Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Katuska99
    31. Siječanj 2018. 14:02

Aaa curke hvala vam, sad ne licim opce na sebe s 10 kila vise🤣🤣 ko mali tenk 
    I vi ste meni sve preslatke, jos pogotovo s tim trbuscicima😍 
    Sinoc sam jedva spavala, mala mi se zasiljila ko luda, evo dokaz, u 5 ujutro slikano. Onda oko 7 zaspala do 11🤣

31. Siječanj 2018. 14:02

Sarita imam iste tetre 😍 
    Meni ti Zrnchy pomaze to kaj nisam bas mobilna,  pa zna izmedju ostalog da ne mogu otici do ducana kupiti nesto,  nego samo po netu trazim i kopam. Pa kad mu dopizdim s pricom onda ode i kupi sam 😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Frajla
    31. Siječanj 2018. 14:04

ita87

Radim krace radno vrijeme pa mi nije problem jos. Ne znam, bit ce mi dosadno doma 😀

Tek od 15.3.mogu bas na porodiljni, a imam jos godisnji cijeli i slobodne dane i svasta 😂😂
    Ali meni se radi ovako pomalo haha.
    Vidjet cemo.
    Takav meni treba, ovaj moj je isti kao ja, sve nam kao nesto treba a ni jedan od nas ne reagira hahaha

Nešto ti ne štima u računici, na porodiljni se može 45 ili 28 dana prije termina, ovisno o procjeni doktora. Velika većina doktora daje tih 45 dana, pa pitaj na idućem pregledu, zašto nebi iskoristila ako ti bude dao, pogotovo jer dobiješ i punu plaću. Meni je na prvom pregledu prije nego sam uopće ušla kod dr. sestra izračunala kada mi pada 45 dana i to napisala doktoru s ostalim podacima
    Ti si nekih tjedan dana trudnija od mene, pa ti to ovak odokativno pada zadnji vikend u 2 mj

31. Siječanj 2018. 14:04

Katuska99

Aaa curke hvala vam, sad ne licim opce na sebe s 10 kila vise🤣🤣 ko mali tenk
    I vi ste meni sve preslatke, jos pogotovo s tim trbuscicima😍
    Sinoc sam jedva spavala, mala mi se zasiljila ko luda, evo dokaz, u 5 ujutro slikano. Onda oko 7 zaspala do 11🤣

Joj kad se sjetim tog guranja i guzenja u jednu stranu 😂😂😂😂 al fakat bolit zna kad se krenu tak guzit,  al je slatko!
    I lijepa si i sa 10 kila vise,  kad je netko lijep,  lijep je i gotovo 😍

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

panda102
    31. Siječanj 2018. 14:06

Mladamamica1911

Hahaha vidim da ih to bas zabavlja 😂
    Ja sam iz Ljubljane ti? Hahaha rodila sam se tamo i tata mi je tamo i dalje …osnovna skola me natjerala al posto ga stalno koristim nisam ga zaboravila ni nakon 13 godina 😊 sad mozemo pricat o "tajnama" ionako niko ne razumije 😂😂😂😂😂

U Novom mestu sam ja, radim u Zuzemberku velegradu koji nema ni restorana kojem kuhinja radi prije 11 i onda se Honey pita sto jedem poli salamu :( jako tuzna prica hahahaha. A inace sam iz Bosne, u slo sam malo vise od 3 godine. 
    A gdje sad zivis? u hr?
    Joj Sarita vrijedna si <3
    Zrinchy dobrodosla u klub metar i sumska jagodica :( ahahhahahaha

Frajla
    31. Siječanj 2018. 14:10

Ajme, dok ja natipkam post osvanu dvije nove stranice 🤣
    Nema pisanja tajni na slovenskom, ja sve razumijem, dok je napismeno, kad mi netko krene mljeti uzivo onda se sva pogubim 😂
     Ali evo, kupila kolica u slo, puni smo se dopisivali, oni na slo, ja na hr i sve smo se skuzili 

Mladamamica1911
    31. Siječanj 2018. 14:13

panda102

Mladamamica1911

Hahaha vidim da ih to bas zabavlja 😂
    Ja sam iz Ljubljane ti? Hahaha rodila sam se tamo i tata mi je tamo i dalje …osnovna skola me natjerala al posto ga stalno koristim nisam ga zaboravila ni nakon 13 godina 😊 sad mozemo pricat o "tajnama" ionako niko ne razumije 😂😂😂😂😂

U Novom mestu sam ja, radim u Zuzemberku velegradu koji nema ni restorana kojem kuhinja radi prije 11 i onda se Honey pita sto jedem poli salamu :( jako tuzna prica hahahaha. A inace sam iz Bosne, u slo sam malo vise od 3 godine.
    A gdje sad zivis? u hr?
    Joj Sarita vrijedna si &lt;3
    Zrinchy dobrodosla u klub metar i sumska jagodica :( ahahhahahaha

Hahah da sve jasno 😊 
    Dada sad sam vec 12 godina u zagrebu 😊
    Jesi cula mozda ista za rodiliste u brezicama mama mi je rodila tamo i bome imala je super iskustvo puno bolje nego kod nas ...

Mladamamica1911
    31. Siječanj 2018. 14:15

Frajla

Ajme, dok ja natipkam post osvanu dvije nove stranice 🤣
    Nema pisanja tajni na slovenskom, ja sve razumijem, dok je napismeno, kad mi netko krene mljeti uzivo onda se sva pogubim 😂
    Ali evo, kupila kolica u slo, puni smo se dopisivali, oni na slo, ja na hr i sve smo se skuzili

Ma zezam se hahah nema nikakvih tajni ovdje ☺
    Al da  uzivo nas je puno teze razumijet nego napismeno to mi svi kazu 😂

Sarita_00
    31. Siječanj 2018. 14:17

Meni su sve trudnice lijepe 😊 Tu nema razlike imas li 10 kg viska ili si taman. 
    Sa tetrama sam gotova, imam ih 15 sarenih i 10 bijelih. Njih sam uzimala kako sam naletila, nesto u Kauflandu, nesto u Pepcu, a nesto sam narucila. Sad jos moram baciti na papir sto mi treba, pa da tocno znam sto trazim. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

31. Siječanj 2018. 14:20

Sarita_00

Meni su sve trudnice lijepe 😊 Tu nema razlike imas li 10 kg viska ili si taman.
    Sa tetrama sam gotova, imam ih 15 sarenih i 10 bijelih. Njih sam uzimala kako sam naletila, nesto u Kauflandu, nesto u Pepcu, a nesto sam narucila. Sad jos moram baciti na papir sto mi treba, pa da tocno znam sto trazim.

Bijele i zelene imam od Maksa,  jedno 15ak komada,  pa sam si sad samo ove sarene narucila sa Minigreenya,  11kom. To mi je vise nego dovoljno.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI