Ja pokusavam svog natjerat da ode lec, M mi je kod kuma. Hocu se izvalit u kadu malo i opistit prije spavanja. 😉
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Uh...kada...
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Bejb,
Jojj vjerujem da te svega strah, to je potpuno normalno..ja sam sad svakako puno puno bolje nego na pocetku, s vremenom sam dobila nove strahove...ali sto vrijeme vise prolazi, to mi je lakse.
Ne znas jos spol??
Ma citam ovdje cure, ali one imaju svoje teme i ne mogu ih ni popratiti...
Ja sam ok, odbrojavam sad, jos imam malo vise od 2 mjeseca, koliko god mi se cini daleko, opet mi se cini jako malo. Jedva cekam !!!!
Baby,
Ja idem kod Kosa privatno u Ginekos.
On slovi za jednog od najboljih.
I vodim T i u Petrovoj, znaci paralelno idem na dva mjesta.
Curke, da li se kontrolirate privatno ili preko HZZO? I koji su privatnici među boljima u Zagrebu? Hvala
Baby, kontroliram se privatno u Poliklinici Škvorc u Samoboru. Jako sam zadovoljna kod njih. Inače je moja redovna ginekologinja u Domu zdravlja čist ok žena, ali dosta je štura, sve moraš izvlačiti iz nje. I ima stari uvz.
Mono, neko vrijeme sam i ja 2016. odlazila u Ginekos kod dr.Martine. Prekrasna doktorica i žena. Imala sam jedan miss, a oni daju onu ab. tabletu te se tako spasila od kiretaže.
Ne mogu spavati i grlo me peče.
Sutra opet radim i ovo mi je prilika da se naspavam. Uh...
Mene je bura probudila prije sat vremena, imam osjecaj da ce nam iscupat krov koliko puse.
Dobro jutro cure! Evo mene, malo bolje danas. Vidjet cemo kako ce proc dorucak, jucer nekako jedva cokolino pojela i zadrzala ga u sebi 🙈 Bitno da ova moja skakuce, njoj onda valjda nista nije, mrvica ❤
Yra i ja se vodim u Škvorcu, kod Dubovecaka.
Ita mrzim nevere, a koliko sam samo neprospavanih noci imala ljeti na brodu 😓 oj oj, kad to krene puhat!!!
Panda gdje si sa vikend slikom? Ili jos cistis snijeg na poslu? 😂
Jutro curke...eto i mene...jucer imala pregled...sve super...zatvorena i prasica raste...sreca da sam bila privatno na uzv jer ni ovaj put moj ginic nije mogao spol jer gospodicna sjedi...i ni makac...mase rukicama i ni makac...ugl...iduci pregled 06.03....dobila uputnicu za ogtt i krvnu sliku...
dare znaci i u vas mrzulja...ovdje je fino zafriskalo
Proudy i kod nas nokti moraju biti tip top...vise na nogama nego na rukama😅😅😅
Katuska vracaj krevetac
Hornica i pandica😙😙😙😙
Marchy daaaa...i ja jedva cekam da krene....prva nam je palcicaaaaa
Dobro jutro cure !!!
Evo se probudile nas dvi,ali u krevetu ostajemo,vani nevrijeme ajme majko. A još tajo došao iz noćne pa skupa uživamo.
Moja pišulja jutros aktivna full🤗🤗🤗udara,rasteže se prava gimnastičarka😁😁😁kontrakcije imam,za sad do srijede da mirujem kući pa ćemo u srijefu vidjet jeli rodilište ili do daljneg kući mirovanje do termina.
Ustala 10puta na pipi i vratim se zzzzz.
Kako ste mi vi lipotice moje,kako mi dpavate,kakvo vrime u vas?
Sortiraj odgovore
Najstariji