Do 7.2.je neka akcija na Joolz -20% pa ih moram uskoro uzet ako zelim bas njih, mm se ne svidjaju jer nemaju posebno kosaru i sportski dio, nego se kosara pretvori u sjedalo, stavi se navlaka s cifom,
meni to ne smeta.
Ja sve ove neke gluposti gledam i narucujem nista pametno hahahahahahahaha
Eto Roko, Duje i trece neka bude Niko! 😀
Cure hvala za sise 😂 mislim dobre su moje, trojkica taman, malo mozda teze nego prije, al ja sam sve mislila sad ce biti ono boom hahahaha
Ita rastura toooo
Aa jeste se raspisaleeee!
Imala sam sta citati cijeli dan 😂
Vidim ima novih cura,dobrodoslee😁
A isto tako vidim i sve ste se popratile na instagramuu,jaako lijepo,jedva sam odgonetnula kako se honey zove 😂 ali fbi je ipak saznao 😜
Nisam vam htjela slati zahtjeve da ne bi pomislile kako vas neka ludjakinja zeli pratiti posto me nije bilo na forumu neka dva tjedna,a i ne pisem kad nemam nesto pametno za nadodati,volim vas citati samo.
Ima i slikica nekih pa da svima kazem da ste prekrasne trudnice😉😍
Ja sam odlucila izvaditi si desno rebro,pa eto cisto da znate,poluuuuudit cu,ovo vise nije normalno koliko boli,a ona nabija nogicom svaki dan sve vise,imam osjecaj da mi gornji dio trbuha gori 🔥😫
Trenutno sam stalno u nekoj akciji,kupujemo novi auto pa smo trenutno u pohodima po auto salonima.
Pocela sam i sa pranjem i peglanjem robice jer jos ne znam jel idem na lezanje u bolnicu ili ne (posteljica mi je jos uvijek nisko i ako ostane ovako onda idem)
I tako. Totalno zabavno 🙊
Pitaj decke neka predloze neko ime 😍
Stariji reka Jole,mladji Jure…🔫🔫 ne znam koje mi gore…😂😂😂😂 Ja sam jucer kupila Bugaboo Bee..😊
Haha ako ti se ne svidja neka predlazu dalje imena dok ti se neko ne svidi 😀
Meni se sviđaju Wiejar Modo, samo se bojim da bi mogla biti preglomazna pa bih još trebala proučiti šta ima... Ima li koja iskustva s njima?
Do 7.2.je neka akcija na Joolz -20% pa ih moram uskoro uzet ako zelim bas njih, mm se ne svidjaju jer nemaju posebno kosaru i sportski dio, nego se kosara pretvori u sjedalo, stavi se navlaka s cifom,
meni to ne smeta.
Pa to mi cak i nije mana! Znas ono nemas sto dijelova poslije za skladistit. 😉
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Hahaha nina ti bi si rebro izvadila 😂😂😂
Mene u rebra uopce ne tuce, stalno se izboci s desne strane. Na zadak je i nadam se da ce se okrenut 🙂
meni to ne smeta.
Pa to mi cak i nije mana! Znas ono nemas sto dijelova poslije za skladistit. 😉
To sam i ja rekla! 😉
Ja se nadala da cu makar trebati broj veci grudnjak, a ono nista. Apsolutno nista! Bolile ispocetka mozda tjedan dana i to je to. A nije da se imam pohvalit cime...
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji