Frajla, meni u trudnickoj knjizici pise termin 11.4. I sestra mi izracunala 15.3.(28dana) kad cu ici na porodiljni. Tak mi treba kad se hvalim da mi je dobro.
Ali svakako cu pitati na iducem pregledu nek me stavi 45dana prije termina.
Za sta sve te tetre sluze? Ja kupila samo 9kom dosad.
Jel se isperu ove sarene?
Bas je baba ta sestra. Pa koliko god da smo dobro nije lako na kraju trudnice. Neznam kako tebi, ali meni vec sada leđa otpadaju od sjedenja kako se blizi kraj tjedna, a udebljala se 5 kg. Ne zelim ni razmisljati kako ce mi biti za 2 mjeseca
Daj mao kukaj drugi put 😉
Slovenke pa postoji google translate hahaha
Neves ti kaj use mi slovenci lhko napisemo to ne razume noben google translate ti nebo pomagu 😂
Ne razumije nas ni google translate vjeruj mi 😂😂😂
Bas je baba ta sestra. Pa koliko god da smo dobro nije lako na kraju trudnice. Neznam kako tebi, ali meni vec sada leđa otpadaju od sjedenja kako se blizi kraj tjedna, a udebljala se 5 kg. Ne zelim ni razmisljati kako ce mi biti za 2 mjeseca
Daj mao kukaj drugi put 😉
Babe su i sestra i gin 😂
Morat cu kukat, nema druge 🙂
Ma ja sad radim 4,5 sati tak da mi je zadnjih dana super, ustanem svako malo prosetat, ali da, ledja bole.
Kad dodjem doma i zalegnem na kauc, nema dizanja do navecer 😀😀
Tetre ja planiram na pocetku koristiti gdje god spustam bebu, znaci kauc, auto sjedalica, kolica....na rame dok ju nosim da podrigne, za brisanje kada bljucne/zaslini se, dok pupak ne otpadne bebu cu isto brisati vlaznom tetricom (ili gazicom, budem vidjela jos)
I ako ces siroko povijati, ovisi sto ces uzeti, ali onako "po starinski" idu dvije tetre jos za to, pa i to treba povremeno promjeniti
Ja nemam namjeru siroko povijati, nisam ni Maksa povijala. Kad sam s njim isla na uzv kukova, ortoped mi je rekao da nije neka korist od toga, a da muskom djetetu cak mogu stetu napravit, jer ako mu na pampersicu zamotamo jos i to sve i obucem ga, bezpotrebno pregrijavam testise. Tako da eto vodeci se time, ja necu.
Ja sam s Maksom imala ukupno 20ak tetri i bilo mi je dosta. Koristila sam ih za sve, lezao je na tetri u boravku, da nije drito na kaucu, brisala sam ga s tim kad bi bljucnuo, stavljala pod bradu dok je dojio da ne curi mlijeko po njemu, ma bas za sve zivo...
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
A ako odemo 45 dana je li to znaci da se i 15 prije moramo vratiti dogodine?
Tetre ja planiram na pocetku koristiti gdje god spustam bebu, znaci kauc, auto sjedalica, kolica….na rame dok ju nosim da podrigne, za brisanje kada bljucne/zaslini se, dok pupak ne otpadne bebu cu isto brisati vlaznom tetricom (ili gazicom, budem vidjela jos)
I ako ces siroko povijati, ovisi sto ces uzeti, ali onako "po starinski" idu dvije tetre jos za to, pa i to treba povremeno promjeniti
E a za te tzv.brisalice samo ti ja otisla u ducan s tkaninama i kupila gazu na metre i mama mi je to izrezala na manje krpice, i obrubila u raznim bojama. Tak da imam jedno 50ak tih krpica. Ima To To cini mi se za kupiti te krpice, tj. mini tetrice, al ovo izadje puuuuno jeftinije a vise dobijes.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji