Lijep pozdrav ponekad malo zavirim kod vas. U biti zanima me kako je Mono? Družile smo se na ljetnim 2017 . Ponavljam post jer je mob lud
Frajla nemoj me plasiti,ja sam tek 26.4., a ima dosta cura jos u 3. mj 🤗🤗 A za bolnicu mozda izaberem Merkur, cula sam puno pozitivnih stvari,jedino sad kako je izasao onaj podatak za postotak epi malo se premisljam 😀
LittleG mono je super, mislim da je sad u 32tt. Sve je ok kod nje :)
Zrinchy odlicno, tak sam i ja dobila, hrpe robe, i bas mi je super to doslo.. skroz sam malo tog kupila, samo nes za svoj gust, a tih bodija i svega dobila sto je dva tri puta obuceno :)
Najsladje mi kad dobijem robicu koju sam ja kupovala njihovim curkama (od 3 frendice) 🙈🤣
LittleG,
Odg sam ti na onoj drugoj temi, jer sam ju prvu otvorila...❤
LittleG mono je super, mislim da je sad u 32tt. Sve je ok kod nje :)
Zrinchy odlicno, tak sam i ja dobila, hrpe robe, i bas mi je super to doslo.. skroz sam malo tog kupila, samo nes za svoj gust, a tih bodija i svega dobila sto je dva tri puta obuceno :)
Najsladje mi kad dobijem robicu koju sam ja kupovala njihovim curkama (od 3 frendice) 🙈🤣
Jeldaa:) Ma super mi je ta ženska solidarnost <3
[/url
Šta se tiče žgaravice..ja nekad jedem zadnje u 7 navečer i probudi me u 2 ujutro..nema pravila..ali baš sam i ja primjetila da par sati nakon obroka..briga me za žgaravicu sad će maškare i krafne na akciji nema toga da ih nejdem makar rigala vatru 😂😂😂😂
Mono još uvijek se nisi naučila..nisi u 31 tt u 32 tt si...omg..a ja u 35 😨
Elvira ti još dva tjedna pa si u terminu
Ja krafnu pojela u petak i onda sam ju rigala van, tako da nemam neku veliku želju za njima. Probala, nije nam išlo.
Zrinchy super su ti cure, a i vjerujem da su one sretne šta su se toga riješile iz ormara i svima dobro!
Ja isto dobila takvu hrpu robice od sestre, oa se vi cudite sta nisam jos puno tog kupila 😂
Ita gdje je mobitel za kunu?
Elvira pa pogledaj kako ti je velika beba na tickeru <3
Sortiraj odgovore
Najstariji