Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Honey
    24. Siječanj 2018. 11:21

Dobro jutro! Ja jučer bila toliko umorna da sam jedva sve pročitala a za pisanje nisam imala snage.
    Gledali neki glupi film i baš nam je pasalo da smo malo isključili mozgove i samo smo ležali muž i ja tako u zagrljaju.
    Pohvatala sam da se Panda raspištoljila sa šopingom, da je sve sivo i da sam joj otkrila ribicu za mjerenje temp. vode  <3 Duša moja. Zrinchy mijenja ime u Svena, sviđa mi se! I lijep trbuh al Panda vodi  Proudy je zapalila skoro stan ali nema veze bitno da nema svraba  Nisam vas skontala sa tom tvrdom podlogom. Ja imam meku, ali smo kupili komodu sa ogradom koja se skine, sliknem danas obećajem! Palčica ti sigurno štagod mi kupimo imaš u ormaru, ti si pokupovala pola dječjeg asortimana hahaha konkurira ti Katuška opasno hahahaha Ita se još neda, ona je tek rekla da je trudna, ima vremena šta  Frajla muž je super iskombinirao boje hahaha pravo muške! Student ne kužim se u te vrijednosti šta je dobro a šta nije, bitno da je manje! Sad imala neki sastanak 2 sata, skoro se upišala, sad me sve boli dolje jebemu. Isto slabo stignem danas pisati, idem sada jest umirem od gladi, natrpat ću se onako pošteno! Lijep dan cure, pusam!

24. Siječanj 2018. 12:43

Evo cure ja sam danas Maksa odvela u vrtic na pregled kod epidemiologa. Cist je ko suza. Ali moramo pripaziti jos koji tjedan.
    U sobi u vrticu im je pustara,  sve su morali maknut,  imaju namjestaj samo i drvene i plasticne igracke. Goli zidovi,  nema plakata,  slikovnica,  nicega...
    Malo sam mirnija sada.
    Zrinchy divna busica! To volim kad se same poslikate na puni tjedan,  da ne moram prozivat nikoga. Lajkam Svena! 😍😍😍

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Mancy
    24. Siječanj 2018. 13:27

Ejjj curke pozzz svima!
    Sven super ime.
    Super da ti je Maks ok.
    Trbuscic presladak budem ja poslikala svoj da vidite trbusinu🤣🤣🤣🤣🤣🤣poslikala sam robu koju imam svekrva i moja mama su ordinirale 🤗🤗🤗🙈posto ne znamo spol kolko su mogle kupit😊🤗🍼🙈

• Mancy
    24. Siječanj 2018. 13:35

• Elviramagistic
    24. Siječanj 2018. 17:35

Ma muž je imao divlja imena..tako da sam na kraju rekla neka bira između Sara i Hana i eto..dolazi nam Hana mada sam ja navijala vise za Saru :(

panda102
    24. Siječanj 2018. 18:31

Elvira i meni su ova prelijepa. A i moj je imao tako neka muska divlja imena da sam molila Boga da bude curica hhhahhhah
    Sven je prelijepo 😍😍

24. Siječanj 2018. 19:02

Ja sam skuzila da kad krenes birat ime za dijete skuzis da zapravo jako puno imena vezes za ljude koji se tako zovu i onda nekako puno imena otpadne.
    Evo recimo moj muz je predlozio bio Hrvoje. Ja u uredu imam 3 Hrvoja. Rekoh nemoj zivota ti,  imam filing da disat ne mogu od silnih Hrvoja. 😂😂😂😂
    Ili recimo mi neko ime bude super,  al ga vezem uz ne bas super osobu i odmah mi otpadne ne mogu si pomoci.
    Kao sto pretpostavljate ne poznajem bas nikoga tko se zove Maksim ili Aleksandar. 😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

panda102
    24. Siječanj 2018. 19:26

Karuska hocu link onih trakica da se raspistoljim 🔫🔫🔫
    Honey cekam slike komode. 
    Ja sam vidjela jednu u ikei i pobjedila je zasad hahahaha al to cu ja nekad u aprilu hahahaha

• Student24
    24. Siječanj 2018. 19:59

ita87

Student24

Ideja za ime za curicu: Beata. &amp;lt;3 meni predivno :)

Beata je naziv pansiona na moru od moje sestre, tako da kod mene nema prolaz 😀

:D :D :D 

Honey
    24. Siječanj 2018. 20:16

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.