Palčica - 25.02. - cura
Elvira - 17.03. - cura
Ikry - 21.03. - dečko
MiuMau - 21.03. - cura
Amarenna - 26.03. - cura
Nina11 - 29.03 - cura
Sofia88 - 04.04. - dečko
Yra - 09.04. - cura
Ita87 - 10.04. - cura
Mono - 10.04. - cura
Kristina Tina - 13.04. - dečko
Student24 - 17.04. - dečko
Frajla - 18.04. - ?
Tinaaa12 - 24.04. - ?
Katuška99 - 26.04. - cura
KungfuMaca - 26.04. - ?
Sarita_00 - 12.05. - cura
Pikica3 - 30.05. - cura
Zrinchy - 30.05 - dečko
Proudmomy - 31.05. - dečko
Panda - 01.06. - cura
Happines - 01.06. - ?
Ninnach - 02.06. - ?
Kathryn - 04.06. - dečko
Honey - 08.06. - cura
Mancy - 08.06 - ?
Grazia - 14.06. - dečko
Tommy_girl - 14.06. - ?
Mladamamica1911 - 21.6. - dečko
Palcica, dobro si napisala da sto manje citamo po internetu, meni jucer na faceu izbacilo mame djece andjela, i bezveze otvorim.. strasno nesto, nocnu moru sam imala nocas. Da bar to nisam vidjela
Evo i moje buse, nisam jucer na okrugli tj pa evo sad
Lijepo moje🤗😘💕
Grazia i Kathryn baš dobro da ste se javile jer mi je za vaše bebe falila spol! I naravno hvala bogu da je sve u redu
Proudy nema kod mene ovo-ono, odmah karte na stol i to je to A ljetnice su isto baš smijeh, a dobro je bilo jer smo jedan period samo ja i Kaktus tu ostale na temi, a onda se i Kaktus zbrisala pa sam se morala osigurati
Panda gdje si ženice hahahaha nema te cijeli vikend. Neka si se ti nauživala sa svojima! Dobra ti je štrudla, smazala se tako da neznam kakva je za 5 dana kako si pisala al vjerujem da je dobra i tad haha. Ja jednu punila sa pekmezom od marelica i nasjeckala još suhe marelice, a drugu sa ribanim jabukama i grožđicama natopljenim u rumu. Bile baš ekstra! Još uspjele iako sam stavila mlijeko 0,5%mm. Mene moja isto udri po mjehuru a ja se svaki put ko budala veselim, ahaha, i muž se sav rastopi. Sarita baš su te našetali, i baš su zločesti! Odmah svima ječmenac hahahahaa Zrinchy radoholičarko! Super za robicu. Tako i ja očekujem dobiti
Katuška puknut ćeš
A baš si lijepa, trbuh predivan, balončić bonbončić. <3 Ovdje napokon sunce nakon jutarnje magle, čovjek odma bolje volje. Morat ću ubacit popodnevnu šetnju....
Jao Palčica komoda mi se jako sviđa!!! I ove kutije, tako sam i ja s njima mislila organizirati dio ormara.
Sve spremno za Katarinu <3 Tajo možda bolje sad da složi, on će čini mi se kampirati u bolnici kad bude vrijeme
Ili od uzbuđenja neće znat složit, hehe
Curke koje se žale na bubrege, trudnice često imaju problema s pijeskom u bubrezima, pa se probajte malo više natakati vodom. Ali uvjek postoji i šansa da vas zapravo beba šuta u neki organ.
JaoPalčica komoda mi se jako sviđa!!!I ove kutije, tako sam i ja s njima mislila organizirati dio ormara.
Sve spremno za Katarinu <3 Tajo možda bolje sad da složi, on će čini mi se kampirati u bolnici kad bude vrijeme
Hahahahhaha več sad pita imaju li upute za montiranje,reko nebrini imaš dva jokera pomozi u slaganju...jetrva i moj tajo🤗💕kutije su ti iz pepca ima raznih boja,dimenzije su 30×30×30,stane u njih punooo cijena im je 8.90kn...btw vješalice u kika 10kom-4.90kn
JaoPalčica komoda mi se jako sviđa!!!I ove kutije, tako sam i ja s njima mislila organizirati dio ormara.
Tak je moja frendica rodila tj dana ranije. Muz se pogubio, zvao decke na festu doma i da mu pomognu sastavit krevetic jer on pojma nema 😂😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Kathryn, tako se i meni bol poveća nakon duzeg hodanja (duze smatram oko 30min sto inace ne smatram dugom setnjom ali u ovom slucaju je duga)
Bol se nastavila od sinoc,ali ne tako strasno da idem na hitnu i sl., ali nije ni malo ugodno. Moguce da je pijesak u pitanju, probat cu se malo vise natapat vodom 😂
Evo da se i ja prijavim za popis, 2.5.decko 😍
Sortiraj odgovore
Najstariji