Ita, tvoja soba?
Lijepa posteljina!!!
Zrinchy, sigurno bi me skužila. Ja sam uvijek ona koja postavlja pitanja i komentira!
Navodno da imaju 6 predavanja godišnje. Pogledaj na www.doula.hr, možeš ih kontakturati.
Stvarno sam neke postavke u svojoj glavi u potpunosti promijenila nakon tog predavanja.
1) sigurno ne budem rađala ležečki
2) automatski ne trebam ni epiduralnu
3) možda odem u Varaždin (ako bude vremena)
4) ne budem ni spominjala moj "gest. dijabetes" koji je 5.2, znači, minimalno povišen.
5) sam moj stav je drugačiji
Jutro cure.
Katuska sobica je super.
Honey bas si je lijepo uspjela uhvatiti.
Mladamamica nisam ni ja svoju jutros osjetila. Inace odmah ujutro lupa dok sam u krevetu. Sad sam jela i odmah se razmahala. Pojedi nesto i mozda da se umiris pa ces osjetiti. Mozda su samo udarci slabiji.
Jutro!Je,mileram torta svako malo mi dode želja na nju 😉 Honey hvala za popis,sad mi je srce na mjestu 😘 Mene muci nesanica pogotovo ovih zadnjih dana kada je pun mjesec,odmah se ko mamurna osjecam😲
Ita, tvoja soba?
Lijepa posteljina!!!
Zrinchy, sigurno bi me skužila. Ja sam uvijek ona koja postavlja pitanja i komentira!
Navodno da imaju 6 predavanja godišnje. Pogledaj na www.doula.hr, možeš ih kontakturati.
Stvarno sam neke postavke u svojoj glavi u potpunosti promijenila nakon tog predavanja.
1) sigurno ne budem rađala ležečki
2) automatski ne trebam ni epiduralnu
3) možda odem u Varaždin (ako bude vremena)
4) ne budem ni spominjala moj "gest. dijabetes" koji je 5.2, znači, minimalno povišen.
5) sam moj stav je drugačiji
Yra a ti ideš isto u Vinogradsku?
Ja sam inače iz Varaždina ( tako da i ja razumijem slovenski!!!), ali tu sam u Zg od kad sam došla na faks. Jako sam se ugodno iznenadila kad sam čula da je Vž bolnica jedna od najboljih u Hr za rađanje
Žao mi je, da smo barem pričale prije o tome, mogle smo se upoznat i popit kavu možda
[/url
Jutro svima!
Evo slikica i mojih kolica,ocekivala sam ih 3.mjesecu ali bas su me lijepo iznenadili brzinom. 😍
Zrinchy, Vž je divan! Jedan od mojih favorita!
Kaj se rodilišta tiče, doule su ga višestruko nahvalile!
Baš smo i mogle na kavu!
Inače, mogle bi na neku skupnu.
Sema, prekrasna kolica!
I torba je lijepa! Sviđaju mi se točkice.
Zrinchy, da, idem u Vinogradsku...ako se u međuvremenu ne predomislim.
Dobro jutro! Ima li koja mama da joj secer preko 10??? Meni je srednji visok...izbacila sam slatko i bijeli kruh...dali je to dovoljno ili moram totalno mjenjat prehranu?
Dobro jutro! Ima li koja mama da joj secer preko 10??? Meni je srednji visok…izbacila sam slatko i bijeli kruh…dali je to dovoljno ili moram totalno mjenjat prehranu?
Ima ih tu, nekad je netko stavljao plan prehrane sa Vuk Vrhovca, mislim da Katuška, ona je bila na toj dijeti. Pričekaj da se probudi pa će ti ona pomoći. Mislim da je i Frajla bila na toj dijeti, i Student.
Nije samo izbacit kruh koliko sam čula, znači kao možeš jesti kruh i tjesteninu ali integralno sve tj iz cjelovitih žitarica. Također mislim da treba izbjegavati krumpir, ali može malo kuhanog kao. Mislim da je veći naglasak na unos kalorija. Da se treba ograničiti na 1800kcal dnevno i jesti češće manje obroke, znači svaka 2-3 sata. Možeš jesti voće, ali isto određeno i ograničene količine, npr. dvije voćke na dan. Izbjegavaj sokove, i one voćne, pij samo vodu, ne šećeri ništa, pazi i na voćne jogurte. To je koliko ja znam, a sad cure koje su bile na dijeti će više pomoći. Samo bez panike
Sortiraj odgovore
Najstariji