Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    31. Siječanj 2018. 14:02

Sarita imam iste tetre 😍 
    Meni ti Zrnchy pomaze to kaj nisam bas mobilna,  pa zna izmedju ostalog da ne mogu otici do ducana kupiti nesto,  nego samo po netu trazim i kopam. Pa kad mu dopizdim s pricom onda ode i kupi sam 😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Frajla
    31. Siječanj 2018. 14:04

ita87

Radim krace radno vrijeme pa mi nije problem jos. Ne znam, bit ce mi dosadno doma 😀

Tek od 15.3.mogu bas na porodiljni, a imam jos godisnji cijeli i slobodne dane i svasta 😂😂
    Ali meni se radi ovako pomalo haha.
    Vidjet cemo.
    Takav meni treba, ovaj moj je isti kao ja, sve nam kao nesto treba a ni jedan od nas ne reagira hahaha

Nešto ti ne štima u računici, na porodiljni se može 45 ili 28 dana prije termina, ovisno o procjeni doktora. Velika većina doktora daje tih 45 dana, pa pitaj na idućem pregledu, zašto nebi iskoristila ako ti bude dao, pogotovo jer dobiješ i punu plaću. Meni je na prvom pregledu prije nego sam uopće ušla kod dr. sestra izračunala kada mi pada 45 dana i to napisala doktoru s ostalim podacima
    Ti si nekih tjedan dana trudnija od mene, pa ti to ovak odokativno pada zadnji vikend u 2 mj

31. Siječanj 2018. 14:04

Katuska99

Aaa curke hvala vam, sad ne licim opce na sebe s 10 kila vise🤣🤣 ko mali tenk
    I vi ste meni sve preslatke, jos pogotovo s tim trbuscicima😍
    Sinoc sam jedva spavala, mala mi se zasiljila ko luda, evo dokaz, u 5 ujutro slikano. Onda oko 7 zaspala do 11🤣

Joj kad se sjetim tog guranja i guzenja u jednu stranu 😂😂😂😂 al fakat bolit zna kad se krenu tak guzit,  al je slatko!
    I lijepa si i sa 10 kila vise,  kad je netko lijep,  lijep je i gotovo 😍

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

panda102
    31. Siječanj 2018. 14:06

Mladamamica1911

Hahaha vidim da ih to bas zabavlja 😂
    Ja sam iz Ljubljane ti? Hahaha rodila sam se tamo i tata mi je tamo i dalje …osnovna skola me natjerala al posto ga stalno koristim nisam ga zaboravila ni nakon 13 godina 😊 sad mozemo pricat o "tajnama" ionako niko ne razumije 😂😂😂😂😂

U Novom mestu sam ja, radim u Zuzemberku velegradu koji nema ni restorana kojem kuhinja radi prije 11 i onda se Honey pita sto jedem poli salamu :( jako tuzna prica hahahaha. A inace sam iz Bosne, u slo sam malo vise od 3 godine. 
    A gdje sad zivis? u hr?
    Joj Sarita vrijedna si <3
    Zrinchy dobrodosla u klub metar i sumska jagodica :( ahahhahahaha

Frajla
    31. Siječanj 2018. 14:10

Ajme, dok ja natipkam post osvanu dvije nove stranice 🤣
    Nema pisanja tajni na slovenskom, ja sve razumijem, dok je napismeno, kad mi netko krene mljeti uzivo onda se sva pogubim 😂
     Ali evo, kupila kolica u slo, puni smo se dopisivali, oni na slo, ja na hr i sve smo se skuzili 

Mladamamica1911
    31. Siječanj 2018. 14:13

panda102

Mladamamica1911

Hahaha vidim da ih to bas zabavlja 😂
    Ja sam iz Ljubljane ti? Hahaha rodila sam se tamo i tata mi je tamo i dalje …osnovna skola me natjerala al posto ga stalno koristim nisam ga zaboravila ni nakon 13 godina 😊 sad mozemo pricat o "tajnama" ionako niko ne razumije 😂😂😂😂😂

U Novom mestu sam ja, radim u Zuzemberku velegradu koji nema ni restorana kojem kuhinja radi prije 11 i onda se Honey pita sto jedem poli salamu :( jako tuzna prica hahahaha. A inace sam iz Bosne, u slo sam malo vise od 3 godine.
    A gdje sad zivis? u hr?
    Joj Sarita vrijedna si &lt;3
    Zrinchy dobrodosla u klub metar i sumska jagodica :( ahahhahahaha

Hahah da sve jasno 😊 
    Dada sad sam vec 12 godina u zagrebu 😊
    Jesi cula mozda ista za rodiliste u brezicama mama mi je rodila tamo i bome imala je super iskustvo puno bolje nego kod nas ...

Mladamamica1911
    31. Siječanj 2018. 14:15

Frajla

Ajme, dok ja natipkam post osvanu dvije nove stranice 🤣
    Nema pisanja tajni na slovenskom, ja sve razumijem, dok je napismeno, kad mi netko krene mljeti uzivo onda se sva pogubim 😂
    Ali evo, kupila kolica u slo, puni smo se dopisivali, oni na slo, ja na hr i sve smo se skuzili

Ma zezam se hahah nema nikakvih tajni ovdje ☺
    Al da  uzivo nas je puno teze razumijet nego napismeno to mi svi kazu 😂

Sarita_00
    31. Siječanj 2018. 14:17

Meni su sve trudnice lijepe 😊 Tu nema razlike imas li 10 kg viska ili si taman. 
    Sa tetrama sam gotova, imam ih 15 sarenih i 10 bijelih. Njih sam uzimala kako sam naletila, nesto u Kauflandu, nesto u Pepcu, a nesto sam narucila. Sad jos moram baciti na papir sto mi treba, pa da tocno znam sto trazim. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

31. Siječanj 2018. 14:20

Sarita_00

Meni su sve trudnice lijepe 😊 Tu nema razlike imas li 10 kg viska ili si taman.
    Sa tetrama sam gotova, imam ih 15 sarenih i 10 bijelih. Njih sam uzimala kako sam naletila, nesto u Kauflandu, nesto u Pepcu, a nesto sam narucila. Sad jos moram baciti na papir sto mi treba, pa da tocno znam sto trazim.

Bijele i zelene imam od Maksa,  jedno 15ak komada,  pa sam si sad samo ove sarene narucila sa Minigreenya,  11kom. To mi je vise nego dovoljno.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Frajla
    31. Siječanj 2018. 14:24

Meni 10 bijelih tetri zvuci malo, bas sluze za svasta pa racunam par komada dnevno da cu promjeniti, iako imam susilicu ne planiram ih bas prati svaki dan. Imam ih dvadesetak (s tim da sarenih imam samo par komada) i sestricna mi je rekla jos dati
    Kad smo vec kod tetri, jeste planirali široko povijati bebu? Ja ne planiram, koliko cujem u bolnici gdje cu roditi ne inzistiraju na tome, a i vec ce biti toplo, pa ne mislim ni bebu ni sebe gnjaviti s tim, osim naravno ako bude nekih problema

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.