Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sarita_00
    04. Veljača 2018. 10:00

Dobro jutro! 
    Noćas sam napokon spavala kako treba, kašalj se malo smirio 😄 
    Cura se prekreće otkako sam se ustala 😊 Nekad me tako udari da moram jauknuti, ali mi je svejedno ❤ ko kuća! 
    Danas nam je punih 27 tjedana, pa ćemo se slikati dok popijemo kavu i malo pospremamo nered.
    Vani sunce, pa sam odmah i ja bolje volje! 
    😘😘😘😘 svima! 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Sarita_00
    04. Veljača 2018. 10:02

Ja već otišla na 27, a 26 je tek punih 😂 Samo što mi tu pokazuje i taj jedan dan, a u aplikaciji mi je 0. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

04. Veljača 2018. 10:16

Ja sve gledam,  nit je 26 nit je 27 😂😂😂😂😂
    Samo se ti nama poslikaj 😉
    Dobro jutro svima! 
    Lijepo je vidjeti ovo sunceko vani,  snijega vise ni u tragovima.
    Ja sam se probudila s mucninom,  samo sto se ne ispovracam. Ko da sam 13tt trudna. Fuj bljak!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

bejb23
    04. Veljača 2018. 10:32

Mono, ahaa. Znam za to da je zvijezde, cini mi se da sam negdje procitala i najsjajnija zvijezda ili nesto u tom stilu. Al lijepo je i neobicno. :) Ja sam u potrazi za drugim simbolicnim imenom jer se mm a i nikom iz obitelji ne svida moje prvo odabrano koje pilim vec gooodinama 😂 
    Svakako javim 15. Sto je rekla dr 🤗
    I ovo sto kazes za porod, istina. I ja bi da je samnom ili mm ili majka. Tu jos vazem. Mada ima do tog jos🤗 

💗Baby E💗

mono1111
    04. Veljača 2018. 11:01

bejb23

Mono, ahaa. Znam za to da je zvijezde, cini mi se da sam negdje procitala i najsjajnija zvijezda ili nesto u tom stilu. Al lijepo je i neobicno. :) Ja sam u potrazi za drugim simbolicnim imenom jer se mm a i nikom iz obitelji ne svida moje prvo odabrano koje pilim vec gooodinama 😂
    Svakako javim 15. Sto je rekla dr 🤗
    I ovo sto kazes za porod, istina. I ja bi da je samnom ili mm ili majka. Tu jos vazem. Mada ima do tog jos🤗

Koje ime ?
    I ja sam imala ime koje mi je bio favorit, ali nije se gospon slozio, pa sam rekla, ima da se druga tako zove :)

Katuska99
    04. Veljača 2018. 11:18

Jutro curke :) kaj mislite dal se na anomaly scanu moze fulat spol? Ja bila u 19tt i reko curica al 90%. Sad si nes mislim, valjda se nije promjenilo nes 🤣

Sarita_00
    04. Veljača 2018. 11:32

Eto i nas! Nije na okrugli jer mi izgleda brojanje ne ide 😂😂

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Bublica123
    04. Veljača 2018. 12:08

Sarita lijepa siiii❤😍❤😍❤😍❤❤❤

panda102
    04. Veljača 2018. 12:20

Kako smo danas. Ja onako hahahaha zezam se dobro je. 
    Katuska i ja se toga bojim....cekam 16.2.i jos jedni potvrdu. Sve mi je ionako sivo hahaha
    Sarita divna si. Jos da naucis brojeveee 😜😜😜
    Palcica nam je u rodilistu. Zelimo joj puno srece. 

panda102
    04. Veljača 2018. 12:22

Proudy drzi se. I meni je cesto muka... siri se ova lopuza unutra. Ubi me svojim skakanjem ali nema veze. Rastopim se sva ❤️❤️❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.