Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kathryn
    04. Veljača 2018. 19:58

Ajmeeee...sta smo vec krenuli? Uf,uf..Palcice sretno!! 😍😍🤗🤗 Ja sam danas ispunila sebe srecom i prosetala Sljemenom,obozavam snijeg i prekrasno mi je gore! Sanjam da jedan dan imam neku kucicu na brdu nekom gdje padne i po 1m snijega,ne moram nigdje nego samo uzivanje... 😌

kathryn
    04. Veljača 2018. 20:00
    Evo i nas na punih 23 tjedna...💙💙💙
    Evo i nas na punih 23 tjedna...💙💙💙

• Student24
    04. Veljača 2018. 20:29

palcice, sretno!!!! 

Palčica0306
    04. Veljača 2018. 21:49

HVALA CURE MOJE…JOŠ SAM U KOMADU,DOK NEPUKNE VODENJAK I NEPOČMU JAKIIIII TRUDOVI
    I DOK SE VIŠE NE OTVORIM NEMA RAĐANJA..KAŽE SOBA I STROGOOOOOO MIROVANJE..A ONA DIVLJA UNUTRA😂😂😂NIKAKO SE SMIRIT NEMA TATE NJENOG…JOŠ ZABRANJENI POSJETI RADI GRIPE…A NI MOB NESMIM ČESTO KORISTIT😱😱😱

Honey
    04. Veljača 2018. 22:39

Aj Palčice, strpljenja samo, nije jos vrijeme izgleda al neka si ti njima na oku 😘 Zao mi, Katarina malo zeza mamu al sad ce ona ❤

yra
    04. Veljača 2018. 23:11

Palčice, pa kako ja nisam upratila da se tvoja curica zove Katarina? Prelijepo ime, zaista!
    Ja sam krštena Katarina, kao i moja kćer, a biti će i ovo bebče koje nosim.
    Smiješ li hodati, češće do wc-a ići? Mislim, ne može ti nitko zabraniti.
    Sila teža ipak napravi svoje, moćna je to sila... ubrza porod i olakša ga.

04. Veljača 2018. 23:54

Kathryn lijepa mala busica 😍
    Palci moja,  cuvaj se i cuvaj malicku,  ne predaje se ona bez borbe,  ipak je njoj lijepo kod mamite. Puse vam saljem objema! 😘😘😘😘
    Curke laku noc vam zelim,  nadam se da se tipkamo sutra mirnijeg zeludca. 😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Sarita_00
    05. Veljača 2018. 07:48

Dobro jutro!
    Moj vjerni prijatelj kašalj je odlučio da nema više spavanja, pa sam od 7 budna. Poslije podne opet odlazak kod doktorice, nadam se da će imati neko efikasno rješenje jer ja ovo više ne mogu. Zadnjih noći su krenuli i česti izleti na wc... Ispočetka je bilo jedno ustajanje tijekom noći, a onda sam i to prestala. Sad sam sretna ako je samo jedan odlazak! 
    Lijep dan želim svima! 😘😘

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

yra
    05. Veljača 2018. 08:29

Kathryn, što nosiš, curku ili dečka? Lijep trbuščić!
    Sarita, jesi probala sirup od lista lovora i limuna?

Moja djevojčica i ja danas punimo 31 tjedan trudnoće!
    Sretna nam! 

Po noći se budim nekoliko puta na wc i zato što ne mogu disati - začepljen mi je nos, odnosno, čitala sam da iza tridesetog tjedna trudnoće žena ima oko 2 l krvi više u tijelu pa žilice u nosu znaju biti deblje. Eh, to me muči. Ne mogu disati, na desnom boku nikako, a na lijevom je kak-tak.

yra
    05. Veljača 2018. 08:31

Hm..zanima ne štoj se desi sa tom krvi nakon poroda jer tijekom samog poroda stvarno nema puno krvarenja...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.