Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Litta
    07. Veljača 2018. 10:04

Jutric :)
    Kod mene nema snijega ali ima kise.. 
    jucer bila na tecaju kod patronoznih, prvo predavanje.    bilo je opcenito o trudnoci, prehrani itd. Dva puta tjedno je po sat i pol. Za nas kojima je prva beba je ok. Koliko god citam cujem nesto novo a usput se podruzim i s drugim trudnicama 

07. Veljača 2018. 10:04

Hej cure!
    Evo muz otisao kod doktora,  ja jos nisam povracala danas,  ali me tako zeludac muci. Vjerojatno me probava muci jer magnezij popit ne mogu pa ne mogu ni na wc,  uzas.
    Nema veze,  bit ce bolje.
    Da,  moja i Katuskina firma bi svakako od malo kasnije radila 😂😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Frajla
    07. Veljača 2018. 10:08

Ma nisu cure na faceu, sigurno rade andele u snijegu 😉
    Svima s prehladama i ostalim tegobama zelim brz oporavak
    Mene srecom nista ne pati osim zgaravice. Uopce mi nije jasno kako ti fukcionira, jela jutros u 7, 3 sata kasnije me pocinje peci 🤔 

Marchy12
    07. Veljača 2018. 10:13

Jutro! Ja ne znam koji se klokan dogodio da mi izasao s foruma,pa nikako uci u profil,pa zaboravila i lozinku ajajaj...Sto se tice patronazne,mi smo imali jedan sastanak od 2 i pol sata na kojem nidam saznala nista novo☹️,a tak sam si bila nadobudna... ispada da rade to samo zbog potvrde da muz bude na porodu,a mene je fakat zanimalo svasta posto mi je prvo dijete

Marchy12
    07. Veljača 2018. 10:31

Cure jel planirate vi pred kraj jesti datulje, siriti međicu, piti caj od lista maline i ne znam sta jos postoji za lakši porod?? Iako sam po cijele dane doma, nekako mi se ne gubi vrijeme na to ako ne pali 

Honey
    07. Veljača 2018. 10:33

Dare12

Jutro, meni dan proleti dok se okrenem…a uz ovu juzinu nisam bas nesto volje. Lezim i ne da mi se ustat uopce…

Znači Dare ti se jučer uopće nisi javila poslije pregleda ili sam ja luda? Ajde sad piši opet ti si možda baba ali ja sam zaboravna

aj ne kukaj bit će bolje, nije ni loše nekad ostat u krevetu hehe

Frajla
    07. Veljača 2018. 10:38

Marchy12

Cure jel planirate vi pred kraj jesti datulje, siriti međicu, piti caj od lista maline i ne znam sta jos postoji za lakši porod?? Iako sam po cijele dane doma, nekako mi se ne gubi vrijeme na to ako ne pali

Caj od lista maline pijem vec dugo, datulje ne planiram jesti jer to ne volim bas, a i secer me pati, inace bi mozda probala.
    Medicu isto ne planiram masirati, kazu da nekima pomaze nekima ne, a mene strah to dolje cackati, zbog bakterija i sl, a i sad jedva dohvatim rukama tamo 😂, neznam kak ce tek biti kasnije
    Cula sam jos i za ananas, jedem ga i ovako, al kad dodem do termina ako se nista ne bude poketalo mozda na njega navalim

Honey
    07. Veljača 2018. 10:39

Litta drago mi je da ti se dopalo, ja ću se isto morat malo raspitati ipak.
    Proudy jesi uspjela šta pojest i zadržat u sebi? Drago mi je da ti je bolje a i što je muž otišao doktoru pa da se vidi da nije neka upala. Frajla meni tako samo kad nešto pojedem što mi ne paše, al isto krene tako 2 sata poslije jela, skužila da se nikako ne smijem najest hehehe
    Marchy ja ne mislim ništa od toga jer ne vjerujem baš u to. Jedino šta kažu da je kod aktivne trudnice porod lakši, tako da mislim da je bolji ulog svaki dan prošetat sat vremena tko može, nego ove brčkarije

Frajla
    07. Veljača 2018. 10:43

Marchy12

Jutro! Ja ne znam koji se klokan dogodio da mi izasao s foruma,pa nikako uci u profil,pa zaboravila i lozinku ajajaj…Sto se tice patronazne,mi smo imali jedan sastanak od 2 i pol sata na kojem nidam saznala nista novo☹️,a tak sam si bila nadobudna… ispada da rade to samo zbog potvrde da muz bude na porodu,a mene je fakat zanimalo svasta posto mi je prvo dijete

Mene s mobitela isto izbaci svakih par tj, ali udem bez problema
    Bas steta za tecaj. Ja idem zbog muza, ali kad vec moram tamo toliko sjediti nadam se da cu cuti bar nesto pametno.
    Neznam odakle si, ako imas izbora probaj saznati kako je u drugim domovima zdravlja. Frendica je isla na dva, prvi joj je bio bezveze i onda je cula da je u ovom drugom bolje pa je i tamo otisla. Ili saznaj ako u bolnici di planiras roditi organiziraju, to bude super jer dode uvjek i ginekolog i anesteziolog i babica... i jos pokazu radaonu i sve

07. Veljača 2018. 10:43

Ja isto ne planiram nista od toga konzumirat ni prakticirat 😁
    Kako bude bude... Samo cekam da me puste da budem aktivnija pa da mogu pocet hodat okolo i to je to.
    Eventualno ako prenesem onda udarim hodat po stepenicama i seksat se s muzem 😂😂😂😂 to je sve 

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.