HONEY… Dušice moja,da te utješim ja nikad povračala,a sad pred kraj trudnoće povratim cijeli ručak.
Popij čaj od lipe ili mente i pojedi prepečenac.
Roo dobrodosla. Svida mi se sta si odma sve napisala. Nemoj na fejs tamo ti je bezveze ima ih previse 😜 salim se. Stavila sam te na popis no ne garantiram da ces ostat ako budes samo na fejsu. Salim se, a mozda i ne 🤔
Hvala :)
Neee brisati, ja cu ovdje kod vas 😁
Honey, dodji, imam jos par komada, al za trudnicu uvijek mogu napravit jos 😘.
Znam kak ti je, tak sam ja ono nedavno dusu izbacila. Fuj bljak!
Roo samo nam ostani, ova Honey ti je jos opasnija kad ne povraca 😉
Palcica, bas to, nema veze kaj me boli, kad njega osjetim sve zaboravim.
Evo mogu obznaniti da je danas prvi put lupio tatu. 😍😍 Inace uvijek lupa ko lud, a kad M stavi ruku prestane i nema sanse, danas se odvazio i digao ruku i na cacu 😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Kako nas puno ima na popisu,jedva cekam prve proljetnice da krenu javljati radosne vijesti 😍
Proudy palacinke su ti krasne,tocno ih mogu namirisati😄 e da, super su mi imena i Maksim i Aleksandar,bila su mi u top pet za mog malog 😁
Katuska ja bi im sigurno vratila krevetic,a vjerujem da si vec danas pokrenula tu akciju😂
Kako nas puno ima na popisu,jedva cekam prve proljetnice da krenu javljati radosne vijesti 😍
Proudy palacinke su ti krasne,tocno ih mogu namirisati😄 e da, super su mi imena i Maksim i Aleksandar,bila su mi u top pet za mog malog 😁
Katuska ja bi im sigurno vratila krevetic,a vjerujem da si vec danas pokrenula tu akciju😂
Hvala ti! 😉
Moj muz veli da ja ne znam kaj valja. Ne volim slatko, pa ti ja te palacinke jedem s namazom od vlasca 😂😂😂
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Proudi, imaš onaj fini namaz Čarkomaz kod Ravlića...
Ne mogu si više noge sređivati. Naručila sam se na pedikuru. To mi je noćna mora još iz ranijih trudnoća: da ću doći na porod zapuštenih stopala!
Znam da nema veze s mozgom.
Proudi, imaš onaj fini namaz Čarkomaz kod Ravlića…
Ne mogu si više noge sređivati. Naručila sam se na pedikuru. To mi je noćna mora još iz ranijih trudnoća: da ću doći na porod zapuštenih stopala!
Znam da nema veze s mozgom.
Ti si kao ja, ja patim na nokte i sve mi to mora bit pic, cak i kad ne vidim. 😂😂😂😂
Meni se frendice smiju kaj ja i po zimi imam nalakirane nokte na nogama. Jbg moraju mi se pasat 😂😂😂😂 nema veze kaj nitko ne vidi, ja znam. 😉
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Roo, dobro dosla! Ja nisam u niti jednoj trudnoci povracala, a u ovoj ima 3 tjedna me bilo uvatilo pa se poveselila da je zensko, kad ono kita...
Ja danas s njih dva do dr bila, mladjem vadit save s glave, stariji kao bija u fibri, a muz na putu (ja kao tribam mirovat), pa ih odlucila odvest materi i dodjem tamo, a mladji zafibra 38.3 . stvarno mi ne ide, sad on spava, ja lipo upalila laptop, ka u dobra stara vrimena prve trudnoce...
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Hvala ti! 😉
Moj muz veli da ja ne znam kaj valja. Ne volim slatko, pa ti ja te palacinke jedem s namazom od vlasca 😂😂😂
Meni je najbitnije da nisam dlakava...
A je mi ide, ovaj zadnji komentar je triba bit na ono o pedikuri, a ne na palacinkama zavrsit....
Sortiraj odgovore
Najstariji