Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    02. Veljača 2018. 22:37

Ja pokusavam svog natjerat da ode lec,  M mi je kod kuma. Hocu se izvalit u kadu malo i opistit prije spavanja. 😉

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Dare12
    02. Veljača 2018. 22:38

Uh...kada... 

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

mono1111
    03. Veljača 2018. 00:40

Bejb,
    Jojj vjerujem da te svega strah, to je potpuno normalno..ja sam sad svakako puno puno bolje nego na pocetku, s vremenom sam dobila nove strahove...ali sto vrijeme vise prolazi, to mi je lakse.
    Ne znas jos spol??
    Ma citam ovdje cure, ali one imaju svoje teme i ne mogu ih ni popratiti...
    Ja sam ok, odbrojavam sad, jos imam malo vise od 2 mjeseca, koliko god mi se cini daleko, opet mi se cini jako malo. Jedva cekam !!!!

mono1111
    03. Veljača 2018. 00:41

Baby,
    Ja idem kod Kosa privatno u Ginekos.
    On slovi za jednog od najboljih.
    I vodim T i u Petrovoj, znaci paralelno idem na dva mjesta.

yra
    03. Veljača 2018. 05:34

baby2005

Curke, da li se kontrolirate privatno ili preko HZZO? I koji su privatnici među boljima u Zagrebu? Hvala

Baby, kontroliram se privatno u Poliklinici Škvorc u Samoboru. Jako sam zadovoljna kod njih.  Inače je moja redovna ginekologinja u Domu zdravlja čist ok žena, ali dosta je štura, sve moraš izvlačiti iz nje. I ima stari uvz.
    Mono, neko vrijeme sam i ja 2016. odlazila u Ginekos kod dr.Martine. Prekrasna doktorica i žena. Imala sam jedan miss, a oni daju onu ab. tabletu te se tako spasila od kiretaže.
    Ne mogu spavati i grlo me peče.
    Sutra opet radim i ovo mi je prilika da se naspavam. Uh...

• ita87
    03. Veljača 2018. 05:37

Mene je bura probudila prije sat vremena, imam osjecaj da ce nam iscupat krov koliko puse.

Honey
    03. Veljača 2018. 07:45

Dobro jutro cure! Evo mene, malo bolje danas. Vidjet cemo kako ce proc dorucak, jucer nekako jedva cokolino pojela i zadrzala ga u sebi 🙈 Bitno da ova moja skakuce, njoj onda valjda nista nije, mrvica ❤ 
    Yra i ja se vodim u Škvorcu, kod Dubovecaka. 
    Ita mrzim nevere, a koliko sam samo neprospavanih noci imala ljeti na brodu 😓 oj oj, kad to krene puhat!!! 
    Panda gdje si sa vikend slikom? Ili jos cistis snijeg na poslu? 😂

Bublica123
    03. Veljača 2018. 07:47

Jutro curke...eto i mene...jucer imala pregled...sve super...zatvorena i prasica raste...sreca da sam bila privatno na uzv jer ni ovaj put moj ginic nije mogao spol jer gospodicna sjedi...i ni makac...mase rukicama i ni makac...ugl...iduci pregled 06.03....dobila uputnicu za ogtt i krvnu sliku...
    dare znaci i u vas mrzulja...ovdje je fino zafriskalo
    Proudy i kod nas nokti moraju biti tip top...vise na nogama nego na rukama😅😅😅
    Katuska vracaj krevetac
    Hornica i pandica😙😙😙😙
    Marchy daaaa...i ja jedva cekam da krene....prva nam je palcicaaaaa

Palčica0306
    03. Veljača 2018. 08:19

Dobro jutro cure !!!
    Evo se probudile nas dvi,ali u krevetu ostajemo,vani nevrijeme ajme majko. A još tajo došao iz noćne pa skupa uživamo.
    Moja pišulja jutros aktivna full🤗🤗🤗udara,rasteže se prava gimnastičarka😁😁😁kontrakcije imam,za sad do srijede da mirujem kući pa ćemo u srijefu vidjet jeli rodilište ili do daljneg kući mirovanje do termina.
    Ustala 10puta na pipi i vratim se zzzzz.
    Kako ste mi vi lipotice moje,kako mi dpavate,kakvo vrime u vas?

panda102
    03. Veljača 2018. 08:29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.