Dobro jutro :)
Alarm mi zvonio u 8 jer sam ga zaboravila isključiti jučer i samo sam uspjela ušutkat ga i nastavila spavati. Da mužu u pola 10 nije zvonio mobitel, vjerojatno bi još spavali 😂
Sad se bacam polako na spremanje stana i peglanje. Koliko god volim peglanje, nekako mi se teško natjerati na to u zadnje vrijeme. Više ormar ne mogu zatvoriti od čistog veša, a i nešto mi se smanjio izbor što obući 😂😂 I već me čeka nova tura veša za pranje!
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Litta drago mi je da ti se dopalo, ja ću se isto morat malo raspitati ipak.
Proudy jesi uspjela šta pojest i zadržat u sebi? Drago mi je da ti je bolje a i što je muž otišao doktoru pa da se vidi da nije neka upala. Frajla meni tako samo kad nešto pojedem što mi ne paše, al isto krene tako 2 sata poslije jela, skužila da se nikako ne smijem najest hehehe
Marchy ja ne mislim ništa od toga jer ne vjerujem baš u to. Jedino šta kažu da je kod aktivne trudnice porod lakši, tako da mislim da je bolji ulog svaki dan prošetat sat vremena tko može, nego ove brčkarije
Krafne da mi smetaju?? Puj, puj, jezik pregrizla 😂
Ma salim se, znam da je slatko najgore za zgaravicu, ali mi je cudno ta kasna reakcija, inace si računam da u roku 2 sata sve vec ode iz zeluca
Jutro curke!!
Evo mene s OGGT-a, za dva dana nalazi.
Danas smo puna 24 tjedna
Jučer je došla frendica i dofurala mi ovo:
Ostalima puse jer ste divne same po sebi:))
[/url
Honey baš volim šetati tako da se nadam da će ići lakše onda.
Frajla još nisam sigurna za bolnicu,čekam da cure iz grupe koje će prve roditi, daju svoje recenzije
Proudy hahah sex, zaboravila sam da je i to jedan način, nije toga bilo od prošle godine
Nije mi muzek dobro bas, veli mu doktorica da bronhitis ima sigurno, al nije sigurna jel upala pluca. Ide sad slikat pluca i vadit krv. Jooj uzas!
Samo nek mi je maleni zdrav.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Nije mi muzek dobro bas, veli mu doktorica da bronhitis ima sigurno, al nije sigurna jel upala pluca. Ide sad slikat pluca i vadit krv. Jooj uzas!
Znaš kaj, zvuči grozno al to bar nije zarazno ni za tebe ni za malog. Dobit će antibiotik mora puno mirovati i piti ouuuuno tekućine. Imala ja 4x upalu pluća pa znam. Bit će sve dobro, nemoj se sikirat ti brini za sebe
Litta drago mi je da ti se dopalo, ja ću se isto morat malo raspitati ipak.
Proudy jesi uspjela šta pojest i zadržat u sebi? Drago mi je da ti je bolje a i što je muž otišao doktoru pa da se vidi da nije neka upala. Frajla meni tako samo kad nešto pojedem što mi ne paše, al isto krene tako 2 sata poslije jela, skužila da se nikako ne smijem najest hehehe
Marchy ja ne mislim ništa od toga jer ne vjerujem baš u to. Jedino šta kažu da je kod aktivne trudnice porod lakši, tako da mislim da je bolji ulog svaki dan prošetat sat vremena tko može, nego ove brčkarije
Krafne da mi smetaju?? Puj, puj, jezik pregrizla 😂
Ma salim se, znam da je slatko najgore za zgaravicu, ali mi je cudno ta kasna reakcija, inace si računam da u roku 2 sata sve vec ode iz zeluca
Hahahaha pa di bi od krafneee, ma nikako. Meni doručak bi štrudla od višnje i sira iz Mlinara, tako da se ne čudim.
A gle, za jednu bananu treba 20-30min da se porbavi u želudcu, tako da za krafnu sigurno treba tri sata. Nećemo se čudit
Znaš kaj, zvuči grozno al to bar nije zarazno ni za tebe ni za malog. Dobit će antibiotik mora puno mirovati i piti ouuuuno tekućine. Imala ja 4x upalu pluća pa znam. Bit će sve dobro, nemoj se sikirat ti brini za sebe
To se slazem, bar se nama nece nakacit. A puno mi znaci da mi je maleni zdrav sada, kad smo nas dvoje takvi.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Honeybaš volim šetati tako da se nadam da će ići lakše onda.
Frajlajoš nisam sigurna za bolnicu,čekam da cure iz grupe koje će prve roditi, daju svoje recenzije
Proudy hahah sex, zaboravila sam da je i to jedan način, nije toga bilo od prošle godine
Meni se cini da si ti medu prvima na listi, a i računaj si da vec od 37 ides u trudnicku ambulantu na preglede, znaci do tada trebas izabrati
Lijep ppozdra ponekad malo zavirim kod vas. U bitb zanimzame kako je Mono? Družile smo se na ljetnim 2017
Sortiraj odgovore
Najstariji