Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    31. Siječanj 2018. 11:30

M uz full time job fotka vec nekih skoro 6 godina,  to mu je zelja bila od uvijek,  a sad nam donosi i neku dodatnu zaradu sto je super. Osim kaj je ta oprema uzasno skupa,  al kupujemo po malo. Sad vec ne znam gdje da sto skladistimo,  lako za fotice,  al sva ta rasvjetna tijela i pizdarije,  gdje god se okrenem neka lampa 😂😂😂😂😂
    Trenutno sam malo na go sto se poziranja tice,  jer jos nisam ni za neki trudnicki foto sesn kad mi je trbuh premali 😂😂😂😂😂
    U prosloj trudnoci sam si ja bila zabrijala kako zelim one neke lijepe nude trudnicke fotke i stalno kao stignemo,  ima vremena. Na kraju sam pozirala s trudovima 😂😂😂😂
    Ovaj put cemo to malo ranije odradit.
    Gdje je Ita danas? Otisla kupit jos 3 bodija? 😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

31. Siječanj 2018. 11:31

panda102

Hahahhaha ne vem kaj bi pisala :(
    Jaz sem se zaljubila v Katusko….tako je lepa…. ne morem verjeti.
    Za malico sem imela žemljo in Poli salamo…
    Da da zelo je zdravo dunajski zrezek-bečka :P
    Je li dosta Honey?

Placem 😂😂😂😂

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Honey
    31. Siječanj 2018. 11:59

panda102

Hahahhaha ne vem kaj bi pisala :(
    Jaz sem se zaljubila v Katusko….tako je lepa…. ne morem verjeti.
    Za malico sem imela žemljo in Poli salamo…
    Da da zelo je zdravo dunajski zrezek-bečka :P
    Je li dosta Honey?

Hehehe, sve sam razumjela 😀 Pa ne mozes mi poli samo jesti, sta cu s tobom 🙄 aj da si uzela kranjsku u zemlji. Ah.... 
    Proudy super mi je kaj muz ima tako hobi, jedva cekam te fotke. 
    Je Katuska bas zraci, jos sad kako je tamna jos se vise istocu oci i lice. Ja bi joj sve fotke lajkala, al sam odustala nakon jedno 100, vrlo je aktivna. 😂 

Dare12
    31. Siječanj 2018. 12:10

Ja jucer kupila kolica 😱, a rekla da cu ako bude musko vozit ga u karijoli da me uopce nije briga..😂😂😂😂 Torbu sam s prvim jos kupila u DM-a i posluzit ce mi i s ovim...😊  Bome ste i danas aktivne...😊

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

• ita87
    31. Siječanj 2018. 12:58

Evo me proudy, treba malo i raditi 😂😂
    Ne mogu stalno sopingirati 😀
    Idem citat sta ste piskarale. 

Katuska je prava slatkica, i sa plavom kosom i sa smedjom 😍

Sarita_00
    31. Siječanj 2018. 12:59

Bogme ste se i danas raspisale 😂
    Napokon sam porijesavala svu papirologiju oko komplikacija. Pocela u cetvrtak, zavrsila danas, dobra sam 😂😂 Od srece sam ulickala stan da se sav sjaji 😁 
    Sad se bacam na slaganje odjece koju sam dosad kupila za malenu, da vidim uopce sto imam. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• Tina91
    31. Siječanj 2018. 13:15

Pozdrav mamice!
    Trebam savjet 😊
    Trudna sam 31tj, termin je 10.04. Ovo je druga trudnoća, prvo sam rodila 04.05.2016. 
    U prvoj trudnoći mi je rađen papa test, i na prvom pregledu u drugoj trudnoci mi je ginekolog rekao da nema potrebe da se opet radi papa test..pitala sam ga još dva tri puta i svaki put je rekao da ne treba. Otišla bi ovih dana kod privatnika da mi napravi papu jer ne kuzim da moj socijalni gin nije bio u stanju napraviti? 🤔

31. Siječanj 2018. 13:19

Kristina Krvavica

Pozdrav mamice!
    Trebam savjet 😊
    Trudna sam 31tj, termin je 10.04. Ovo je druga trudnoća, prvo sam rodila 04.05.2016.
    U prvoj trudnoći mi je rađen papa test, i na prvom pregledu u drugoj trudnoci mi je ginekolog rekao da nema potrebe da se opet radi papa test..pitala sam ga još dva tri puta i svaki put je rekao da ne treba. Otišla bi ovih dana kod privatnika da mi napravi papu jer ne kuzim da moj socijalni gin nije bio u stanju napraviti? 🤔

Malo mi to je dugo da ti ne radi papu. Meni nije radio recimo sad u trudnoci,  ali sam imala nov nalaz od par mj prije trudnoce,  zato nismo sad ponavljali.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

31. Siječanj 2018. 13:22

Sarita nek si ti konacno to rijesila 😉
    Ita kaj si ti rekla do kad planiras raditi?
    Evo moram se pohvaliti,  muz mi narucio torbu. Veli pricas o njoj vec mjesecima,  ajde vise. 😂😂😂 uzeo covjek stvari u svoje ruke,  vidi da ja ne reagiram. 😂😂😂

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• ita87
    31. Siječanj 2018. 13:34

Radim krace radno vrijeme pa mi nije problem jos. Ne znam, bit ce mi dosadno doma 😀

Tek od 15.3.mogu bas na porodiljni, a imam jos godisnji cijeli i slobodne dane i svasta 😂😂
    Ali meni se radi ovako pomalo haha.
    Vidjet cemo.
    Takav meni treba, ovaj moj je isti kao ja, sve nam kao nesto treba a ni jedan od nas ne reagira hahaha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.