Ita haha kroz prozor aviona da baci trenerku haha
Mi smo cameleon vidjeli uzivo kod jedne mame na sajmu, imala je stari model, vozila u njemu drugo dijete i kupila nastavak za sjedenje (kao sitz na biciklu) za prvo koje je vece i to nam je bilo cool. Ona rekla da necemo pogrijesit i dala nam da probamo, odmah su nam se svidjela. Poslije smo ih vifjeli u magic baby u areni i onda smo probali sklapanje itd. Inace su dokazano najlaksa kolica, znaci dizanje i vadenje iz auta jednom rukom. Upoznali smo zastupnika iz Velike Britanije, simpatican crnac koji nam je odobrio 20% tako da smo ih platili 6000kn. Radi sa choconillas pa ako ces uzimati preko njih mislim da se moze nagovorit na popust. Rekao je da ce vjerojatno otvorit ducan u Splitu ovo proljece/ljeto, a sad ih u zg mozrs samo u choconillasu vidjeti. Inace ona su napravljena za multi terene i mogu se sklopiti tako da je dijete u sportskom sjedalu i da ih vuces po plazi (zamisli ona kolica za kupovinu). Uglavnom mi prezadovoljni!
Yra i ja sam imala bhsgb. Dobila neki antibiotik kao sumamed i isto kremu, germicin. Rijesilo ga odmah. Ali nam profilaksa svejedno ne gine pri porodu! Neka samo da bejbi bude dobro.
Honey, vidim da si bila u choconillas ducanu, jesi mozda vidjela tamo onu lezaljku nuna leaf curv?
Zanima me kako uzivo to izgleda? Cula sam da dosta hvale. Morat cu ic pogledat
Super popust, hocu i ja tako ☺
Gledala sam preko britanske stranice pramworld, znaci cijena 720 £ to je oko 6000 kn, + dostava se placa 30 £.
Ja nisam tip za cjenkanje i nemam pojma kako spustit cijenu hahahah
Izgleda super ali se nismo bas interesirali za te lezaljke. Pretpostavljam da se podize? Nekako nam to puno novaca a neznam bas koliko ce koristiti. Zainteresirali smo se za stalak za jaje 😊 Mislim da mi netko pokloni tu lezaljku nebi se bunila 🤣😉Nemoj ici tamo u ducan sve ces kupiti 🙈 bankrot garantiran 😁
Ita u choconillasu recimo imaju neke limited odmah na lageru i moze se tu dobit neki sconto. Naravno ovi iz V.B. sve dirigiraju tako je frajer rekao i ovo je prvi put da je bilo 20% na njih jer na bugaboo i na stokke nema popusta nikad.
Naucit ces se cjenkat kad beba dode al nebi bilo lose da krenes pomalo. Mi smo direkt u be safe uzeli sjedalice i ispregovarali 30% za modular paket 😁
Vecer curke ☺
Evo ja sam danas s pregleda kaze doktorica da je hematom u pola manji i kontrakcije su se smirili(jos ih ima ali ne u onoj mjeri kao prije) od iduceg mjeseca mi smanjuje utrogestan na 1x2 👌👌 i smijem sat vremena.bit aktivna pa 2 lezat pa sat aktivna pa 2 lezat i tako 😁 nije puno ali svakako poboljsanje i sa bebicom je sve uredu i decko je 100 posto ❤
Honey jooj zato i izbjegavam ic tamo, cim dodjem sve ce mi to trebat🤣 ma ja cu je dobit, zato sad dobro proucavam koju cu. znas da imam puno familije🤣
Ta mi se cini super jer podrzava do 60 kila. Zao mi za mamaroo sto samo do 9. Ovo poslije moze bit ko foteljica za vecu curku :)
Kakav stalak za jaje?🤔
Mladamamica super vijesti 🎉🎉🎉🎉 i za tebe i za malenog 💙 bitno da ide na bolje!!!!
Katuska ja bi onda tu definitivno. Najiskoristljivija. I lijepa je. Ma joj ne smijes uc sve bi kupio ja neznam kako jos odolijevam mora da me ovaj posao dovoljno zabavlja. A stalak to ti je ovako nesto:
Baš sam prehlađena...nos mi je potpuno začepljen.
Muž je donio difuzor sa sinusynom na moj noćni ormarić. Imam debeli sloj kreme na nosu jer sam si ga ogulila papirnatim maramicama. Ajme...
A, ovo moje malo bebče vježba gimnastiku u trbuhu.
Baš sam Jeremija.
Sortiraj odgovore
Najstariji