Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ita87
    31. Siječanj 2018. 14:41

panda102

A ako odemo 45 dana je li to znaci da se i 15 prije moramo vratiti dogodine?

Ne 

31. Siječanj 2018. 14:42

Ne,  Panda. Kada se vracas,  ovisi samo o terminu. Znaci meni je prosli porodiljni otvoren pi terminu,  koji je bio 8.3. i tada mi je zavrsavao porodijni,  iako sam rodila 10.3. Postoji ako se ne varam i korekcija porodiljnog,  ako rodis dosta ranije. Frendica rodila mj dana prije,  pa znam da joj je hzzo "vratio" tih mj dana.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• ita87
    31. Siječanj 2018. 15:01

Panda moras provjeriti kako je u Slo, mozda je tamo drugacije nego u Hr

31. Siječanj 2018. 15:04

ita87

Panda moras provjeriti kako je u Slo, mozda je tamo drugacije nego u Hr

Istina,  ja zaboravila taj detalj 😁

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Frajla
    31. Siječanj 2018. 15:11

ProudMomy

Ne, Panda. Kada se vracas, ovisi samo o terminu. Znaci meni je prosli porodiljni otvoren pi terminu, koji je bio 8.3. i tada mi je zavrsavao porodijni, iako sam rodila 10.3. Postoji ako se ne varam i korekcija porodiljnog, ako rodis dosta ranije. Frendica rodila mj dana prije, pa znam da joj je hzzo "vratio" tih mj dana.

Mislim da ti to nije do termina, nego ima neka fora kako oni racunaju mjesece, mislim da racunaju kao da svaki ima 30 dana ili tako nesto, tako da to uvjek ispadne par dana prije 1 rođendana. A ovo da ti "vrate" mjesec isto ima neko ogranicenje, mislim da je mjesc dana prije termina ili tako nesto, ako rodis 3 tjedna prije opet imas samo godinu (minus ta 2, 3 dana)

Frajla
    31. Siječanj 2018. 15:15

panda102

A ako odemo 45 dana je li to znaci da se i 15 prije moramo vratiti dogodine?

A npr odes 28 dana prije i porodis se za 14 dana? Onda bi ti dugovali jos 2 tjedna 🤣😉

31. Siječanj 2018. 15:18

Frajla

ProudMomy

Ne, Panda. Kada se vracas, ovisi samo o terminu. Znaci meni je prosli porodiljni otvoren pi terminu, koji je bio 8.3. i tada mi je zavrsavao porodijni, iako sam rodila 10.3. Postoji ako se ne varam i korekcija porodiljnog, ako rodis dosta ranije. Frendica rodila mj dana prije, pa znam da joj je hzzo "vratio" tih mj dana.

Mislim da ti to nije do termina, nego ima neka fora kako oni racunaju mjesece, mislim da racunaju kao da svaki ima 30 dana ili tako nesto, tako da to uvjek ispadne par dana prije 1 rođendana. A ovo da ti "vrate" mjesec isto ima neko ogranicenje, mislim da je mjesc dana prije termina ili tako nesto, ako rodis 3 tjedna prije opet imas samo godinu (minus ta 2, 3 dana)

Moze biti,  al znam da sam se ja vracala tocno 8.3. Prema termini,  moze bit se tako poklopilo.
    Za ova ogranicenja ne znam,  nije mi trebalo. Al znam da nekad vrate,  ova curka je rodila dobrih mj dana prije termina. Moguce da ne vrate ako je manje.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Frajla
    31. Siječanj 2018. 15:31

Ma znam zato sto je sestricna rodila dosta prije termina pa je isla pitati za to produzenje i rekli su joj da je rodila 2 dana prije da bi mogla dobiti, ovako nista

Frajla
    31. Siječanj 2018. 15:47

Evo nađoh, kaže zakon o rodiljnim i roditeljskim potporama da je "mjesec" jedinična vremenska vrijednost od 30 kalendarskih dana

• Litta
    31. Siječanj 2018. 15:49

Kristina Krvavica

Pozdrav mamice!
    Trebam savjet 😊
    Trudna sam 31tj, termin je 10.04. Ovo je druga trudnoća, prvo sam rodila 04.05.2016.
    U prvoj trudnoći mi je rađen papa test, i na prvom pregledu u drugoj trudnoci mi je ginekolog rekao da nema potrebe da se opet radi papa test..pitala sam ga još dva tri puta i svaki put je rekao da ne treba. Otišla bi ovih dana kod privatnika da mi napravi papu jer ne kuzim da moj socijalni gin nije bio u stanju napraviti? 🤔

Nisam ni ja radila papa test u trudnoci. Radila sam pola godine prije nego sam ostala trudna, bio je uredan pa je doktor rekao da ne treba. Inace idem privatno kod ginekologa. Sve ovisi kada si ga zadnji put radila i kakav je bio nalaz.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.