Stanje na slovenskim cestama. Oj jedva sam dosla!!!!
Ima li kod vas snijega??
Dobro jutro
Dobro jutro! Ja nemam interneta u firmi, a moramo cekati da prode 8:30 jer tek tad dolaze ovi nasi posluzitelji na posao. Mislim tko radi od 8:30? Kakvo ti je to radno vrijeme 🤷♀️ Tako da se pije kava onako produzeno 😁 Ima Panda snijega koliko ti srce hoce, bar kod nas, zapadao je posteno. Jel tebi sta bolje?
Yra i tebe zgrabilo, bas mi je zao. Ovo je valjda treci val prehlada i nadam se zadnji. 😑 danas ostajes kuci pa odma na porodiljni?
Proudy gdje si nam ti? Kako je tebi?
Ja sam se jucer toliko udarila po palcu al na stranu nokta dok sam bacala drvo u pec da sam zgulila lak i cini se da ce mi nokat poplavit 😢 Isla sam odmah skidat i lakirat u crveno tako me muz opet zajebava da ko da lakiramo aute u kuci hahaha
Firma koja radi od 8:30 je privatna firma Katuske ili Proudy hahahahhaha
Hahahaha ali to samo radnici dodu u to vrijeme, one se pojave oko 11, nesto su vazno obsvljale prije hehe
Hahahaha ali to samo radnici dodu u to vrijeme, one se pojave oko 11, nesto su vazno obsvljale prije hehe
Sanjale babaroge
Proradio internet i mailovi, sad moram i ja raditi...neeeee... haha sad će krenut veselje. Jel tebi danas bolje šta? Kako mala? Moja se baš umirila, sad mi fali luđačko udaranje. Jedva da je osjetim. jedva čekam pregled, tjedan dana prije pregleda me uvijek uhvati neka podsvjesna panika. Tako da je meni to već normalno da nisam normanlna. heh
Pa kako sam pila Lekadole onda me nekako bilo strah da se je zbog njih umirila... I bila sam bas lose ovih dana, samo sam spavala i glava me je uzasno bolila. Ali jutros samo bubreg-rebro-jelde Saritu je isto boljelo?!
I jucer nisam popila Lekadola i sinoc kad je dosao mm je bas podivljala ahahaha samo sto je usao u krevet, ona je pocela da skace, bas mi je bilo drago jer me je vec malo brinulo... Ali mu nisam spominjala jer bi me odveo na hitnu :)
Uglavnom danas sam ko nova :D hB a jos sutra prazniiiiiiiiiikkkkkkkk.
Jutros je imao ideje da me on vozi na posao, pa rekoh kako cu kuci onda, ko ce doci po mene kad si ti na poslu hahahaha kaze snaci ces se :P
pa je na kraju mi dao svoje auto, uzeo mi Bmw-a mog smrc, kaze sigurnija si s ovim. Moram si dzipa kupit za ove ceste prema selu u kojem radim...
Nemoj vise vatre lozit, tebi je u pon pregled ili? meni je 16.u petak u 8:30 glukoza pa je rekla da se popnem do nje na UZ kad bude imala slobodno. Pa u 12 imam frizerku, malo ovaj izrast da sredim ehehhehe
Jutro drage moje...psihicki se spremam na peglanje😢😢😢...samo da vas pozdravim i saljem 😙😙😙
Sve koje ste se lose osjecale i jos uvijek se mucite sa prehladama zelim brzi oporavak❤❤❤
Aj hvala bogu da ti je dobro! A čitala sam da se ne mora osjetit stalno u ovim tjednima da je još rano, tj slabi su udarci. Al kad se navikneš na divljakušu malu onda baš fali!!! Ja mužu ne moram ni govorit, vidi on odma na meni, al zna on da je to sve ok i da i ja znam i da bi prva digla paniku da sumnjam da nešto nije ok. :) Hehe, ja imam mali suv BMW-ov, tako da ja vozila muža danas hahaha Ima mali Fiat Panda 4x4 baš mi je sladak skroz, kao cross country <3
Neću više vatre ložit, prestresno mi je to svaki put, muž je reko da se čudi šta već nisam sebi nešto napravila koliko ja to smotano radim hahahaha
Cure izgleda da su sve na fejsu... Šta ima tako zanimljivo tamo, hmmmmm??
Jutro, meni dan proleti dok se okrenem...a uz ovu juzinu nisam bas nesto volje. Lezim i ne da mi se ustat uopce...
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Sortiraj odgovore
Najstariji