Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Honey
    03. Veljača 2018. 18:52

panda102

Oko pola 6 idemo u goste. Bice najmanje sestero djece a niko nema vise od 7 godina. 🍺🍺🍺🍺 mi treba 🤭🤭🤭 hahahahaha

Hahahahahahaha koju pijes po redu? 🍻🍻🍻 
    Ajd kad mi odemo kod nekog pa je tako, uvijek se mozes dignut i otic kad ti je dosta😁, al kad toliko tebi dode 😱 jesi ti to trebala u ikeu ovaj vikend? Otpalo zbog vremena? 

Honey
    03. Veljača 2018. 18:54

Sarita ja bi bas da ti odes doktoru opce prakse da te poslusa. Tako nedaj boze mozes navuc kakvu upalu 😯 dugo ti to nesto ne popusta... I muz i ja uvijek zajedno subotom na plac i u nabavu ❤

• Malena123
    03. Veljača 2018. 19:12

Curke, u kojem tjednu trudnoće ste saznale spol djeteta? 

Sarita_00
    03. Veljača 2018. 19:17

Honey bila jesam u utorak kod doktorice (opće prakse, naravno), pa mi je rekla samo da pijem puno čaja s medom i limunom. Kao, viroza je, a ne želi mi davati antibiotike zbog trudnoće. Iako mislim da ću ju svakako posjetiti opet u ponedjeljak jer mi se uho začepilo sinoć i povremeno zaboli. Koma sam 😔😔

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

03. Veljača 2018. 19:32

Sarita odi svakako opet,  da ti se ne upali uho,  mozda ti moze kapi samo dati da ti ne ode dalje.
    Panda,  ja i dan danas iako imam svoje dijete ne volim ta okupljanja sa puuuuno male djece. Djecji rodjendani su mi horor. Preporodila sam se od kad slavimo u igraonici. 
    Malena meni s prvim rekli u 17tt,  a sad u 17 nije bio siguran,  ali u 21tt je potvrdio spol.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Litta
    03. Veljača 2018. 19:39

Malena123

Curke, u kojem tjednu trudnoće ste saznale spol djeteta?

17+5 kaze doktor da se lijepo vidjelo. I s 21 tjedan potvrđen spol.

Sarita_00
    03. Veljača 2018. 20:11

Malena sa 22 mi je potvrdila, a već sa 17 ili 18 se vidjelo, ali mi nije htjela ništa reći 100%. 
    Proudy svakako ću otići. Nisam dugo bila 😂 Mislim, tako se sve poslagalo da sam svaki čas išla. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• ita87
    03. Veljača 2018. 20:14

Ja sam saznala u 24.tt da je cura, ali kod privatnika.
    Ova socijalna gin jos uvijek ne vidi spol 😂

• ita87
    03. Veljača 2018. 20:16

Honey pa da, moj autic je svasta prezivio. 
    Prosle godine dok se radila fasada, pala je drvena letva na staklo i razbilo ga.
    Evo ga i danas parkiran na ulici kraj ulicne rasvjete koja se ljulja na buri. I nikako otic ga preparkirat dalje. Kaze muz da bura puse u drugom smjeru i ako padne lampa da ce pasti dalje od njega a ne na njega 🤔

• ita87
    03. Veljača 2018. 20:18

E da honey, jos htjela reci za tu hranu, definitivno treba smanjiti porcije, tako i meni bude muka nakon kolicine koju sam prije jela. Radije bi jela 2 obroka normalna,nego 4,5 malih, ali sta ces...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.