Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Honey
    31. Siječanj 2018. 15:58

Ljudi moji što sam ja umorna.... Čitala sam al sve je zaboravljeno. Opet nešto računate, ne mogu se uključit, mozak mi pregorio. Ti Panda samo zajebavaj, sad sam došla u ured sa terena, i sutra me čeka hrpa na stolu.... grrrr. Odo kući i u krevet.

• LilyVanily
    31. Siječanj 2018. 16:03

Bok svima, čitam vas već neko vrijeme pa da se napokon i ja uključim. Prva mi je trudnoća, čekam curicu, a termin je početkom svibnja. Na mirovanju sam, za sada je sve ok. Bebica se redovito rita pa sam odmah mirnija kad je aktivna. 😊 

31. Siječanj 2018. 16:51

LilyVanily dobrodosla! 
    Odakle si nam ti? Znas li spol? Koliko imas godina?

Ova Honey opasna kad je umorna 😂😂😂😂
    Nest me probada vise lijeve prepone pri svakom koraku,  bit ce da mi Aleks naplacuje onu kavu od jucer.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• LilyVanily
    31. Siječanj 2018. 17:06

ProudMomy hvala. 😊 Čekam curicu, imam 31 godinu i živim u Splitu. U zadnje vrijeme "najmirišljavijem gradu na svitu." 😂
    Nadam se da će probadanje brzo prestati.

31. Siječanj 2018. 17:10

Jos jedna Splicanka,  sad vas je 3 ak se ne varam. Palcica,  Dare i ti. 😁
    Ma prestat ce i ovaj mali zajebavat nekad,  ako ne prije za jedno 20godina kad se odseli 😂😂😂😂.
    Kako ce se zvati princeza? Imate ime?

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• ita87
    31. Siječanj 2018. 17:23

Prije se palcica zalila zasto smo svi daleko, sad kad je ona pred porodom, pojavile se splicanke 🙂

panda102
    31. Siječanj 2018. 17:29

Cutiram Honey (jer mi ne radi citiranje preko mob ) 
    Mene strah kad si tako ljutaaa 😭😭😭😭

31. Siječanj 2018. 17:29

ita87

Prije se palcica zalila zasto smo svi daleko, sad kad je ona pred porodom, pojavile se splicanke 🙂

Jos one stignu kavu popit prije! Prije ce se njih tri dogovorit,  nego sto baba koje su blizu 😂😂😂

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• LilyVanily
    31. Siječanj 2018. 17:47

Samo imam splitsku adresu i Spliću za muža. Inače iz Zg-a, sa dalmatinskim korijenima. 😁 Princeza će vjerojatno biti Lara. To nam se za sada najviše sviđa. 
    Palčica i Dare jeste li možda uključene u Klub trudnica u Splitu? Vježbe, predavanja? Ide li itko? Ja još nisam, ali možda ne bi bilo loše početi se malo pripremati. 😂

• ita87
    31. Siječanj 2018. 17:52

A da, to sigurno jos stignu 🙂
    Gdje ste uzimale tetre, u minigreeny ili ethereal?
    I jastuk za dojenje, je li to isto kao jastuk za spavanje? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.