Ajmeeee...sta smo vec krenuli? Uf,uf..Palcice sretno!! 😍😍🤗🤗 Ja sam danas ispunila sebe srecom i prosetala Sljemenom,obozavam snijeg i prekrasno mi je gore! Sanjam da jedan dan imam neku kucicu na brdu nekom gdje padne i po 1m snijega,ne moram nigdje nego samo uzivanje... 😌
HVALA CURE MOJE…JOŠ SAM U KOMADU,DOK NEPUKNE VODENJAK I NEPOČMU JAKIIIII TRUDOVI
I DOK SE VIŠE NE OTVORIM NEMA RAĐANJA..KAŽE SOBA I STROGOOOOOO MIROVANJE..A ONA DIVLJA UNUTRA😂😂😂NIKAKO SE SMIRIT NEMA TATE NJENOG…JOŠ ZABRANJENI POSJETI RADI GRIPE…A NI MOB NESMIM ČESTO KORISTIT😱😱😱
Aj Palčice, strpljenja samo, nije jos vrijeme izgleda al neka si ti njima na oku 😘 Zao mi, Katarina malo zeza mamu al sad ce ona ❤
Palčice, pa kako ja nisam upratila da se tvoja curica zove Katarina? Prelijepo ime, zaista!
Ja sam krštena Katarina, kao i moja kćer, a biti će i ovo bebče koje nosim.
Smiješ li hodati, češće do wc-a ići? Mislim, ne može ti nitko zabraniti.
Sila teža ipak napravi svoje, moćna je to sila... ubrza porod i olakša ga.
Kathryn lijepa mala busica 😍
Palci moja, cuvaj se i cuvaj malicku, ne predaje se ona bez borbe, ipak je njoj lijepo kod mamite. Puse vam saljem objema! 😘😘😘😘
Curke laku noc vam zelim, nadam se da se tipkamo sutra mirnijeg zeludca. 😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Dobro jutro!
Moj vjerni prijatelj kašalj je odlučio da nema više spavanja, pa sam od 7 budna. Poslije podne opet odlazak kod doktorice, nadam se da će imati neko efikasno rješenje jer ja ovo više ne mogu. Zadnjih noći su krenuli i česti izleti na wc... Ispočetka je bilo jedno ustajanje tijekom noći, a onda sam i to prestala. Sad sam sretna ako je samo jedan odlazak!
Lijep dan želim svima! 😘😘
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Kathryn, što nosiš, curku ili dečka? Lijep trbuščić!
Sarita, jesi probala sirup od lista lovora i limuna?
Moja djevojčica i ja danas punimo 31 tjedan trudnoće!
Sretna nam!
Po noći se budim nekoliko puta na wc i zato što ne mogu disati - začepljen mi je nos, odnosno, čitala sam da iza tridesetog tjedna trudnoće žena ima oko 2 l krvi više u tijelu pa žilice u nosu znaju biti deblje. Eh, to me muči. Ne mogu disati, na desnom boku nikako, a na lijevom je kak-tak.
Hm..zanima ne štoj se desi sa tom krvi nakon poroda jer tijekom samog poroda stvarno nema puno krvarenja...
Sortiraj odgovore
Najstariji