Meni je najgore sto nemam struka i onda iznad guzice mi se stvaraju one gute i ko balvan sam ravna ahhahaha :P Nisam debela samo sam nekako taj dio popunjena. Noge ko dva stapica, ruke i ramena isto, guzice nigdje i onda taj dio oko trbuha .... kad obucem neku haljinu i pogledam se u ogledalu straga-odzada il sa strane mi muka dodje. a trbuh mi je bas nisko, nekako imam osjecaj da je i tebi Ita..
prelijepe sve <3
Ja se osjecam ko kreten kad se tak slikam s trbuhom hahahah ali neka slika, zao mi sta nisam prije pocela 😊
Meni je bas fora to fotkanje po tjednima, tocno vidim kak rastemo. Fotkam se od 5tt. Bas mi zao sto s Maksom nisam recimo.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ma ja sam sexyyy….vidiš nisam sama taj stomak je moja cura,malo se sakrila😍🤗…hehhehe Praudy,sam ti njemu reci koja kolica i pravi se ka ima još vremena neda mi se šetat😂😂😂😂
To i radim! 😂😂😂
Ko i s torbom, svako malo spomenem i pokazem i cekam da popizdi i ode kupit 😂😂😂
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Meni je najgore sto nemam struka i onda iznad guzice mi se stvaraju one gute i ko balvan sam ravna ahhahaha :P Nisam debela samo sam nekako taj dio popunjena. Noge ko dva stapica, ruke i ramena isto, guzice nigdje i onda taj dio oko trbuha …. kad obucem neku haljinu i pogledam se u ogledalu straga-odzada il sa strane mi muka dodje. a trbuh mi je bas nisko, nekako imam osjecaj da je i tebi Ita..
prelijepe sve <3
Tak sam i ja Panda, inace nemam struk, onak sam malo ravnija, a sad pogotovo, to malo struka sto sam i imala to sam prvo izgubila 😂😂
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ej pa mladamamica vidis ti sta mene Honey natjera hahahahaha i sad je nema, ko ona nesta na gradilistu ona nesta radi :P samo zapovjeda i galami sigurno
Odakle si i sto govoris slovenski hhahahaha sta je tebe natjeralo :P ja sam se udala u sloveniju.
Poslagala sam sve i skuzila da je najmanji broj 62. Ok, hlacice su 50/56. Sto znaci da smijem jos kupovati 😁
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Hahahahahahaha ma Ita ne treba ti ginekolog nego okulist!:))) Predivna sii
Ko i naša Palčica, ja se mogu samo nadat da ću bit takva tolko blizu terminu:) na mojih metar i šumsku jagodicu ću biti ko omanji kitolovac, a ne kit:)))
Proudy taktika ti je odlična, i ja ju pokušavam na ovom svom , ali ništa ne pali zasad:))) Dobivam samo hrpu literature za trudnice:))
[/url
Ej pa mladamamica vidis ti sta mene Honey natjera hahahahaha i sad je nema, ko ona nesta na gradilistu ona nesta radi :P samo zapovjeda i galami sigurno
Odakle si i sto govoris slovenski hhahahaha sta je tebe natjeralo :P ja sam se udala u sloveniju.
Hahaha vidim da ih to bas zabavlja 😂
Ja sam iz Ljubljane ti? Hahaha rodila sam se tamo i tata mi je tamo i dalje ...osnovna skola me natjerala al posto ga stalno koristim nisam ga zaboravila ni nakon 13 godina 😊 sad mozemo pricat o "tajnama" ionako niko ne razumije 😂😂😂😂😂
Poslagala sam sve i skuzila da je najmanji broj 62. Ok, hlacice su 50/56. Sto znaci da smijem jos kupovati 😁
Sarita ovo je preeedivno <3 Podsjetila si me da moram kupit tetra pelene!!!
opet me hormoni šoraju. Sva robica koju ste slikale curke je divna <3
[/url
Aaa curke hvala vam, sad ne licim opce na sebe s 10 kila vise🤣🤣 ko mali tenk
I vi ste meni sve preslatke, jos pogotovo s tim trbuscicima😍
Sinoc sam jedva spavala, mala mi se zasiljila ko luda, evo dokaz, u 5 ujutro slikano. Onda oko 7 zaspala do 11🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji