Ahahahaha Ita tvoj auto ko macka sa 9 zivota, neunistiv! Je, smanjila sam sad, danas prvi dan al cini mi se da premalo jedem sad 🤔 vidjet cemo kak ce bit , sad mi je puno bolje svakako. Jela sam dorucak, pa bananu, pa rucak, pa malo samo probala tiramisu sto sam napravila muzu, i jabuku. Jos cu vidjet nesto prigrist prije spavanja.
Ita kod tebe ko i kod mene...moj soci.ginic jos ne vidi spol😅😅😅...al ije ni cudo kad ima uzv iz 1965.
Mi isli do pet centra kupiti pesu hranu i vratili se s jos jednim clanom...ribicom...😂😂😂🐠🐠🐠...sad fino imamo dvoje djece i dva ljubimca😍😍😍😊😊😊
Bejb,
Hahahaha ! Vidis, ja sam ovaj put bila uvjerena da je decko...ne znam zasto ali bas sam to mislila...u na kraju je ispala curica ! Daa, imamo ime :) djevojcica ce se zvati Orion :)
Javi mi spol kad saznas, da vidimo da li je tvoj predosjecaj bio tocan :)
Yra,
Da, Ujevicka je isto ok...ja sam ipak izabrala Kosa jer on slovi za jednog od najboljih dijagnosticara.
Malena,
Ja sam spol saznala, tj.dokt.je rekla da misli da je cura vec u 12 tjednu na mini anomaly, a u 17 tjednu mi je potvrdjeno 100 posto.
Palcica,
Htjela sam te pitati pa sam zabb u predhodnom postu..a zasto mirujes?? Mislim ti si sad u terminu, mozda sam u krivu, beba je vec velika, pa even.mirovanjem odgadjas sve to...mislim ja da sam na tvom mjestu vjerovatno ne bi mirovala kad dodjem u termin..doduse, biti cu aktivna sto vise kako ne bi na kraju prenijela....
Bejb,
Hahahaha ! Vidis, ja sam ovaj put bila uvjerena da je decko…ne znam zasto ali bas sam to mislila…u na kraju je ispala curica ! Daa, imamo ime :) djevojcica ce se zvati Orion :)
Javi mi spol kad saznas, da vidimo da li je tvoj predosjecaj bio tocan :)
Yra,
Da, Ujevicka je isto ok…ja sam ipak izabrala Kosa jer on slovi za jednog od najboljih dijagnosticara.
Malena,
Ja sam spol saznala, tj.dokt.je rekla da misli da je cura vec u 12 tjednu na mini anomaly, a u 17 tjednu mi je potvrdjeno 100 posto.
Ma i da me prevari intuicija samo da je sve u redu 😊
Zanimljivo ime. Neobicno. Svida mi se. Kako ste ga nasli, ima neka posebna prica vezana za njega?
Hooocu 🤗 Jedva cekam. Nikako docekat taj 15 😫
💗Baby E💗
Mono, Orion, zanimljivo ime!
Definitivno jedinstveno kod nas.
Danas sam pokazala mm-u vaginalni porod na you tube-u. Da zna micek kaj ga čeka. Da ga pripremim.
Svi oni znaju teoriju.
Da on ne želi ići, išla bi moja mlađa sestra. Jako bi bila sretna i počašćena.
Ili bi uzela doulu.
Planiraju li vaši muževi/dečki ići s vama?
Bejb,
Ma sve ce biti u redu, sigurno :)
Orion, pa u biti nemamo neku pricu, tj.simboliku koja nas veze za to ime, jako je neobicno, nikad u pravilu nismo culi da se itko, osoba, tako zove, i upravo zato sto je vrlo posebno i neuobicajeno, to mora biti ime za nju :)
Orion je inace naziv za ono zvijezdje, Orion ili Lovac, i takodjer se pojavljuje u grckoj mitologiji. Inace, to je musko ime, ali posto ga nema, tj.u Hr.sigurno ne postoji osoba koja se tako zove, biti ce ime za nju.
Aha, 15.02.imaa uzv, brzo ce to ! Javljajjjj:)
Yra,
Hahaha, ja sam.jos prije gledala na youtubu s prijateljicom koja je tad bila pred termin. Iskreno, to mi odvratno izgleda, kad ta glava izlazi, kao izvanzemaljac, hahah, ali srecom, mi necemo vidjeti tu scenu, haha.
Moj ce biti sa mnom, takav je bar plan za sada, iako to sve zavisi kad ce trudovi i porod krenuti, jer imamo psa, kojeg netko i prosetati mora..mislim ako bude trajalo 17 h, sumnjam da ce cijelo vrijeme biti sa mnom.
Iskreno, ja se najbolje skuliram kad sam sama, u bilo kojim situacijama, ali znam da u rodilistu ipak te drukcije gledaju kad si ti sama, ili kad je netko s tobom...a posto bespomocno tamo lezimo, vazno mi je da netko " nadgleda "..u smislu da me ne ostave samu dva h bez da me obidju i sl.
I moram jos istraziti na sto sve mm mora obratiti paznju, hahah, moram ga istrenirati za taj dan :)
Dobro jutro!
Spremam se za posao pa škicam...
Vani je takva magla da se ne vidi prst pred nosom.
Dobro jutro!
Spremam se za posao pa škicam…
Vani je takva magla da se ne vidi prst pred nosom.
Samo polako. I sretno radno nedjeljno jutro😘
Sortiraj odgovore
Najstariji