Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Honey
    31. Siječanj 2018. 22:28

Predivno Katuska ❤❤❤❤❤❤❤❤❤😍😍😍😍

yra
    31. Siječanj 2018. 22:35

Wow... Katuška, prekrasno ste to uredili!!!
    Jako mi se sviđaju komoda i tapete!

Dare12
    31. Siječanj 2018. 22:49

Aaaaaa..predivno..😍😍

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

• ita87
    31. Siječanj 2018. 22:50

Bas je slatko sve, a plisanac na fotelji 😍😍😍
    Love drvena slova

Kroz tjedan dva sve leti van osim toga, a ovaj stalak za robu mom muzu glumi ormar s obzirom da nemam mjesta nikad 😂

Mladamamica1911
    01. Veljača 2018. 03:33

Rec cete da sam luda alii ja nemogu spavati od brige nisam Nou osjetila od jutros i brinem se bas 🤤😭
    Ne znam sta nisam probala pricat mu,mazit trbuh,popit hladno razmjestala se na sve strane ...nisam pametna sta da radim bas sam nekako tuzna  ☹ mozda pretjerano reagiram ali uz sve ove probleme u trudnoci nekako sam se bas zabrinula
    Ima neka od vas savjet ili da mi kaze luda si i zabrijala 😂 bilo sta

yra
    01. Veljača 2018. 06:08

Mladamamica, jedino pametno što ti mogu savjetovati ti je da si pojedeš nešto slatko i pričekaš pola sata jer bebe reagiraju na slatko. Ako i dalje ne osjetiš pokrete, spremi se i odi u ambulantu na uzv. Da svohu psihu umiris i dobiješ potvrdu da je sve u redu.

Honey
    01. Veljača 2018. 07:04

Jutro! Zato volim bijeli namjestaj, detalji se lijepse isticu. 😍 
    Ita lijepa mi je gostinjska, svida mi se posteljina na tockice 🙄 
    Mladamamica kako si? Jesi osjetila bebu? Moja je isto jucer bila relativno mirna, al nije ni cudo kad sam ja bila jako aktivna. Al bi bar blagi udwrac znala osjetit. Ja bi na tvom mjestu isto otisla provjerit na hitnu. Nadam se da si ga do sad osjetila 😘🙏 
    Danas cu malo usporit na poslu, jucer mi je bilo previse stvarno. Poslije me muz vodi u kazaliste, na neku komediju, bas se veselim nismo dugo bili a treba mi opustanje 💆‍♀️ 

Zrinchy
    01. Veljača 2018. 08:12

yra

Pozdrav cure!
    Cijeli me dan nije bilo. Nakon posla sam bila na jednom predavanju koje su vodile dvije prekrasne doule: Ljudska prava na porodu.
    Svakako bi svakoj trudnici to preporučila!

Jao pa ne mogu vjerovati Yra, trebala sam biti na tom predavanju jučer, ali na kraju nikako uskladiti vrijeme:/
    Znači bilo je poučno? Možda uspijem ulovit još koje predavanje... Meni su se počele pojavljivati one paukove mrežice na nogama i ozbiljno sam utučena :(

Mladamamica, nadamo se da nije ništa ozbiljnije, možda te malo utješim-ja smog hahara nisam prošli vikend skoro tri dana osjetila. Istina, bila sam bolesna pa sam to pripisala tome, ali mislim da ipak nema razloga za brigu. Tek je to period kad udarci ozbiljnije kreću, ne mora biti da ćemo ih osjetiti stalno i jako. Možda je bio koji slabiji udarac pa ga nisi ni registrirala... Javi se čim prije da znamo i da ne brinemo, ali bit će sve ok 

Katushka soba je preeeedivna! Lajkala sam ju jučer na fejsu:) I ja sam razmišljala o sivom zidu, ali ne sa srčekima nego sa oblačićima:) Vidjet ćemo kad dragi poludi i odluči staviti nešto "muževnij". Glave Darth vadera, recimo:)) E neće moći!!!!

Idem malo delat. Puse svima

[/url

Bublica123
    01. Veljača 2018. 08:14

Jutrekooo🤗🤗🤗
    Katuska wooooooow sve je bas woooooooow

Honey
    01. Veljača 2018. 08:41

Ovo sam uhvatila na putu za posao! 😍 lijep dan svima ❤💛💚💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.