Ne znam jesam li mozda negdje profulala koji komentar o tome, zanima me ima li tko smanjen broj trombocita?
Savjetuj se s hematologom...trebala bi mozda napraviti i koagulogram.

Ita haha kroz prozor aviona da baci trenerku haha
Mi smo cameleon vidjeli uzivo kod jedne mame na sajmu, imala je stari model, vozila u njemu drugo dijete i kupila nastavak za sjedenje (kao sitz na biciklu) za prvo koje je vece i to nam je bilo cool. Ona rekla da necemo pogrijesit i dala nam da probamo, odmah su nam se svidjela. Poslije smo ih vifjeli u magic baby u areni i onda smo probali sklapanje itd. Inace su dokazano najlaksa kolica, znaci dizanje i vadenje iz auta jednom rukom. Upoznali smo zastupnika iz Velike Britanije, simpatican crnac koji nam je odobrio 20% tako da smo ih platili 6000kn. Radi sa choconillas pa ako ces uzimati preko njih mislim da se moze nagovorit na popust. Rekao je da ce vjerojatno otvorit ducan u Splitu ovo proljece/ljeto, a sad ih u zg mozrs samo u choconillasu vidjeti. Inace ona su napravljena za multi terene i mogu se sklopiti tako da je dijete u sportskom sjedalu i da ih vuces po plazi (zamisli ona kolica za kupovinu). Uglavnom mi prezadovoljni!

Yra i ja sam imala bhsgb. Dobila neki antibiotik kao sumamed i isto kremu, germicin. Rijesilo ga odmah. Ali nam profilaksa svejedno ne gine pri porodu! Neka samo da bejbi bude dobro.

Honey, vidim da si bila u choconillas ducanu, jesi mozda vidjela tamo onu lezaljku nuna leaf curv?

Zanima me kako uzivo to izgleda? Cula sam da dosta hvale. Morat cu ic pogledat

Super popust, hocu i ja tako ☺
Gledala sam preko britanske stranice pramworld, znaci cijena 720 £ to je oko 6000 kn, + dostava se placa 30 £.
Ja nisam tip za cjenkanje i nemam pojma kako spustit cijenu hahahah

Izgleda super ali se nismo bas interesirali za te lezaljke. Pretpostavljam da se podize? Nekako nam to puno novaca a neznam bas koliko ce koristiti. Zainteresirali smo se za stalak za jaje 😊 Mislim da mi netko pokloni tu lezaljku nebi se bunila 🤣😉Nemoj ici tamo u ducan sve ces kupiti 🙈 bankrot garantiran 😁

Ita u choconillasu recimo imaju neke limited odmah na lageru i moze se tu dobit neki sconto. Naravno ovi iz V.B. sve dirigiraju tako je frajer rekao i ovo je prvi put da je bilo 20% na njih jer na bugaboo i na stokke nema popusta nikad.
Naucit ces se cjenkat kad beba dode al nebi bilo lose da krenes pomalo. Mi smo direkt u be safe uzeli sjedalice i ispregovarali 30% za modular paket 😁

Vecer curke ☺
Evo ja sam danas s pregleda kaze doktorica da je hematom u pola manji i kontrakcije su se smirili(jos ih ima ali ne u onoj mjeri kao prije) od iduceg mjeseca mi smanjuje utrogestan na 1x2 👌👌 i smijem sat vremena.bit aktivna pa 2 lezat pa sat aktivna pa 2 lezat i tako 😁 nije puno ali svakako poboljsanje i sa bebicom je sve uredu i decko je 100 posto ❤

Honey jooj zato i izbjegavam ic tamo, cim dodjem sve ce mi to trebat🤣 ma ja cu je dobit, zato sad dobro proucavam koju cu. znas da imam puno familije🤣
Ta mi se cini super jer podrzava do 60 kila. Zao mi za mamaroo sto samo do 9. Ovo poslije moze bit ko foteljica za vecu curku :)
Kakav stalak za jaje?🤔

Mladamamica super vijesti 🎉🎉🎉🎉 i za tebe i za malenog 💙 bitno da ide na bolje!!!!
Katuska ja bi onda tu definitivno. Najiskoristljivija. I lijepa je. Ma joj ne smijes uc sve bi kupio ja neznam kako jos odolijevam mora da me ovaj posao dovoljno zabavlja. A stalak to ti je ovako nesto:

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji