Znaci ja zivim na moru 6 godina i nikako se naviknut na buru. Bas mi je uzasna, kad sam na poslu i moram van, skoro me otpuse putem a nisam mrsavica 😂
Prve godine mi je s prvog kata, s terase, pao stol na auto, sva sreca nastradao samo na haubi i kod vrata. Stol nije prezivio.
Snijeg bas dobro izgleda na slikama, ako sutra ne bude bure, idemo malo do fuzina bar ☺
Mladamamica, pa ti imaš mopsića! I moja starija sestra ga ima!!! Joooj, kaj bi ti Markićka prigovorila za peseka u krevetu!
Mi imamo velikog psa...ogromnog. Ima 40+kg. Udomili smo ga prije cca 5 godina. Bio je uličar. Sad je pravi gospodin s bečkim manirima. Bio bi i Fulir da ga nismo skratili za muškost.
Aaaa.. Pandice, nisam uopće skužila fotku!
I ti si vitka! A trbuščić...
Baš taman!
Hvala vam cure.
Joj ovaj moj ima ideju da idemo setat po snijegu a pada kao lud. Nemam jakne da mogu zakopcat a ni ravne cizme....
ita mi smo jedne godine isli na krk i moj muz skrene prije s ceste i odemo kroz neka Vrata i fuzine haahahah ja sam mislila da smo se izgubili. Kad smo stigli dole i vidjeli guzvu na autoputu su nam svi rekli da smo pametno uradili. Nismo ni znali sta radimo 🤪
Odoh trazit po podrumu ravne cizme. Ako postojee 😡😡😡😒😒😒
Hej cure!
Ne, nisam do sad spavala 😜, sad idem opet spavat 😂
Ustala rano, oko 9, do 12 skuhala rucak. Kelj varivo, nisam ga jela godinama, ne pamtim kelj ko nesto tak fino. Ugl svima bilo fino i sad svi horizontala.
Malo je nesto padalo, M i M isli malo van, jer se mali raspametio kad je vidio da pada.
Honeyca drago mi je da ti je bolje, bit ce da te bas rucak jucer zeznuo. 😘
Pandica, dosta je zajebancije na nas racun, to su sad vec pravi trbusi. Divna si 😍. Uzivaj u shoppingu.
Ne znam kaj sam jos trebala, vec se gasim 😂
Idem spat
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ojla...evo ja napokon sve zavrsila po kuci...uhvatio me san a tamam mi se mali treba probudit🙄🙄🙄vise srece drugi put😢😢😢...ugl.sutra picimo na sanjkanje na sljemeeeee...valjda ga je gore nakrkalo jer po gradu tuga teska
Palcica i splitska ekipa jel ste osjetile potres???🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤
Sortiraj odgovore
Najstariji