Ok hvala...ja sam takodjer dobila dijetu i onaj aparatic za pikanje😞 ali me zanima cisto da usporedim ako koja ima iskustva sa time i dali se secer vrati u normalu...nekad pojedem na dan nesto slatko ali mislim da to u malim kolicinama nebi smjelo utjecat...nemogu odolit nekad🙂
Jutroooo!
Evo ja se probhdila! Da, znam, puni tjedan je, slikam se kad popijem kavu i malo dodjem do sebe, da nas vidite.
Honey, divna fotkica!
Katuska, sve je divnooooo! 😍😍😍😍😍😍
Pikica i tvoju busu danas ocekujem 😜
Mladamamica kakvo je stanje? Jel se javila beba? Mislim da u ovim tjednima jos nije alarmantno, da se tamo od 27tt broje pokreti i da se tada obavezno reagira, a sad su bebe jos dosta male imaju mjesta pa nekad ne osjetimo da se micu.
Sto se tice secera, ako je jako povisen, trebalo bi se fakat drzati dijete. Nije stvar u izbacivanju namirnica, vec u ravnotezi.
Ne znam jesam jos kaj trebala, tek sam ustala 😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Meni su nazalost izbacili dosta toga sa jelovnika😞ali naravno trudim se pridrzavati...vidjet cu rezultate do sljedece kontrole..nadam se da bude efekta😉
Dobro jutro!
Sva sreca pa mogu spavati do kada hocu. U 4 sam se probudila, ni sama ne znam zasto... I onda me uhvatio kasalj. Tek sam se u pola 6 smirila i opet zaspala.
Osim meda i limuna, sto jos preporucate za kasalj? Ne mogu vise, glava mi misli puknit, a i krene me nesto probadati u stomaku dok kasljem da se sva moram savinuti da prode.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Dobro jutro!
Sva sreca pa mogu spavati do kada hocu. U 4 sam se probudila, ni sama ne znam zasto… I onda me uhvatio kasalj. Tek sam se u pola 6 smirila i opet zaspala.
Osim meda i limuna, sto jos preporucate za kasalj? Ne mogu vise, glava mi misli puknit, a i krene me nesto probadati u stomaku dok kasljem da se sva moram savinuti da prode.
Probaj sa inhalacijom mente. Ja bi otišla u ljekarnu i pitala za sirup, sigurno ima neki biljni koji smiješ, a da si olakšaš kad te toliko muči.
Honey inhalacija ce ici svakako zbog sinusa, a mislim da ce i sirup doci. Inace si sama pravim sirup, ali ide kadulja, tako da on sad otpada. Nesto cu naci.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Honeyinhalacija ce ici svakako zbog sinusa, a mislim da ce i sirup doci. Inace si sama pravim sirup, ali ide kadulja, tako da on sad otpada. Nesto cu naci.
Joj Sarita znam kako je kad te tak primi kasalj i ne pusta. Ja osobno imam astmu, pa imam ceste napade i uvijek mi ventolin tu bio spas. Sad ga ne smijem pa mi je koma kad imam napad.
Odi u apoteku, dat ce ti nesto sigurno sto smijes.
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Zrinchy, Vž je divan! Jedan od mojih favorita!
Kaj se rodilišta tiče, doule su ga višestruko nahvalile!
Baš smo i mogle na kavu!
Inače, mogle bi na neku skupnu.
I Samobor je diiivan! Mi se nadamo možda i preselit tamo u nekoj budućnosti
Ja sam uvijek za kavicu, zasad tek iza 15 h.
Mogle bi neku skupnu!!
[/url
Hvala cure :) bome su se decki izmucili sa srcekima🤣 al mora bit sve kak sam ja zamislila
Ita i tvoja soba mrak, jedva cekam vidjet kak ces ti sredit za bebu 🙈
Kikaa dosta ti je srednji, meni nije bio toliko a morala sam bit na dijeti. Ja ti preporucujem obavezno da budes malo na dijeti, pa onda si prati ujutro kakav ti je secer, nataste. Koji si sad tjedan trudnoce?
Mene su slali na profil i tamo mi je bilo sve ok i onda sad svaka tri dana doma mjerim nataste( nisam vise na dijeti) i reko je dr da mi ne smije iznad 6 bit, nikad mi nije iznad 4.5 bio
A dajte ne mozete bez mene na kavu 😭😭😭
A ispucala sam kavu za bar 2tj., morate me cekat 😂😂😂
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji