OMG! PALČICA duso nasa, jel to doslo vrijeme????
SRETNO !!!! Jel mama pored? ❤
Proudy jel ti bolje? Jesi jela sta?
Sarita bas si slatkoca 😍 Naucit ces i brojat tu sa nama.😁
Katuska meni je reko 100%, al i ja cekam jos jednu potvrdu. A ako je fulo sta sad, samo da je sve dobro ❤ ja plava kolica iman 😂 kad ides na pregled?
Panda jesi potrosila placu jucer?
Yra jel gotovo sa poslom?
Mi se danas prosetali po gradu jedno 6km, ne psda, bio djecji program na maskarama, rastopila se kako su klinvi iz vrtica slatki 😍❤
Sad se najeli fino doma i horizontala. Ja sam lose spavala i boli me na desnoj strani dosta, ova mala se nagnijezdi na desno za popizdit 😑 nesto mi je dobro natiskala 🤔 dal jajnik dal slijepo crijevo al boliiii 😓
Yra na anomalyu sam bila kod skvorca pa je reko 90% cura, a prije toga kod nas u domu zdravlja mi je dr rekla 100% curka. Valjda nisu fulali🤣
Evo mene u 29.tt, veeec😱
Katuska prekrasna si!
Meni je na pregledu sa negdje 17 tjedana najprije rekla da je decko, pa se tijekom istog pregleda ispravila da je ipak cura jer kako god dalje gleda, cura je, ali je rekla da cemo tocno znati slijedeci put. Na zadnjem pregledu sa 22 tjedna je rekla da je cura 100%. A muz je od prvog dana govorio da ce biti cura.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Katuska super izgledas.
Mislim da su danas usavrseni ultrazvuci da nije bas lako pogrijesiti spol. Bila sam iznenađena kad sam bila prvi put na ultrazvuku, bebica imala 5mm i culo se srce. Uzela s ravnalo i gledala koliko je pola centimetra
Ipak sam ja ponovno na pregledu pitala za spol da se potvrdi a pitat cu i dalje. Za svaki slucaj. Nekakoi mi zao kupovati neutralne boje za curu kad ima tako lijepe robice
Ej zene, Sara i Katuska, divne ste! Ovaj moj mladji po temperaturom se njoj uz mene i cmolji, a cim fibra padne ludilo...danas mi je faza zivcanih slomova!
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Honey, još imam tri radna dana, pon, uto i sub.
Nije mi problem do, recimo 12-13 sati. Kad se vraćam doma oko 15 jedva se dopeljam jer se malena počela glavom vrtiti po zdjelici i to pika i boli. Jako je nisko.
Katuška, ako je Škvorc rekao da je curka...ja ti u njega inače imam puno povjerenje.
Kobaš ili Jakopinčić?
Kaže mi susjeda da se vidi da se malena u par dana jako spustila.
Hmmm...
Palčice, mantramo...ommmmmm, ommmmm...
Nadam se da si već zagrlula svoje malo čudo i da sad, dok ovo pišem, dojiš.
Dare, i tebi jedan ommmmmm...živce na hozntregere.
Katuš, preslatka si trudnica!
Katuska 😍😍😍😍
Honey, tak, kilava sam. Slabo sam jela danas, sve ide van.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji