Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Palčica0306
    23. Siječanj 2018. 19:12

panda102

50 nijansi sive 🤔🤔🤔🤔🤔🔫🔫🔫🔫

Hahahah Pandice imam i ja tu dekicu i sive bodye

• Student24
    23. Siječanj 2018. 19:21

Hej. Nisam pisala... Secer ocito i nije tako problematican. Posudila aparatic pa ga mjerim 2h nakon obroka. Najvise bio 7,5. :D 
    Cekam veljacu pa cu u shopping :D i sve cu kupiti :D
    Ideja za ime za curicu: Beata. <3 meni predivno :)

Frajla
    23. Siječanj 2018. 19:31

Student, za trudnice 2 sata iza jela ne smije biti preko 6,5
    Moram se pohvaliti da sam uspjela riješiti svoj problem posteljine čudnih dimenzija-dali su u kauflandu sad i navlaku u tim mjerama. Vidila sam da nisu baš neki uzorci, pa sam poslala dragog da bira, jer po njemu ono što ja izaberemo nije dovoljno "muško". Vratio se s bijelo-žutom i zeleno-narancastom 😂

• ita87
    23. Siječanj 2018. 19:36

Student24

Ideja za ime za curicu: Beata. &lt;3 meni predivno :)

Beata je naziv pansiona na moru od moje sestre, tako da kod mene nema prolaz 😀

Katuska99
    23. Siječanj 2018. 19:37

Frajla, mene to bas zivcira sto svaki ducan ima svoje dimenzije. Ja imam poplun i jastuk iz lidla, tako da i posteljinu moram uvijek njihovu 

Frajla
    23. Siječanj 2018. 20:12

Pa da, bas su zlocesti. Uopce nisam isla za tim da se toliko razlikuju dimenzije. Normalni pokrivač za odrasle je 140×200 i u 99% trgovina je i posteljina tako. A za bebe doslovno svatko svoje mjere

Zrinchy
    23. Siječanj 2018. 21:07

Hej curke! 
    Sad stvarno imam komplekse, ja jos oblekicu uopce nisam kupovala. Nekaj je svekrva pokupila u Lidlu,al jako malo.
    Pojavilo nam se novo ime na popisu - Sven.
    Sad smo tek izgubljeni:))

[/url

Zrinchy
    24. Siječanj 2018. 07:36

Jutro curkeee! 
    Danas smo puna 22 tjednaa🤗

[/url

panda102
    24. Siječanj 2018. 08:08

Dobro jutro....nemam vremena za pisanje osim da vam pozelim lijep dan..
    Zrinchy idemo pit... tako lijep stomak....moj je iskocio sad sam prava panda :) 
    Pusaaaaaa

Sarita_00
    24. Siječanj 2018. 09:14

Dobro jutro! 
    Kod mene je stomak krenuo rasti u 20. tjednu. Na poslu su mi neki dan (sad sam u 24. tjednu) rekli da se tek sad vidi da sam trudna. Nisu mi vjerovali kad sam rekla koliko sam trudna jer nemam stomak 😂 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.