Nisi kit prelijepa si i zgodna trudnica-bodoča mamica :P
hahahahahaha hvala curke:) Divno mi je kako smo jedna drugoj podrška i baš sam sretna da sam tu među vama <3
Palčice nisi fer!!! Moj brat je isto u Splitu i zabranila sam mu slanje bilo kakvih slika:) Barem do ljeta dok ne posjetimo novopečenog ujaka
[/url
Nisi kit prelijepa si i zgodna trudnica-bodoča mamica :P
hahahahahaha hvala curke:) Divno mi je kako smo jedna drugoj podrška i baš sam sretna da sam tu među vama <3
Palčice nisi fer!!! Moj brat je isto u Splitu i zabranila sam mu slanje bilo kakvih slika:) Barem do ljeta dok ne posjetimo novopečenog ujaka
Ooooo Zrinchy pa onda se moramo vidjeti obavezno🤗😘💕
OooooZrinchy pa onda se moramo vidjeti obavezno🤗😘💕
Joooj to bi bilo diivno! Tvoja princeza ljepotica će onda već biti pravi komad, na mamu <3
[/url
Dobro jutro ljepotice moje!
Zrinchy divna si!
Ova Katuska je cudo, toliko je lijepa da covjek ne moze vjerovati!
Pikica neka tebe natrag, bilo ti je vrijeme 😁
Honey, Panda, Palcica 😘😘😘😘
Sigurno sam trebala jos nesto iskomentirati al sam zaboravila 😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Nisam se pohvalila, dobila od prijateljice neki dan tuniku 😍😍😍😍
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Praudy predivna je tunika.🤗😍
Zrinchy nasmija me ti,bit će ona ljepša od mame,obavezno se moramo vidit makar na 5minuta🤗🤗🤗💕
Praudy predivna je tunika.🤗😍
Zrinchynasmija me ti,bit će ona ljepša od mame,obavezno se moramo vidit makar na 5minuta🤗🤗🤗💕
Naravno!! držim te za riječ;)
Proudy i ja sam te zapratila na instagramu, slike su ti pre pre, jest fotograf dobar, ali je i puno do modela
Ostalim curkama moram pohvatat imena prvo:))
Ja sam nedavno upisala tečaj fotografije za svoju dušu i neki dan smo kupili konkretni fotić pa se baš veselim fotkanju. Pogotovo fotkanju mog malog modela <3
[/url
Proudy svida mi sa tunikica! Ja cekam da mi Katuska prihvati zahtjev. Kikaa tu je danas 4 stupnja, bar u medimurju gdje sam sada,, pocelo se neko sunce probijat, jucer je bilo proljece, navodno ce biti jos sutra i onda najava snijega za petak/subotu. Toliko o vremenu 😂
Gladna sam, cekam pomfrit, pileci becki, samo zdravo! Panda sta si ti za malicu mravu moj?
Aj nam pisi malo na slovenskom aj da se nasmijem 😜
Hahahhaha ne vem kaj bi pisala :(
Jaz sem se zaljubila v Katusko....tako je lepa.... ne morem verjeti.
Za malico sem imela žemljo in Poli salamo...
Da da zelo je zdravo dunajski zrezek-bečka :P
Je li dosta Honey?
Sortiraj odgovore
Najstariji