50 nijansi sive 🤔🤔🤔🤔🤔🔫🔫🔫🔫
Hahahah Pandice imam i ja tu dekicu i sive bodye
Hej. Nisam pisala... Secer ocito i nije tako problematican. Posudila aparatic pa ga mjerim 2h nakon obroka. Najvise bio 7,5. :D
Cekam veljacu pa cu u shopping :D i sve cu kupiti :D
Ideja za ime za curicu: Beata. <3 meni predivno :)
Student, za trudnice 2 sata iza jela ne smije biti preko 6,5
Moram se pohvaliti da sam uspjela riješiti svoj problem posteljine čudnih dimenzija-dali su u kauflandu sad i navlaku u tim mjerama. Vidila sam da nisu baš neki uzorci, pa sam poslala dragog da bira, jer po njemu ono što ja izaberemo nije dovoljno "muško". Vratio se s bijelo-žutom i zeleno-narancastom 😂
Ideja za ime za curicu: Beata. <3 meni predivno :)
Beata je naziv pansiona na moru od moje sestre, tako da kod mene nema prolaz 😀
Frajla, mene to bas zivcira sto svaki ducan ima svoje dimenzije. Ja imam poplun i jastuk iz lidla, tako da i posteljinu moram uvijek njihovu
Pa da, bas su zlocesti. Uopce nisam isla za tim da se toliko razlikuju dimenzije. Normalni pokrivač za odrasle je 140×200 i u 99% trgovina je i posteljina tako. A za bebe doslovno svatko svoje mjere
Hej curke!
Sad stvarno imam komplekse, ja jos oblekicu uopce nisam kupovala. Nekaj je svekrva pokupila u Lidlu,al jako malo.
Pojavilo nam se novo ime na popisu - Sven.
Sad smo tek izgubljeni:))
[/url
Dobro jutro....nemam vremena za pisanje osim da vam pozelim lijep dan..
Zrinchy idemo pit... tako lijep stomak....moj je iskocio sad sam prava panda :)
Pusaaaaaa
Dobro jutro!
Kod mene je stomak krenuo rasti u 20. tjednu. Na poslu su mi neki dan (sad sam u 24. tjednu) rekli da se tek sad vidi da sam trudna. Nisu mi vjerovali kad sam rekla koliko sam trudna jer nemam stomak 😂
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji