Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sema
    06. Veljača 2018. 15:52

Eh te svekrve.. Meni muz kaze da ce njegova doc isti dan cim dodem iz bolnice eto da mi pomogne ta prva 2-3 dana... Reko jaoo ja mislim da mogu sve sama 😁

Honey
    06. Veljača 2018. 16:01

Yra ja sam sretna da je ona živa i zdrava sa svojih 66g, i super da može sve itd. Ali sam isto sretna što živi u Njemačkoj.
    Također se ponašam prema njoj vrlo korektno i najčešće sam jedina u obitelji što imam strpljenja da ju saslušam i razgovaram s njom, međutim, ima ona svojih epizoda. Muž ne može nikako s njom. Najveći je problem što ona ne poštuje tuđe mišljenje i želje, a ima potrebu miješati se u svačiji život pa kako joj tko da. I onda je recimo sad kad smo bili za doček meni pokazivala kako neuredno šogorica drži svoj podrum i što je sve od nepotrebnih stvari sakupila, koliko ima tepiha za kupaonicu, mislim meni je to sve bilo vrlo neugodno i nepristojno a navukla me da pođem s njom dolje da me pita šta mislim na koliko se pere jakna, a to je bio samo mamac da se može naslađivati sa šogoricom. Mislim meni je to grozno, ono stvarno užas. Također mi je užas što ona forsira da pričamo na hrvatskom gore, a muž i ja pričamo savršeno njemački i uvijek i krenemo pričati njemački al onda svekrva krene na hrvatskom i onda možete mislit kako se šogorica glupo osjeća jer ona nije na žalost naučila hrvatski, a nije ni njen sin a ne razumije ga ni očuh mm tj. svekar.
    ITA suosjećam, ja sam svojoj rekla ako se sjećaš da ne želim da dođe, nek dođe u 8mj kak dolazi na godišnji, ne želim da bude tu kad rodim. I ona to baš nije razumijela, izignorirala je to što je naša želja bila da prvih mjesec dana muž i ja budemo sami sa bebom, rekao je muž to riješiti pa se nadam da neće biti kao u tvom slučaju... Mislim mi njih ne dolazimo posjetiti bez da se najavimo i pitamo da li slobodno i kakvi su njihovi planovi da ne smetamo, pa tako očekujem i obrnuto, ali eto, ipak to više ovisi o ljudima, očito. Ma mogla bi knjigu o njoj napisati. No uglavnom, dolazi sama letom ide za Split, presjest će u Zagrebu pa da dođemo da mi da mužev gornji dio trenirke koji sam JA zaboravila spakirati kad smo bili (što nije istina, jer svako sebe pakira) jer on jadan nema još 5 kompleta trenirki i hoda gol ili rasparen po ovom svijetu... hahahahahaha pištolj pištolj pištolj

Honey
    06. Veljača 2018. 16:05

panda102

Hajmo kućiiiiiiiiiii jest. Muz mi je javio da je ispekao pizzu <3 mislim da ga volim. Sad pojedem taj pleh pizze i spavanje :D

Već sam 5min predugo na poslu. ode i ja jeeeeeesstttttt. Ćao

Sarita_00
    06. Veljača 2018. 16:06

Moja svekrva nikad nije bila kod nas. Živimo 500 km od njih, a ona uvijek govori da nije baš za neki daleki put. Rekla je da će doći kad rodim, ali tek kada se oporavim, osim ako ne bude trebalo da dođe ranije. Svekra ni tad nećemo uspjeti nagovoriti da dođe, on se neda nikako. Nemam ništa protiv žene, slažemo se dobro, ali imamo totalno različito viđenje stvari. Žena je oduvijek na selu, kućanica, nešto starija... Pa ne znam kako bi se slagale na duže staze. 
    Moja mama radi i odmah je rekla da će uzeti tjedan dana kada rodim i doći mi pomoći, a i moja baka se ponudila da dođe ako bude trebalo. Baka mi je doslovno žena-zmaj, nekad je meni sa mojih 25 godina problem pratit njen tempo sa 70 😂😂 Žena je prošlo ljeto sama putovala u Australiju, tako da joj je tih 500 km mačji kašalj... 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• ita87
    06. Veljača 2018. 16:48

Sema i ja mislim da mozemo same bolje nego s njima 😀

Honey hahah nek si ti ostala prekovremeno da to napises, sve razumijem, nas znaju bit zmije a bez razloga, cuj ti ces sad na aerodrom po trenirku haha jaoo reci joj nek ju baci iz aviona hahah
    Rekla sam da se necu sekirati prijevremeno. Uopce ne znam kakva cu bit kad rodim, znam da nista ne znam 😂 mozda cu htjeti hodati po stanu u gacama i potkosulji a ako ona dodje, to necu moc.
    Sarita ti si u najboljoj situaciji, a tvoja je baka onakva kakva je zelim bit sa 70 godina 👍👍👍

Marchy12
    06. Veljača 2018. 16:51

Moja sveki je super,al imam osjecaj da zato sto je mlada i ne zivimo skupa 😝  Samo vidim da sad kad je beba u pitanju ima potrebu svoj stav iskazati; kaze meni ona pa kakve su to sad majke da uspavljuju djecu tako da im upale fen i stave u kinderbet,pa ne budes valjda i ti...😏 Nemam pojma odkud ta info. al odmah me rasrdi s tim stavom,pogotovo sad kad sam zastitnicki nastrojena ko mama medvjedica 🐻😀

• ita87
    06. Veljača 2018. 17:01

Marchy haha dobra je, direktna ahaha
    ma moja isto nije stara, ja imam 30 a ona 48. Ne znam sta je bolje, da je mladja ili starija 😀
    Ali eto, ima samo jednog sina pa joj toleriram neke ispade, odnosno sutim pred njom, ali onda muz malo nastrada jer zapravo ne mogu ja presutit 😤

Marchy12
    06. Veljača 2018. 17:10

E pa ista nam je razlika u godinama😝 Svekrve su vjecna inspiracija,bilo bi nam dosadno bez njih... Nadam se da cu jednog dana biti cool svekrva,makar sumnjam sigurno nijedna snaha nece biti dovoljno dobra 😂😂😂🐍

• ita87
    06. Veljača 2018. 17:23

Marchy12

E pa ista nam je razlika u godinama😝 Svekrve su vjecna inspiracija,bilo bi nam dosadno bez njih… Nadam se da cu jednog dana biti cool svekrva,makar sumnjam sigurno nijedna snaha nece biti dovoljno dobra 😂😂😂🐍

Slazem se sa svime sta si napisala 😎
    😈😈

• ita87
    06. Veljača 2018. 17:34

Honey i katuska, koliko znam vi imate bugaboo cameleon. Mi ih danas vidjeli u gradu po prvi put, neka zelena boja i zaljubili se, steta sto ih u Ri ne mogu otici negdje pogledati uzivo i isprobat, bas su me zaintrigirala. Najbolja mi je ona boja u limited edition Kite. Samo su mi uvijek bila jako skupa pa ih nisam ni gledala.
     Kakva su za rukovanje?
    Danas su mi skocila na prvo mjesto liste, 
    prije su mi top 3 bila m&p ocarro, mutsy igo i joolz day.
    😍😍😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.