ProudMomy hvala. 😊 Čekam curicu, imam 31 godinu i živim u Splitu. U zadnje vrijeme "najmirišljavijem gradu na svitu." 😂
Nadam se da će probadanje brzo prestati.
Ello ,dobro došla generacijo i mještanko.
Ps.koji si kvart
Samo imam splitsku adresu i Spliću za muža. Inače iz Zg-a, sa dalmatinskim korijenima. 😁 Princeza će vjerojatno biti Lara. To nam se za sada najviše sviđa.
Palčica i Dare jeste li možda uključene u Klub trudnica u Splitu? Vježbe, predavanja? Ide li itko? Ja još nisam, ali možda ne bi bilo loše početi se malo pripremati. 😂
Ja odradila to i dosta poučno bilo....uostalom moja princezica stiža za nepuni mj.dana🤗
Hvala Palčice. Znaci preporučaš odlazak na to? Super! Znam da ti je termin jako blizu. Jedva čekam info iz prve ruke. Kvart je Split Hills 😂
Ita ja sam tetrice uzimala u Leptiriću, Bubamari i Pepcu za sada. Planiram uzet još par komada negdje...
Ita ja sam sa Minigreeny, jer su imali tada sve koje sam htjela.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Dobro dosla lilyvanily..ja nisam odradila ni s prvim nikakve tecajeve pa tako da mislim necu ni s trecim..😂😂😂 Ja sam prvog rodila 36+1 i dobila sam 28 dana produzenje koliko sam ranije rodila. To vridi samo za nedonoscad tj. do 37tt.
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Dobro dosla lilyvanily..ja nisam odradila ni s prvim nikakve tecajeve pa tako da mislim necu ni s trecim..😂😂😂 Ja sam prvog rodila 36+1 i dobila sam 28 dana produzenje koliko sam ranije rodila. To vridi samo za nedonoscad tj. do 37tt.
E vidis da ima smisla 😉
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
LilyVanily dobrodosla! 😊 I nama stize Lara, ali sredinom svibnja 😊
Ita, sto se tice jastuka za dojenje... Ja sam si ga narucila i koristim ga kao jastuk za spavanje. Bilo neko snizenje u Minigreeny, 160 kn mislim da sam dala zajedno sa postarinom.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Cutiram Honey (jer mi ne radi citiranje preko mob )
Mene strah kad si tako ljutaaa 😭😭😭😭
Ahahahaha Ma nema straha! Malo mi bilo too much danas. Al evo odspavala sam si, pojela sarmu ipo i odmah je bolje, smijesak je na licu 🙄😊 Nije ni cudo sto su bebe sretne site i naspavane, a sta ti drugo treba 😜
LilyVanily dobrodosla ti i tvoja Lara! Svida mi se tvoj nick lako se pamti. Kad ti je tocno termin? Da te stavim na popis. 🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji