Sta se kolica tice s prvim sam koristila 2u1 (skromna zena) , te kosare su mi too much, a nema neke zime. Uz to volim da su prakticna, lagana i manja za sklopit. Cameleon ne mozes sa sjedalom sklopit pa mi odma nisu favorit. 😊
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Ooooo i meni se svidja da je zivo ovdje 💞💞💞💕💕💕
I ja malo odspavala. Kako mi se spavalo citav dan Boze sAcuvaj!!! Inace ja odmah se razbudim kad ustanem ali danas nikako!!!
Joj Ita jesi se raspistoljila 🔫🔫🔫
Hahahahahahahah
Joj moram se raspitat to za bolovanje. Iskreno voljela bih to 45dana jer se svaki dan vozim 50km i zamisljam se ko kit kad budem putovala hhahahah
Skicnem vas svaki dan, ali rijetko pisem. Jos radim ovaj tj pa cu onda imat vise vremena. I ja se dnevno vozim 70km i odlucila sam ici 45 dana ranije pa mi je dr skrenula paznju da moram imati otvoreno barem dan bolovanja prije toga da bi mogla tako. Na kraju zbog stitnjace prestajem raditi ovaj petak, na 28+1 i mislim da je to vrlo pametno (i od dr sto me potjerala i od mene). :) tako sa provjeri samo na hzzou kojem pripadas kako ono disu, moj trazi bolovanje barem dan da bi isla 45 dana prije na porodiljni. :)
Hahaha nina ti bi si rebro izvadila 😂😂😂
Mene u rebra uopce ne tuce, stalno se izboci s desne strane. Na zadak je i nadam se da ce se okrenut 🙂
Blago tebi haha,trenutno zavidim svima koji kazu da ih ne bole rebra 😫😆
Ona mene nije udarala tako dok je bila okrenuta na zadak,ali sada se namjestila i cijelo vrijeme me lupa nogom.
Ma okrenut ce se,jos stigne par puta 😋
Ja se nadala da cu makar trebati broj veci grudnjak, a ono nista. Apsolutno nista! Bolile ispocetka mozda tjedan dana i to je to. A nije da se imam pohvalit cime…
Ja u sve tri trudnoce isti broj gacica i grudnjaka nosim ka i prije...😂😂😂
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
A meni su kosare bas lijepe 😍
Tamo kad bude 2.,3.dijete cu gledat da bude prakticno haha
A meni su kosare bas lijepe 😍
Tamo kad bude 2.,3.dijete cu gledat da bude prakticno haha
Hahaha, tako i ja 😀 ako nista lezat ce u kosari na kaucu, bar znam da ne moze nigdje pobjeci! I lakse ce mi ju u kosari biti transportirati gore na kat u sobu, posebno kad zaspi.
Ajme mene vec sad strah kako cu svaki dan gore dolje, a na trecem katu sam 😱
Pozdrav cure!
Cijeli me dan nije bilo. Nakon posla sam bila na jednom predavanju koje su vodile dvije prekrasne doule: Ljudska prava na porodu.
Svakako bi svakoj trudnici to preporučila!
Potpuno su promijenilx neke moje poglede i uvjerenja. Puuuuno sam naučila!
Kakvi kitovi, ma prekrasne ste!
Međimurje lepo zeleno...
Kristina dobro došla!
Eh, da, radim do druge subote.
Još 10 dana.
I vrijeme je da prestanem jer su mi vene katastrofa!
Sortiraj odgovore
Najstariji