Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ita87
    31. Siječanj 2018. 20:29

Do 7.2.je neka akcija na Joolz -20% pa ih moram uskoro uzet ako zelim bas njih, mm se ne svidjaju jer nemaju posebno kosaru i sportski dio, nego se kosara pretvori u sjedalo, stavi se navlaka s cifom,
    meni to ne smeta.

panda102
    31. Siječanj 2018. 20:30

Ja sve ove neke gluposti gledam i narucujem nista pametno hahahahahahahaha

Honey
    31. Siječanj 2018. 20:30

Eto Roko, Duje i trece neka bude Niko! 😀 
    Cure hvala za sise 😂 mislim dobre su moje, trojkica taman, malo mozda teze nego prije, al ja sam sve mislila sad ce biti ono boom hahahaha 
    Ita rastura toooo 

nina11
    31. Siječanj 2018. 20:31

Aa jeste se raspisaleeee! 
    Imala sam sta citati cijeli dan 😂 
    Vidim ima novih cura,dobrodoslee😁 
    A isto tako vidim i sve ste se popratile na instagramuu,jaako lijepo,jedva sam odgonetnula kako se honey zove 😂 ali fbi je ipak saznao 😜 
    Nisam vam htjela slati zahtjeve da ne bi pomislile kako vas neka ludjakinja zeli pratiti posto me nije bilo na forumu neka dva tjedna,a i ne pisem kad nemam nesto pametno za nadodati,volim vas citati samo.
    Ima i slikica nekih pa da svima kazem da ste prekrasne trudnice😉😍 
    Ja sam odlucila izvaditi si desno rebro,pa eto cisto da znate,poluuuuudit cu,ovo vise nije normalno koliko boli,a ona nabija nogicom svaki dan sve vise,imam osjecaj da mi gornji dio trbuha gori 🔥😫 
    Trenutno sam stalno u nekoj akciji,kupujemo novi auto pa smo trenutno u pohodima po auto salonima. 
    Pocela sam i sa pranjem i peglanjem robice jer jos ne znam jel idem na lezanje u bolnicu ili ne (posteljica mi je jos uvijek nisko i ako ostane ovako onda idem) 
    I tako. Totalno zabavno 🙊

• ita87

Dare12

ita87

Pitaj decke neka predloze neko ime 😍

Stariji reka Jole,mladji Jure…🔫🔫 ne znam koje mi gore…😂😂😂😂 Ja sam jucer kupila Bugaboo Bee..😊

Haha ako ti se ne svidja neka predlazu dalje imena dok ti se neko ne svidi 😀

• LilyVanily

Meni se sviđaju Wiejar Modo, samo se bojim da bi mogla biti preglomazna pa bih još trebala proučiti šta ima... Ima li koja iskustva s njima?

ita87

Do 7.2.je neka akcija na Joolz -20% pa ih moram uskoro uzet ako zelim bas njih, mm se ne svidjaju jer nemaju posebno kosaru i sportski dio, nego se kosara pretvori u sjedalo, stavi se navlaka s cifom,
    meni to ne smeta.

Pa to mi cak i nije mana! Znas ono nemas sto dijelova poslije za skladistit. 😉

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• ita87
    31. Siječanj 2018. 20:34

Hahaha nina ti bi si rebro izvadila 😂😂😂
    Mene u rebra uopce ne tuce, stalno se izboci s desne strane. Na zadak je i nadam se da ce se okrenut 🙂

• ita87
    31. Siječanj 2018. 20:35

ProudMomy

ita87

meni to ne smeta.

Pa to mi cak i nije mana! Znas ono nemas sto dijelova poslije za skladistit. 😉

To sam i ja rekla! 😉

Sarita_00
    31. Siječanj 2018. 20:38

Ja se nadala da cu makar trebati broj veci grudnjak, a ono nista. Apsolutno nista! Bolile ispocetka mozda tjedan dana i to je to. A nije da se imam pohvalit cime... 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.