Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ita87
    03. Veljača 2018. 10:21

Znaci ja zivim na moru 6 godina i nikako se naviknut na buru. Bas mi je uzasna, kad sam na poslu i moram van, skoro me otpuse putem a nisam mrsavica 😂
    Prve godine mi je s prvog kata, s terase, pao stol na auto, sva sreca nastradao samo na haubi i kod vrata. Stol nije prezivio. 

• ita87
    03. Veljača 2018. 10:39

Snijeg bas dobro izgleda na slikama, ako sutra ne bude bure, idemo malo do fuzina bar ☺

yra
    03. Veljača 2018. 11:10

Mladamamica, pa ti imaš mopsića! I moja starija sestra ga ima!!! Joooj, kaj bi ti Markićka prigovorila za peseka u krevetu!
    Mi imamo velikog psa...ogromnog. Ima 40+kg. Udomili smo ga prije cca 5 godina. Bio je uličar. Sad je pravi gospodin s bečkim manirima. Bio bi i Fulir da ga nismo skratili za muškost.

Bublica123
    03. Veljača 2018. 11:18

Aaaaa pandica bas si lijepa😍😍😍😍😍

yra
    03. Veljača 2018. 11:36

Aaaa.. Pandice, nisam uopće skužila fotku!
    I ti si vitka! A trbuščić...
    Baš taman!

panda102
    03. Veljača 2018. 12:09

Hvala vam cure. 
    Joj ovaj moj ima ideju da idemo setat po snijegu a pada kao lud. Nemam jakne da mogu zakopcat a ni ravne cizme.... 
    ita mi smo jedne godine isli na krk i moj muz skrene prije s ceste i odemo kroz neka Vrata i fuzine haahahah ja sam mislila da smo se izgubili. Kad smo stigli dole i vidjeli guzvu na autoputu su nam svi rekli da smo pametno uradili. Nismo ni znali sta radimo 🤪
    Odoh trazit po podrumu ravne cizme. Ako postojee 😡😡😡😒😒😒

panda102
    03. Veljača 2018. 13:49

Izabrala sam soping hahahahahaah

• ita87
    03. Veljača 2018. 14:04

Dobro si izabarala! E to je vec trudnicki trbuh 😍😍😍

03. Veljača 2018. 15:10

Hej cure!
    Ne,  nisam do sad spavala 😜,  sad idem opet spavat 😂
    Ustala rano,  oko 9,  do 12 skuhala rucak. Kelj varivo,  nisam ga jela godinama,  ne pamtim kelj ko nesto tak fino. Ugl svima bilo fino i sad svi horizontala.
    Malo je nesto padalo,  M i M isli malo van,  jer se mali raspametio kad je vidio da pada. 
    Honeyca drago mi je da ti je bolje,  bit ce da te bas rucak jucer zeznuo. 😘
    Pandica,  dosta je zajebancije na nas racun,  to su sad vec pravi trbusi. Divna si 😍. Uzivaj u shoppingu.
    Ne znam kaj sam jos trebala,  vec se gasim 😂
    Idem spat

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Bublica123
    03. Veljača 2018. 15:15

Ojla...evo ja napokon sve zavrsila po kuci...uhvatio me san a tamam mi se mali treba probudit🙄🙄🙄vise srece drugi put😢😢😢...ugl.sutra picimo na sanjkanje na sljemeeeee...valjda ga je gore nakrkalo jer po gradu tuga teska
    Palcica i splitska ekipa jel ste osjetile potres???🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.