Jutro svima, evo da se i ovdi predbiljezim...tipkate ko velike. 😉 Honey aaaa duga... 😊 Mladamamica mislim da je beba jos mala da osjetis svakodnevno nesto, al ako ti je panika ajde na hitnu da budes mirna, sritno...
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Dobar dan hahaha
Sarita logicno je nekako da nas zbog rizicne trudnoce posalje prije na 45 dana, a ne sad odjednom da nas posalje prije a nisi nikad prije bio na bolovanju. Vidjet cu. Danas me uzasno dole boli. Žiga me po dnu stomaka tacno iznad pice i kad pomjeram desnu nogu desno me boli... Bas propada, kad sam ja jucer pretjerala.... i danas bi mogla lezati ali eto...
Prehladila se...ja sam oko nove godine, ne znam ni sta smijemo drugo osim toga sto si navela...kakve cajeve mozda za iskasljavanje?
Nina11 akticna moras bit hahaha nego sta... vidis tebe rebra a mene vec dole sve boli, mjehur za crknut, sta ce biti kad ojaca. Ona je meni jedva uzv glavice napravila koliko je bila nisko pikica moja mala.
Yra super za predavanje...uvijek je nesto novo za cuti. Joj Pamela hahahahaha
Marchy iskupila si se i ja volim mileramku zato sto nije previse slatka hahhaha
Sema super za kolica, meni je sve jos rano .... :( nesto me strah pregleda 16.2. obecavam da cu nakon toga krenuti u akciju.
Palcica super da si okruzena takvim ljudima, odmah je nekako sve lakse u zivotu. I moja svekrva je divna, nemam joj sta reci. Bolje se slazem s njom nego mm s njom ahhaha
Katuska predivno i prelijepo, svaka vam cas. Bas imate smisla :)
Za Itu je poznato da joj je sve prelijepo u kuci, kao izlozbeni salon :D
Mladamamica nadam se da je sve ok i da se javila bebica, moja je mirnija ako sam ja aktivnija... Ali sinoc bas nesto se umirila i muz tuzan govori pa nije me danas nijednom udarila. Pa de eto rekoh malo zagalami pricaj joj. Stavio ruku i malo glasnije pricao kad je ona pocela udarat. Samo sto nismo zaplakali od srece <3. I shvatili smo da ne mozemo cekati da se rodi aBd... a tako sam bila neodlucna oko trudnoce, sad vidim da je bas pravo vrijeme. Dugo me je pitao a kad cemo, jesi li spremna. Eto sad imas sve, i ugovor zastalno i zastalno boravak u Sloveniji i sve ali eto ja nisam bila spremna. Sad ne mogu docekat, svako malo gledam bodije hahahaa
Honey ako joj je takva gostinjska kakva joj je tek glavna spavaca hahahaha Moramo usporit tempo, curama se ne svidja... Super za kazaliste, uzivaj, ne kao ja na filmu Potnik, prespavala ga kod kuce :P
Zrinchy boja proljetnica je siva hahaha i kod nas ce da bude, jer mi je vec jedan zid u sobici okrecen u tamno sivu, razmisljam se da jos preko toga samo uradimo onaj premaz sa sljokicama :D
Pikica dobro jutro, 23tt <3
Kika to malo preko 10 mi je cudno, puno mi izgleda. Da li ti neko u obitelji ima dijabetes mozda? Ne znam ne razumijem se. Granica je 5.
Proudy cekamo slikicu :D razbudi se :)
I mali post od Pande heheheh
Yra pa sad gledam na faceu, ja vas znam iz vidjenja, odnosno vasu kcerkicu Tamaru :) radim u mlinskoj u vrticu, bila sam par puta kod nje u grupi dok nije otisla :) sad radim s tetom Darijom.. :) kako je svijet mali 🙈
A dajte ne mozete bez mene na kavu 😭😭😭
A ispucala sam kavu za bar 2tj., morate me cekat 😂😂😂
hahahahahha čekamo te Proudy!
Možda nam i Panda dođe u posjetu iz Slovenije!
[/url
Mladamamica ja isto svoju nisam osjecala jedan dan, samo nesto malo ujutro i nista do sutradan. Zato je sutradan nadoknadila sve i bas se vidjelo na stomaku da udara. Pricali smo joj, ali nista. Ocito se tako namjestila da ju ne osjetim ili je jednostavno bila mirnija.
Panda svakako kasnije idem u ljekarnu. Kako nisam spavala, citala sam da je dobar sirup od trputca ili bijelog sljeza. I da su dobre Isla pastile, od islandskog lisaja. Isla Moos sam znala uzimati prije, pa jesenas kad me uhvatio kasalj sam ih uzela i pomoglo je. Ali onda nije bilo ni blizu ovako kao sad.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Yra pa sad gledam na faceu, ja vas znam iz vidjenja, odnosno vasu kcerkicu Tamaru :) radim u mlinskoj u vrticu, bila sam par puta kod nje u grupi dok nije otisla :) sad radim s tetom Darijom.. :) kako je svijet mali 🙈
Svijet je mali a Samobor je selo! al u 20godina mog života ovdje, ni jednu srela pa makar u redu u pekari za kruh hahahaha ! Možda jer sam išla u srednju u ZG? i što mi je cijelo društvo bazirano onda isto u zg... vjerojatno.
Al evo Yra sad kad je Katuška napisala morala sam škicnut na fejs i stvarno si jako lijepa a djeca tek mala je bonbon!
Proudy, čekamo fotku.
Ne bude kava bez tebe, bez brige!
Čekat ćemo te!
Kikaa, probaj ne miješati uglhikohidrate ( koji su nam svejedno potrebni) i proteine koliko možeš. Osim za doručak nakon kojeg je najlakše potrošiti energiju.
Npr. Za doručak žganci s mlijekom.
Ručak: neko meso (npr. Piletina) sa povrćem na pari plus salata.
Večera: salata sa kockicama šunke, mesa od ručka ili sirom.
I...krumpir izbjegavaj. Ja kad pojedem malo krumpira šećer mi odmah naraste.
Honey stalker opet udara
Panda navikni se da boli, kako izgleda stalno će sad nešto bolit ali da, u pravu si sa tim da moramo usporit. evo ti reci kad ćeš pa ću se i ja tebi prilagodit
16.2. će biti savršeno sve super, i super se držiš i samo tako nastavi
Ja pojela kivi i sad mi je glad mnogo narasla. Morat ću uskoro zbrisat jesti, beba je gladna
Proudy, čekamo fotku.
Ne bude kava bez tebe, bez brige!
Čekat ćemo te!
Kikaa, probaj ne miješati uglhikohidrate ( koji su nam svejedno potrebni) i proteine koliko možeš. Osim za doručak nakon kojeg je najlakše potrošiti energiju.
Npr. Za doručak žganci s mlijekom.
Ručak: neko meso (npr. Piletina) sa povrćem na pari plus salata.
Večera: salata sa kockicama šunke, mesa od ručka ili sirom.
I…krumpir izbjegavaj. Ja kad pojedem malo krumpira šećer mi odmah naraste.
Nemoj o hrani umrijet ću
Sortiraj odgovore
Najstariji