Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Litta
    31. Siječanj 2018. 15:49

Kristina Krvavica

Pozdrav mamice!
    Trebam savjet 😊
    Trudna sam 31tj, termin je 10.04. Ovo je druga trudnoća, prvo sam rodila 04.05.2016.
    U prvoj trudnoći mi je rađen papa test, i na prvom pregledu u drugoj trudnoci mi je ginekolog rekao da nema potrebe da se opet radi papa test..pitala sam ga još dva tri puta i svaki put je rekao da ne treba. Otišla bi ovih dana kod privatnika da mi napravi papu jer ne kuzim da moj socijalni gin nije bio u stanju napraviti? 🤔

Nisam ni ja radila papa test u trudnoci. Radila sam pola godine prije nego sam ostala trudna, bio je uredan pa je doktor rekao da ne treba. Inace idem privatno kod ginekologa. Sve ovisi kada si ga zadnji put radila i kakav je bio nalaz.

Honey
    31. Siječanj 2018. 15:58

Ljudi moji što sam ja umorna.... Čitala sam al sve je zaboravljeno. Opet nešto računate, ne mogu se uključit, mozak mi pregorio. Ti Panda samo zajebavaj, sad sam došla u ured sa terena, i sutra me čeka hrpa na stolu.... grrrr. Odo kući i u krevet.

• LilyVanily
    31. Siječanj 2018. 16:03

Bok svima, čitam vas već neko vrijeme pa da se napokon i ja uključim. Prva mi je trudnoća, čekam curicu, a termin je početkom svibnja. Na mirovanju sam, za sada je sve ok. Bebica se redovito rita pa sam odmah mirnija kad je aktivna. 😊 

31. Siječanj 2018. 16:51

LilyVanily dobrodosla! 
    Odakle si nam ti? Znas li spol? Koliko imas godina?

Ova Honey opasna kad je umorna 😂😂😂😂
    Nest me probada vise lijeve prepone pri svakom koraku,  bit ce da mi Aleks naplacuje onu kavu od jucer.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• LilyVanily
    31. Siječanj 2018. 17:06

ProudMomy hvala. 😊 Čekam curicu, imam 31 godinu i živim u Splitu. U zadnje vrijeme "najmirišljavijem gradu na svitu." 😂
    Nadam se da će probadanje brzo prestati.

31. Siječanj 2018. 17:10

Jos jedna Splicanka,  sad vas je 3 ak se ne varam. Palcica,  Dare i ti. 😁
    Ma prestat ce i ovaj mali zajebavat nekad,  ako ne prije za jedno 20godina kad se odseli 😂😂😂😂.
    Kako ce se zvati princeza? Imate ime?

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• ita87
    31. Siječanj 2018. 17:23

Prije se palcica zalila zasto smo svi daleko, sad kad je ona pred porodom, pojavile se splicanke 🙂

panda102
    31. Siječanj 2018. 17:29

Cutiram Honey (jer mi ne radi citiranje preko mob ) 
    Mene strah kad si tako ljutaaa 😭😭😭😭

31. Siječanj 2018. 17:29

ita87

Prije se palcica zalila zasto smo svi daleko, sad kad je ona pred porodom, pojavile se splicanke 🙂

Jos one stignu kavu popit prije! Prije ce se njih tri dogovorit,  nego sto baba koje su blizu 😂😂😂

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• LilyVanily
    31. Siječanj 2018. 17:47

Samo imam splitsku adresu i Spliću za muža. Inače iz Zg-a, sa dalmatinskim korijenima. 😁 Princeza će vjerojatno biti Lara. To nam se za sada najviše sviđa. 
    Palčica i Dare jeste li možda uključene u Klub trudnica u Splitu? Vježbe, predavanja? Ide li itko? Ja još nisam, ali možda ne bi bilo loše početi se malo pripremati. 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI