Ju juju Pandice,obožavam snijeg.
A nije lako sad čistit.
Ja bi sad sjela kraj prozora i gledala kak pada
Jutro svima..nemam pojma kako je vani, rolete sve spustene, a kraj mene termofor koji kuri na 39.. 😱 Ja nisam neki ljubitelj sniga,vise volim lito. Pikica i moj prvi je palcic, zato u drugoj i sad mi je bitno da doguram do 37tt..😉
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Dobro jutro djevojčice!
Nisam baš presretna s ovim snijegom. Jest da izgleda idilično, pogotovo s ovog našeg brega, ali brate mili, koliko komplikacija nosi za sobom! HdB da ga je malo napadalo. Da se mene pita (a ne pita se) potpisala bih odmah da ga uopće ni ne bude.
Da živim u gradu vjerojatno mi ne bi bio tako mrzak.
Palčice, zadnji su tjedni najteži. Baš iscrpljujući zbog svih tih pratećih boljki i tegoba. Valjda je to priroda tako napravila da žena žarko želi roditi i riješiti se trbuha.
Honey, inače sam kod Škvorca. Vodio mi je dvije trudnoće prije. Dubovečak mi je bio na zadnja dva pregleda (Škvorc je ozlijedio ruku). Nije loš Dubovečak, simpatičan je čovjek, ali...ili sam ja gluha ili on pretiho priča dok radi uvz. A, ja sam štreberica, želim sve znati i postavljam puno pitanja.
Kad Dubovečak priča onda se moram duboko koncentrirati da ga čujem i uopće razumijem što čovjek govori!
Možda se sretnemo kod njega!!!
Pandice, vas bude zatrpalo!
Drage moje Dalmatinke, držim fige da krovovi ostanu na mjestu! Vjetar mi je u istoj kategoriji kao snijeg.
Pitanje: ima li koja od vas problema s venama u trudnoći?
Ja sam cijela plava: lijeva noga, donji dio riti...a o genitalnim venama da ne pričam.
Dobro jutro drage moj. 💞💞💞💕💕 budna sam jutros bila od 4-5dok me mm skontao da li ce ici na posao ili nece. Jer tako je padalo pa sam ga odgovorila. Idu preko jedne skoro planine a znam da nije ocisceno. Da mu nesto bude.
Znaci dare se boji dlakavosti...
Ej Proudy ja ne volim palacinke ...ali tvoju jednu bih pojela.
Yra poranila. Sta je rec? Sta tebe muci?
Ita bura...to sam samo jednom dozivjela kad je cupalo i bacalo sve. Kraj mene je proletio onaj ventilator propeler. Umrla sam od straha. Cuvaj se.
Roo dobrodosla 💕💕
Pikica nasa super da je sve uredu s curom. 💕💕
Honey zapadalo i kod vas. Ajde neka je. I vrijeme mu je bilo. Ja sam jucer vozila kuci 50min a inace mi 20 treba. Nista nije bilo ocisceno. Ali polahko i ne prepadat se. Sad muz ode otrest snijeg s one breze sto se savila na slici hahahaha dusa draga 😒😒😒
Evo i mene na okruglih.
I palcice nasa drzi se uz tebe smo 👍👍👍👍 go go girl. Jos malo i saljes nam slike abd aaaaiiiii a mi sve ljubomorne 😍😍😍😍 ja sam skontala da do 11 mogu izdrzati na poslu. Sve poslije mi je takva patnja. Mala me protisce dole da je to strasno. Sve me ziga i boli. Bas imam osjecaj da mi skace po mjehuru. Kad dodjem kuci i lezim ujutro sam ko nova do 11 hahahaha
Yra nemam problema...honey je nesto pisala oko toga
Meni trudnocu vodi ginekolog preko socijalnog,ali uzv mu je star tako da sam isla u polikliniku Sunce i odusevila se,pogotovo jednom ginickom koja je pricala i pokazivala 45 mi,prekrasno iskustvo i isplati se svake kune. 🤗🤗
Palcice Moram priznati da mi fali dobro jutro od Maminja 😂😁😂
Wow trbuha! Tebi se bas fino vidi naspram prosle subote 😍 raste mala zlocestoca ❤😀
Yra ja ga zamolim da malo pojaca ton, stvarno pretiho prica 😂 Mene dopalo kod njega jer navodno Škvorc vise ne prima nove pacijente?? Inace su mi obadva odlicni tj svi tamo pa mi svejedno.
A meni je znalo iskocit na listu od puno sjedenja na poslu, al nemam problem odkako sam nabavila onaj stalak za odmaranje nogu. Cim vise noge u zrak i masirat toplo hladnom vodom i poslije kupanja zustro izmasirat odozdo prema gore, sve je to corkulacija a tkiva se normalno opustaju u trudnoci. Mozda da kupis one carape? Dosta to preporucaju tko ima ptoblema u t, pitaj bas na pregledu! A za te genitalne nikad cula al zvuci grozno 😰
Palcica ja jedva cekam da ti rodis 😍💗
Jutro curke vidim sve ste pune energije jutros veliki postovi stizu za dobro jutro ☺
Mi danas za promjenu idemo na sljeme skijati 😋(mos mislit u tomislavov dom na neki domjenak ali tamo uvijek ima jako puno hrane 😍😍😍) ako se uspijemo izvuc iz kreveta hahaha 😁
Bejb,
Jojj vjerujem da te svega strah, to je potpuno normalno..ja sam sad svakako puno puno bolje nego na pocetku, s vremenom sam dobila nove strahove…ali sto vrijeme vise prolazi, to mi je lakse.
Ne znas jos spol??
Ma citam ovdje cure, ali one imaju svoje teme i ne mogu ih ni popratiti…
Ja sam ok, odbrojavam sad, jos imam malo vise od 2 mjeseca, koliko god mi se cini daleko, opet mi se cini jako malo. Jedva cekam !!!!
Postala sam paranoja teska pa me M poceo usporedivati s mamom i kad krene usporedba onda stanem 😂
Ma bit ce to sveeeee dobro 🤗
Ne znam jos. Skriva se. Imam osjecaj da je cura ali jos nemamo potvrdu. Nadam se da ce se otkriti 15.2. 😊 Ali najbitnije da je sve u redu.
Ajme proletit ce to 😉
Bas mi je neooooopisivo drago zbog tebe!!!! 😘😘😘😘❤
Imate ime? 😊
💗Baby E💗
Sortiraj odgovore
Najstariji