Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ita87
    06. Veljača 2018. 13:09

Nemam inspiracije danas, samo da podjelim odlicnu pitu od jabuke s vama, koju sam smazala u 5 min na poslu. Jos je bila topla 😍

panda102
    06. Veljača 2018. 13:12

ita87

Nemam inspiracije danas, samo da podjelim odlicnu pitu od jabuke s vama, koju sam smazala u 5 min na poslu. Jos je bila topla 😍

To slavis punih 31 tt. :) cestitam, pita je super... njami :D 
    Ja opet slaba tako da ni ja nemam inspiracije... postala sam ko muski, od gripe umirem ehhehehe

• ita87
    06. Veljača 2018. 13:20

E pa da, vidis mene uvijek neko mira podsjetit da mi je puni tjedan 😀
    Uz sve te kolege, kakva mozes bit nego kao oni 😂

• ita87
    06. Veljača 2018. 13:22

Kad vidim ovu bebu na tickeru kak je velika, hvata me panika 😱

Honey
    06. Veljača 2018. 13:26

Ja sam cijeli dan morala izvan ureda obavljati neke gluposti  I pišalo mi se i kakalo i gladna sam bila već i sve. Sve sam obavila kad sam došla tek nazad u ured. Sad mi se spava, mogla bi malo prileći hihihi svekrva me zvala ne zove mi se nazad a brže ću ju obavit pod radnim vremenom nego da me davi kad dođem kući.  
    Meni je muž još prošle godine kupio dvije spavačice za dojenje kratkih rukava sa ogrtačem i dvije pidžame. Prije sam spavala u gaćicama samo bili ljeto ili zima, ali kako sam trudna postala sam kao neka zimogrozna bakica pa sam u pidžami. Al nema veze još uvijek sam sexy hahaha
    Ita odkud pita?  31t, jeeej jeeej
    Proudy probaj pojest opet dvopek, slane štapiće, krekere, tako nešto i onda ponovno popit terapiju jer da, ne vrijedi ti, trebalo bi bar dva sata proći da ne povratiš.  Jebemu miša kak te to sad ulovilo.
    Ja ću si sad kupit ili taj babylove ili hipp, ovisi šta će mi bolje mirisati.

• ita87
    06. Veljača 2018. 13:32

Mislim da nisam pisala ovdje, tako mene svekrva zvala u subotu da mi cestita godisnjicu braka i da mi kaze da dolazi 16.4.(termin mi je 10.4.) A naglasila sam m da necu da dolazi bar do 1.5.
    Evo i sad se nasekiram samo dok pisem ovo.
    A honey, otkud bi bila pita nego iz pekare 😂😂😂

panda102
    06. Veljača 2018. 13:35

Meni je mm kupio bio bademovo ulje iz Mullera. Ne mirise divno, miriše baš BIO hahaha ali je dobro i masno :) Spavam svakakva, od Gucci parfema pa ponekad i čarapa ahhaha :P  

• ita87
    06. Veljača 2018. 13:35

I da, kazem ja njoj sta ako beba zakasni 2 tjedna, ona mi odgovori da ostaje i ona dva tjedna pa da ce me bar vidjet trudnu i jos bebu dok tek dodje doma. A Boze zasto, zasto?!??!?!
    Pod hitno moram maknut krevet iz gostinjske sobe, bar da ne spava u stanu kod nas 😀
    Vec zamisljam kako beba place po noci, a ona ju umiruje jer nas nije htjela budit. To je frendica dozivjela, dosla joj sveki s kata ispod i kaze, sta vi ne cujete da beba place 😱😱😱

yra
    06. Veljača 2018. 13:37

Ita, budeš stavila fotku?
    Ja jučer nisam stigla, možda danas. 
    Sve mi nekako teško...da se ne prestrašite! 
    Kad me moj desetogodišnjak vidi navečer, golog trbuha dok se mažem kremom, svaki put zaprepaštano ustukne: "Mama, koliki ti je trbuh! Ajmeeee!"
    Jadno dijete, strepim da ne bi imamo noćne more...
    Čekaj, sine, da vidiš kako će tek biti lijep kad se ispuše, pa prvih par mjeseci, taman za ljetni look!

• ita87
    06. Veljača 2018. 13:37

panda102

Meni je mm kupio bio bademovo ulje iz Mullera. Ne mirise divno, miriše baš BIO hahaha ali je dobro i masno :) Spavam svakakva, od Gucci parfema pa ponekad i čarapa ahhaha :P

Vjerojatno mislis na samostojece carape 😛
    Meni je prevruce po noci, samo u gacama i potkosulji spavam

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.