Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    panda102
    31. Siječanj 2018. 13:53

Meni je najgore sto nemam struka i onda iznad guzice mi se stvaraju one gute i ko balvan sam ravna ahhahaha :P Nisam debela samo sam nekako taj dio popunjena. Noge ko dva stapica, ruke i ramena isto, guzice nigdje i onda taj dio oko trbuha .... kad obucem neku haljinu i pogledam se u ogledalu straga-odzada il sa strane mi muka dodje. a trbuh mi je bas nisko, nekako imam osjecaj da je i tebi Ita..
    prelijepe sve <3

31. Siječanj 2018. 13:54

ita87

Ja se osjecam ko kreten kad se tak slikam s trbuhom hahahah ali neka slika, zao mi sta nisam prije pocela 😊

Meni je bas fora to fotkanje po tjednima,  tocno vidim kak rastemo. Fotkam se od 5tt. Bas mi zao sto s Maksom nisam recimo.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

31. Siječanj 2018. 13:55

Palčica0306

Ma ja sam sexyyy….vidiš nisam sama taj stomak je moja cura,malo se sakrila😍🤗…hehhehe Praudy,sam ti njemu reci koja kolica i pravi se ka ima još vremena neda mi se šetat😂😂😂😂

To i radim! 😂😂😂
    Ko i s torbom,  svako malo spomenem i pokazem i cekam da popizdi i ode kupit 😂😂😂

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

31. Siječanj 2018. 13:57

panda102

Meni je najgore sto nemam struka i onda iznad guzice mi se stvaraju one gute i ko balvan sam ravna ahhahaha :P Nisam debela samo sam nekako taj dio popunjena. Noge ko dva stapica, ruke i ramena isto, guzice nigdje i onda taj dio oko trbuha …. kad obucem neku haljinu i pogledam se u ogledalu straga-odzada il sa strane mi muka dodje. a trbuh mi je bas nisko, nekako imam osjecaj da je i tebi Ita..
    prelijepe sve &lt;3

Tak sam i ja Panda,  inace nemam struk,  onak sam malo ravnija,  a sad pogotovo,  to malo struka sto sam i imala to sam prvo izgubila 😂😂

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

panda102
    31. Siječanj 2018. 13:57

Ej pa mladamamica vidis ti sta mene Honey natjera hahahahaha i sad je nema, ko ona nesta na gradilistu ona nesta radi :P samo zapovjeda i galami sigurno
    Odakle si i sto govoris slovenski hhahahaha sta je tebe natjeralo :P ja sam se udala u sloveniju.

Sarita_00
    31. Siječanj 2018. 13:59

Poslagala sam sve i skuzila da je najmanji broj 62. Ok, hlacice su 50/56. Sto znaci da smijem jos kupovati 😁 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Zrinchy
    31. Siječanj 2018. 14:00

Hahahahahahaha ma Ita ne treba ti ginekolog nego okulist!:))) Predivna sii
    Ko i naša Palčica, ja se mogu samo nadat da ću bit takva tolko blizu terminu:) na mojih metar i šumsku jagodicu ću biti ko omanji kitolovac, a ne kit:)))
    Proudy taktika ti je odlična, i ja ju pokušavam na ovom svom , ali ništa ne pali zasad:))) Dobivam samo hrpu literature za trudnice:))

[/url

Mladamamica1911
    31. Siječanj 2018. 14:01

panda102

Ej pa mladamamica vidis ti sta mene Honey natjera hahahahaha i sad je nema, ko ona nesta na gradilistu ona nesta radi :P samo zapovjeda i galami sigurno
    Odakle si i sto govoris slovenski hhahahaha sta je tebe natjeralo :P ja sam se udala u sloveniju.

Hahaha vidim da ih to bas zabavlja 😂
    Ja sam iz Ljubljane ti? Hahaha rodila sam se tamo i tata mi je tamo i dalje ...osnovna skola me natjerala al posto ga stalno koristim nisam ga zaboravila  ni nakon 13 godina 😊 sad mozemo pricat o "tajnama" ionako niko ne razumije 😂😂😂😂😂

Zrinchy
    31. Siječanj 2018. 14:02

Sarita_00

Poslagala sam sve i skuzila da je najmanji broj 62. Ok, hlacice su 50/56. Sto znaci da smijem jos kupovati 😁

Sarita ovo je preeedivno <3  Podsjetila si me da moram kupit tetra pelene!!!
    opet me hormoni šoraju.  Sva robica koju ste slikale curke je divna <3

[/url

Katuska99
    31. Siječanj 2018. 14:02

Aaa curke hvala vam, sad ne licim opce na sebe s 10 kila vise🤣🤣 ko mali tenk 
    I vi ste meni sve preslatke, jos pogotovo s tim trbuscicima😍 
    Sinoc sam jedva spavala, mala mi se zasiljila ko luda, evo dokaz, u 5 ujutro slikano. Onda oko 7 zaspala do 11🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.