Meni je zapravo super. Svi su mi na 500 km (iako su jedni od drugih na 120 km), nitko nam se ne petlja u odluke. Moji dođu jednom u 2-3 mjeseca preko vikenda, ali to si sami organiziraju dolazak. Odemo kući za Uskrs na par dana, za Božić budemo skoro 3 tjedna, obiđemo sve i to je to.
Sad je svima malo frka, kako ćemo se snaći kad dođe beba, prvo nam je i sve što ide s tim. Mm je kuhar i njemu taman u 5. mjesecu polako kreće strka na poslu i pitanje kako će raditi i koliko će mi moći uskakati. Iako smo baš neki dan pričali, kaže da čisto sumnja da ću ja moći dugo mirovati i pustiti da mi se netko mota po stanu i dirigira kako i šta 😂😂
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Ita, ja imam buffalo a honey ima cameleon.. meni se cine odlicna, i sve cure koje znam da su ih imale su jako jako zadovoljne. Predivni su mi svi modeli 😍
Honey, ova tvoja je baš neka spescijalka!
Pitaj je prije nego dođe zna li peglati.
Meni su moji roditelji sa prvo troje jako puno pomagali. Bili su divni.
Tata i svekrva su umrli, mama je jako boesna, svekar ima svoj život daleko od nas. Morat ću se u potpunosti pouzdati u čuvalice i vrtić. A, znam da je dadilju jako teško naći.
Kako god bilo, nekako ćemo se organizirati. Problem će biti sa bolovanjima...mislim da će većina toga pasti na muža.
Palčica se nije javila...ili sam ja kaj propustila?
Ita, ja imam buffalo a honey ima cameleon.. meni se cine odlicna, i sve cure koje znam da su ih imale su jako jako zadovoljne. Predivni su mi svi modeli 😍
Ne kuzim koja je razlika izmedju njih, osim prednjih kotaca 😀
Moguce da su ova danas bila buffalo, jer su prednji kotaci bili veci nego kod cameleon.
Ita, meni su tete u ducanu rekle da su buffalo bolja za sve terene, plazu, kamenje i sl. Kao cameleon su vise gradska a bee skroz gradska :) ja sam htjela buffalo jer planiramo dosta vremena provodit na moru 😊
Yra, poznavajuci Tamaricu ona ce se sama znat brinut o bebuski :) jako je pametna i snalazljiva 😍
A kad beba bude veca, k meni u mlinsku 😊😅
Aha, to je ta razlika onda, tnx bas me zanimalo, ovako mi izgledaju ista.
I mi smo na moru ali bas nema nekih zahtjevnih terena.
Uglavnom, divna su.😍
Ita , znam da hoće, divna su to djeca...sve dok ne uđu u pubertet!
Katuška, hvala ti! Ona zaista jest jedna topla i predivna osoba!
Zaboravila sam reći...bris je pokazao da opet imam streptokok B. Dobila sam Cefaleksin i neku kremu...
Ne znam jesam li mozda negdje profulala koji komentar o tome, zanima me ima li tko smanjen broj trombocita?
Ne znam jesam li mozda negdje profulala koji komentar o tome, zanima me ima li tko smanjen broj trombocita?
Savjetuj se s hematologom...trebala bi mozda napraviti i koagulogram.
Sortiraj odgovore
Najstariji