taj famozni utorak..ja idem u srijedu :)) mono nadam se da ce to zauvijek prestati..mene danas opet probada..nadam se da je to maternica koja se siri..tu i tamo me probode
Ikyri,
Sto znaci ovo 50 th, 5 th, 95 th?? Ne mogu skuziti…
Percentile na krivulji tj. paraboli, sve ispod 5. i iznad 95. percentile se smatra abnormalnim, sve unutar su normalne varijacije.
A 50. percentila je sredina
Aha, kuzim...znaci u subb sam bila 68 dana gestacije po M, ako racunamo ciklus od 28 dana onda 65 dana gestacije, posto je kao " O " bila 17 dc, inace se kao racuna 14 dc...tako da je u ovome u vrijednostima...
Tnx Ikyri
Ikyri cekam sa tobom taj famozni utorak..ja idem u srijedu :)) mono nadam se da ce to zauvijek prestati..mene danas opet probada..nadam se da je to maternica koja se siri..tu i tamo me probode
Jao... da sam bar imala pregled prije 2tj. bila bi ipak malo mirnija. Ovako sam baš nervozna. Prošao je taj famozni 12 tj. I umjesto da sam mirna ja razmisljam šta ako nešto nije uredu već odavno... Još malo malo.
Samo da taj kombinirani dobro prođe.
Sortiraj odgovore
Najstariji