Aaa curke hvala vam, sad ne licim opce na sebe s 10 kila vise🤣🤣 ko mali tenk
I vi ste meni sve preslatke, jos pogotovo s tim trbuscicima😍
Sinoc sam jedva spavala, mala mi se zasiljila ko luda, evo dokaz, u 5 ujutro slikano. Onda oko 7 zaspala do 11🤣

Sarita imam iste tetre 😍
Meni ti Zrnchy pomaze to kaj nisam bas mobilna, pa zna izmedju ostalog da ne mogu otici do ducana kupiti nesto, nego samo po netu trazim i kopam. Pa kad mu dopizdim s pricom onda ode i kupi sam 😂

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Radim krace radno vrijeme pa mi nije problem jos. Ne znam, bit ce mi dosadno doma 😀
Tek od 15.3.mogu bas na porodiljni, a imam jos godisnji cijeli i slobodne dane i svasta 😂😂
Ali meni se radi ovako pomalo haha.
Vidjet cemo.
Takav meni treba, ovaj moj je isti kao ja, sve nam kao nesto treba a ni jedan od nas ne reagira hahaha
Nešto ti ne štima u računici, na porodiljni se može 45 ili 28 dana prije termina, ovisno o procjeni doktora. Velika većina doktora daje tih 45 dana, pa pitaj na idućem pregledu, zašto nebi iskoristila ako ti bude dao, pogotovo jer dobiješ i punu plaću. Meni je na prvom pregledu prije nego sam uopće ušla kod dr. sestra izračunala kada mi pada 45 dana i to napisala doktoru s ostalim podacima
Ti si nekih tjedan dana trudnija od mene, pa ti to ovak odokativno pada zadnji vikend u 2 mj

Aaa curke hvala vam, sad ne licim opce na sebe s 10 kila vise🤣🤣 ko mali tenk
I vi ste meni sve preslatke, jos pogotovo s tim trbuscicima😍
Sinoc sam jedva spavala, mala mi se zasiljila ko luda, evo dokaz, u 5 ujutro slikano. Onda oko 7 zaspala do 11🤣
Joj kad se sjetim tog guranja i guzenja u jednu stranu 😂😂😂😂 al fakat bolit zna kad se krenu tak guzit, al je slatko!
I lijepa si i sa 10 kila vise, kad je netko lijep, lijep je i gotovo 😍

10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Hahaha vidim da ih to bas zabavlja 😂
Ja sam iz Ljubljane ti? Hahaha rodila sam se tamo i tata mi je tamo i dalje …osnovna skola me natjerala al posto ga stalno koristim nisam ga zaboravila ni nakon 13 godina 😊 sad mozemo pricat o "tajnama" ionako niko ne razumije 😂😂😂😂😂
U Novom mestu sam ja, radim u Zuzemberku velegradu koji nema ni restorana kojem kuhinja radi prije 11 i onda se Honey pita sto jedem poli salamu :( jako tuzna prica hahahaha. A inace sam iz Bosne, u slo sam malo vise od 3 godine.
A gdje sad zivis? u hr?
Joj Sarita vrijedna si <3
Zrinchy dobrodosla u klub metar i sumska jagodica :( ahahhahahaha

Ajme, dok ja natipkam post osvanu dvije nove stranice 🤣
Nema pisanja tajni na slovenskom, ja sve razumijem, dok je napismeno, kad mi netko krene mljeti uzivo onda se sva pogubim 😂
Ali evo, kupila kolica u slo, puni smo se dopisivali, oni na slo, ja na hr i sve smo se skuzili

Hahaha vidim da ih to bas zabavlja 😂
Ja sam iz Ljubljane ti? Hahaha rodila sam se tamo i tata mi je tamo i dalje …osnovna skola me natjerala al posto ga stalno koristim nisam ga zaboravila ni nakon 13 godina 😊 sad mozemo pricat o "tajnama" ionako niko ne razumije 😂😂😂😂😂
U Novom mestu sam ja, radim u Zuzemberku velegradu koji nema ni restorana kojem kuhinja radi prije 11 i onda se Honey pita sto jedem poli salamu :( jako tuzna prica hahahaha. A inace sam iz Bosne, u slo sam malo vise od 3 godine.
A gdje sad zivis? u hr?
Joj Sarita vrijedna si <3
Zrinchy dobrodosla u klub metar i sumska jagodica :( ahahhahahaha
Hahah da sve jasno 😊
Dada sad sam vec 12 godina u zagrebu 😊
Jesi cula mozda ista za rodiliste u brezicama mama mi je rodila tamo i bome imala je super iskustvo puno bolje nego kod nas ...

Ajme, dok ja natipkam post osvanu dvije nove stranice 🤣
Nema pisanja tajni na slovenskom, ja sve razumijem, dok je napismeno, kad mi netko krene mljeti uzivo onda se sva pogubim 😂
Ali evo, kupila kolica u slo, puni smo se dopisivali, oni na slo, ja na hr i sve smo se skuzili
Ma zezam se hahah nema nikakvih tajni ovdje ☺
Al da uzivo nas je puno teze razumijet nego napismeno to mi svi kazu 😂

Meni su sve trudnice lijepe 😊 Tu nema razlike imas li 10 kg viska ili si taman.
Sa tetrama sam gotova, imam ih 15 sarenih i 10 bijelih. Njih sam uzimala kako sam naletila, nesto u Kauflandu, nesto u Pepcu, a nesto sam narucila. Sad jos moram baciti na papir sto mi treba, pa da tocno znam sto trazim.

🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Meni su sve trudnice lijepe 😊 Tu nema razlike imas li 10 kg viska ili si taman.
Sa tetrama sam gotova, imam ih 15 sarenih i 10 bijelih. Njih sam uzimala kako sam naletila, nesto u Kauflandu, nesto u Pepcu, a nesto sam narucila. Sad jos moram baciti na papir sto mi treba, pa da tocno znam sto trazim.
Bijele i zelene imam od Maksa, jedno 15ak komada, pa sam si sad samo ove sarene narucila sa Minigreenya, 11kom. To mi je vise nego dovoljno.

10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji