Dobro jutro!
Noćas sam napokon spavala kako treba, kašalj se malo smirio 😄
Cura se prekreće otkako sam se ustala 😊 Nekad me tako udari da moram jauknuti, ali mi je svejedno ❤ ko kuća!
Danas nam je punih 27 tjedana, pa ćemo se slikati dok popijemo kavu i malo pospremamo nered.
Vani sunce, pa sam odmah i ja bolje volje!
😘😘😘😘 svima!
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Ja već otišla na 27, a 26 je tek punih 😂 Samo što mi tu pokazuje i taj jedan dan, a u aplikaciji mi je 0.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Ja sve gledam, nit je 26 nit je 27 😂😂😂😂😂
Samo se ti nama poslikaj 😉
Dobro jutro svima!
Lijepo je vidjeti ovo sunceko vani, snijega vise ni u tragovima.
Ja sam se probudila s mucninom, samo sto se ne ispovracam. Ko da sam 13tt trudna. Fuj bljak!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Mono, ahaa. Znam za to da je zvijezde, cini mi se da sam negdje procitala i najsjajnija zvijezda ili nesto u tom stilu. Al lijepo je i neobicno. :) Ja sam u potrazi za drugim simbolicnim imenom jer se mm a i nikom iz obitelji ne svida moje prvo odabrano koje pilim vec gooodinama 😂
Svakako javim 15. Sto je rekla dr 🤗
I ovo sto kazes za porod, istina. I ja bi da je samnom ili mm ili majka. Tu jos vazem. Mada ima do tog jos🤗
💗Baby E💗
Mono, ahaa. Znam za to da je zvijezde, cini mi se da sam negdje procitala i najsjajnija zvijezda ili nesto u tom stilu. Al lijepo je i neobicno. :) Ja sam u potrazi za drugim simbolicnim imenom jer se mm a i nikom iz obitelji ne svida moje prvo odabrano koje pilim vec gooodinama 😂
Svakako javim 15. Sto je rekla dr 🤗
I ovo sto kazes za porod, istina. I ja bi da je samnom ili mm ili majka. Tu jos vazem. Mada ima do tog jos🤗
Koje ime ?
I ja sam imala ime koje mi je bio favorit, ali nije se gospon slozio, pa sam rekla, ima da se druga tako zove :)
Jutro curke :) kaj mislite dal se na anomaly scanu moze fulat spol? Ja bila u 19tt i reko curica al 90%. Sad si nes mislim, valjda se nije promjenilo nes 🤣
Eto i nas! Nije na okrugli jer mi izgleda brojanje ne ide 😂😂
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Kako smo danas. Ja onako hahahaha zezam se dobro je.
Katuska i ja se toga bojim....cekam 16.2.i jos jedni potvrdu. Sve mi je ionako sivo hahaha
Sarita divna si. Jos da naucis brojeveee 😜😜😜
Palcica nam je u rodilistu. Zelimo joj puno srece.
Proudy drzi se. I meni je cesto muka... siri se ova lopuza unutra. Ubi me svojim skakanjem ali nema veze. Rastopim se sva ❤️❤️❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji