Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sarita_00
    05. Veljača 2018. 08:43

Yra mislim da nema toga što nisam probala 😔 Jesam i prije znala kašljati, ali to je bilo dan-dva i gotovo. Ovo sad vučem od utorka. Sa sinusima imam problema oduvijek, stanje se malo sredilo nakon operacije, ali sam na to navikla. Sad sam počela hrkat zbog začepljenog nosa. Samu sebe ne čujem pa me baš briga, a mužu bolje da šuti jer je njega jako teško nadmašit u hrkanju 😂 
    Za sinuse mi zna pomoći inhaliranje kamilice ili umivanje vrelom vodom dok se tuširam, ali to kad je baš upala. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• Student24
    05. Veljača 2018. 08:56

Jutro!  moj 1. neradni dan i već mi dosadno. Baš sam sinoć bila malo u bedu kad se nisam morala spremati za posao ... smrc.... radoholičar u meni :D 

nina11
    05. Veljača 2018. 08:56

Jutro! 
    Jedno pitanjce za vas koje ste imale vec iskustva sa doznakama, jel se predaju do 5.u mjesecu uključujući i taj 5. ili ne? Trudnički mozak me ubija i sve zivo zaboravljam pa tako ovaj mjesec i doznake. U ovih 6 mjeseci mi se to ni jednom nije dogodilo,ali eto sad je moralo. 🙄😫

• ita87
    05. Veljača 2018. 08:59

Student24

Jutro! moj 1. neradni dan i već mi dosadno. Baš sam sinoć bila malo u bedu kad se nisam morala spremati za posao … smrc…. radoholičar u meni :D

To me ceka u petak 😀

• ita87
    05. Veljača 2018. 09:01

Student ako ti je jos dosadno pozabavi se stavljanjem tickera da znamo koliko imas jos 😀

• ita87
    05. Veljača 2018. 09:02

Yra koliko dugo jos moras raditi? Jel mozes?
    Mene unazad tjedan dana pocela ledja bolit dok duze sjedim na poslu, ostalo sve ok.

Zrinchy
    05. Veljača 2018. 09:02

Jutro curke moje!

Vikend je bio onako, raspršen, pa sam vas tek jučer navečer sve pročitala. Vidjela sam na fejsu za Palčicu i jako se razveselila, ne znam kak će to izgledat kad sve krenemo pomalo jedna po jedna. Sreća do neba
    Palčice jesi nam dobro? Jel te paze?
    kathryn divan ti je trbuh, baš lijepo pravilno raste! Moj je danas začuđujuće mali:)) Moram vadit šećer u srijedu pa sad malo pazim.
    Hormoni me nešto krivo lupaju, baš sam nekak plačljiva...
    Honey pa mi smo bile skoro u isto vrijeme u Italiji!!! Samo sam ja već znala da sam trudna tako da sam pripazila na vino:) Ali me to zato nije spriječilo da planinarim po Cinque terra:)) Divne uspomene, i za mene i za bebacha jednog dana

Ostale curke - nadam se da ste bolje, da je svima prošla mučnina...
    Puse

[/url

• ita87
    05. Veljača 2018. 09:13

Zrinchy bas si jucer mislim hoce li mi iduci tjedan na godisnjem biti toliko dosadno da skoknem na neko mini putovanje 😀 

panda102
    05. Veljača 2018. 09:15

Dan....
    Ja imam takve glavobolje ova dva dana da ne znam ni kako se zovem. Svaka me dlaka boli, nista ne pomaze i mrzim sve oko sebe. Hahahahha a inace sam dobro. Čitam vas poslije :*

• ita87
    05. Veljača 2018. 09:21

Panda znam ja kak se zoves, jedno slovo u imenu drugacije 😀
    Ja kad me glava boli popijem dva lupoceta. Prvo jedan, pa ako ne prestane, jos jedan nakon par sati.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.