Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LittleG
    07. Veljača 2018. 11:40

Lijep pozdrav  ponekad malo zavirim kod vas. U biti zanima me kako je Mono? Družile smo se na ljetnim 2017 . Ponavljam post jer je mob lud

Marchy12
    07. Veljača 2018. 11:55

Frajla nemoj me plasiti,ja sam tek 26.4., a ima dosta cura jos u 3. mj 🤗🤗 A za bolnicu mozda izaberem Merkur, cula sam puno pozitivnih stvari,jedino sad kako je izasao onaj podatak za postotak epi malo se premisljam 😀

Katuska99
    07. Veljača 2018. 12:19

LittleG mono je super, mislim da je sad u 32tt. Sve je ok kod nje :) 
    Zrinchy odlicno, tak sam i ja dobila, hrpe robe, i bas mi je super to doslo.. skroz sam malo tog kupila, samo nes za svoj gust, a tih bodija i svega dobila sto je dva tri puta obuceno :) 
    Najsladje mi kad dobijem robicu koju sam ja kupovala njihovim curkama (od 3 frendice) 🙈🤣

mono1111
    07. Veljača 2018. 12:32

LittleG,
    Odg sam ti na onoj drugoj temi, jer sam ju prvu otvorila...❤

mono1111
    07. Veljača 2018. 12:33

Katuska, ispravak, ahahhaah 31 tjedan :)

Zrinchy
    07. Veljača 2018. 12:35

Katuska99

LittleG mono je super, mislim da je sad u 32tt. Sve je ok kod nje :)
    Zrinchy odlicno, tak sam i ja dobila, hrpe robe, i bas mi je super to doslo.. skroz sam malo tog kupila, samo nes za svoj gust, a tih bodija i svega dobila sto je dva tri puta obuceno :)
    Najsladje mi kad dobijem robicu koju sam ja kupovala njihovim curkama (od 3 frendice) 🙈🤣

Jeldaa:) Ma super mi je ta ženska solidarnost <3

[/url

• Elviramagistic
    07. Veljača 2018. 12:38

Šta se tiče žgaravice..ja nekad jedem zadnje u 7 navečer i probudi me u 2 ujutro..nema pravila..ali baš sam i ja primjetila da par sati nakon obroka..briga me za žgaravicu sad će maškare i krafne na akciji nema toga da ih nejdem makar rigala vatru 😂😂😂😂
    Mono još uvijek se nisi naučila..nisi u 31 tt u 32 tt si...omg..a ja u 35 😨

Honey
    07. Veljača 2018. 12:48

Elvira ti još dva tjedna pa si u terminu
    Ja krafnu pojela u petak i onda sam ju rigala van, tako da nemam neku veliku želju za njima. Probala, nije nam išlo.
    Zrinchy super su ti cure, a i vjerujem da su one sretne šta su se toga riješile iz ormara  i svima dobro!

• ita87
    07. Veljača 2018. 12:53

Ja isto dobila takvu hrpu robice od sestre, oa se vi cudite sta nisam jos puno tog kupila 😂

panda102
    07. Veljača 2018. 12:58

Ita gdje je mobitel za kunu?
    Elvira pa pogledaj kako ti je velika beba na tickeru <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.