Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    panda102
    06. Veljača 2018. 13:40

Ja nemam tih problema hahahaha moja dodje i bude najduze tri dana, ne moze bez kuce, nije bila od juna 2016...Bas mi je zao zbog muza nekad, meni ne smeta stvarno, ali nju bole koljena mnogo i onda nije bas ni za busa... rekla je da ce doci kad je zovnem kad se porodim, ali vec vidim da ce izdrzati 5 dana najvise, a dobro se slazemo, odlicno stvarno...svekar je 15km od nas. On dodje cesce vecinom svaki drugi vikend dodje na rucak, vec dugo ga nismo uspjeli nagovoriti da prespava.
    Znam da bih ja voljela da su moji roditelji blize pa se nekako trudim muzu ugoditi da s njegovim postupam fer i korektno, ali opet imam osjecaj da se ja slazem bolje s njima nego on. hahahaha Ali stvarno im nemam sta rec... i ono nekad malo sto mi zasmeta vidim da nije bilo zlonamjerno. Ne prelaze granice.
    Ita vadi krevet, a na kojem jeziku pricas s njom :S

• ita87
    06. Veljača 2018. 13:40

yra

Ita, budeš stavila fotku?
    Ja jučer nisam stigla, možda danas.
    Sve mi nekako teško…da se ne prestrašite!
    Kad me moj desetogodišnjak vidi navečer, golog trbuha dok se mažem kremom, svaki put zaprepaštano ustukne: "Mama, koliki ti je trbuh! Ajmeeee!"
    Jadno dijete, strepim da ne bi imamo noćne more…
    Čekaj, sine, da vidiš kako će tek biti lijep kad se ispuše, pa prvih par mjeseci, taman za ljetni look!

A nisam se sjetila slikat ovih dana. Mogu poslije 😀
    Bolje sin da ti kaze nego muz, meni moj kad se izvalim na kaucu redovito sekira s tim koliki ti je trbuh, a nema 10 godina 😂
    Doduse, meni je stvarno u zadnja 2,3 tjedna iskocio pa se zato on cudi 😂

panda102
    06. Veljača 2018. 13:42

I bas tog juna smo bili za vikend u Selcetu ( jel se tako kaze) na moru kod Senade neke u apartmanu ahhahah

• ita87
    06. Veljača 2018. 13:43

Panda pa na ruskom hahah
    Ma salim se, ona je u Hrv zivjela 15 godina dok nije par mjeseci otisla u Njem tako da zna pricati 😊
    Nazalost 😂😂😂
    Nekad bolje da ju ne razumijem hahaha
    Opet se salim, nije ona bas azdaja, nego sve moke frendice imaju problema sa svekrvama pa si i ja umislim 😱

• ita87
    06. Veljača 2018. 13:44

Ja zivim ovdje 6 godina i kazem u Selcu. Domaci kazu u Selcima, meni to bezveze pa ja po svom 😀

yra
    06. Veljača 2018. 13:49

Ja bih bila presretna da je moja svekrva živa.
    Što sam starija to sam tolerantnija i shvaćam da ću, aBd, i ja jednom nekome biti svekrva. Možda me neće voljeti. Ne znam...
    Bitno je da ima dobre namjere.
    U svakom slučaju, Ita, pošalji je k meni. 

06. Veljača 2018. 13:54

Svekrve.... ja sa svojom živim...

• ita87
    06. Veljača 2018. 13:57

Ma znam yra, to je vise da imamo o cem pricat s curama, inace sam ja prema njoj dobra, valjda jer ju rijetko vidim 😊
    Muz je sin jedinac pa razumijem te neke njene ispade ponekad 😀

Frajla
    06. Veljača 2018. 14:00

Ja se unaprijed grozim gostiju nakon poroda, imamo mali stan i bebina soba vise nece moci biti gostinjska, pa ce mi gosti spavati u dnevnoj, a to opcenito mrzim kad se ne mogu ustati kad hocu nego se moram štimati po nekom

panda102
    06. Veljača 2018. 14:53

Hajmo kućiiiiiiiiiii jest. Muz mi je javio da je ispekao pizzu <3 mislim da ga volim. Sad pojedem taj pleh pizze i spavanje :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.