Ojla…evo ja napokon sve zavrsila po kuci…uhvatio me san a tamam mi se mali treba probudit🙄🙄🙄vise srece drugi put😢😢😢…ugl.sutra picimo na sanjkanje na sljemeeeee…valjda ga je gore nakrkalo jer po gradu tuga teska
Palcica i splitska ekipajel ste osjetile potres???🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤
Pikice guštaj na snijegu. I ja bi. Je, dosta se osjetio potres. Apokalipsa u Splitu kako je krenulo. 😂
Honey kako si danas?
Evo maloprije se najela, al pojela sam trecinu manje nego inace, nova taktika. 🙄 Makar bas kako Proudy kaze, rucak nas zeznuo. Zasad mi je dobro, nadam se da ce tako ostati. Dobra odluka soping 😉 ni ja nemam niti jedne ravne cizme, tj.lazem imam gumene 😁 svida mi se kosulja/tunika i ja imam slicnu. 😀 Hvala na brizi 😘 Reci muzu sta je njemu kakva setnja po ovom vremenu, tu kod nas mecava, je mokriji srecom pa se ne prima al to ispada ko da kisa pada. 😑 I mi navikli odsetat vikendom 8km, ucrvat cemo se danas.
Trese se Split od tvojih trudova Palčice 😜❤
Nadam se da je izdrzljivo i da uzivate 😚
Pandiceeeee😍😍😍😍😍uh Honey i Pikice ovo bilo strašno ja još na 5katu i još k tome nemamo lift…poispadalo iz kredenci par stvari,ja na fotelji sjedila ka okrenulo trest,tresla sam se ja još pola sata😂😂😂😂
Ita ti si mi super sa tim svojim anegdotama ono padne ti stolica na auto hahaha sa tvog balkona na tvoj auto 🙈
Pikica bit ce sigirno zadovoljavajuca kolicina na sljemenu 🤗 ti bila vrijedna, ja neka umorna a jucer kako mi je bilo lose nisam uspjela napravit po kuci planirano, a ne vidim ni da cu danas 😁
Proudy ode ja isto malo ubit oko, da ne samujes 😂 😆 Cure, odmarajte, trosite i uzivajte 💃❤
😑 I mi navikli odsetat vikendom 8km, ucrvat cemo se danas.
I mi nekad davno tako. Nekad bilo, danas se spominjalo.
Naša ruta Pivnica Razum - kuća u oba smjera je ravno 8 km.
A sad kad napravim krug po dućanu me odmah me uhvate kontrakcije.
Mladamamica, pa ti imaš mopsića! I moja starija sestra ga ima!!! Joooj, kaj bi ti Markićka prigovorila za peseka u krevetu!
Mi imamo velikog psa…ogromnog. Ima 40+kg. Udomili smo ga prije cca 5 godina. Bio je uličar. Sad je pravi gospodin s bečkim manirima. Bio bi i Fulir da ga nismo skratili za muškost.
Moj Astor je pravi kaucar ..pa nije on pas da sjedi na podu on je mali covjek 😁
Oko pola 6 idemo u goste. Bice najmanje sestero djece a niko nema vise od 7 godina. 🍺🍺🍺🍺 mi treba 🤭🤭🤭 hahahahaha
Pozdrav svima!
Jutros opet ništa od spavanja zbog kašlja. Meda i limuna sam u ova 4 dana potrošila više nego u zadnje 4 godine. Meda pogotovo jer ga inače ne mogu smislit. Pola sirupa sam popila. Ništa, NIŠTA se nije smirilo. U 7 me probudilo i nakon što se smirio kašalj sam heklala, bilo mi žao budit M da pijemo kavu i idemo u trgovinu. Subota nam je obavezna za nabavku i obavezno idemo zajedno. Nije da ne mogu sama, samo volim da ide samnom 😁 Do maloprije sam bila u nekom pokretu. Sad kad sam se smirila osjetim da se i moja mlada dama nešto uzvrpoljila 😍
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji