Ja cu cekati 16.2. Hahahahaha i pregled haahahah danas sam kupila bodije za 10€ onaj jastuk za 6€ i dekicu za 4€. Pretjerala sam hahahahahahaahahah
Stvarno jesi 😱
Ja sam kad sam saznala da je cura potrosila 130€ odjednom. I poslije toga evo mjesec dana samo gledam i nista ne kupujem 😀😀
Jbt jesi se raspistoljila🤣
Ja kolica imala a ni spol nisam znala jos😂😂
Ita dajem ti jos tjedan dana i onda lagano kreni🤣
Meni treba jos samo njihaljka, kadica, baby gym, klokanica, baby monitor, i sva ona kozmetika i to za bebu i bolnicu :) sve to moram imat🤣
A daj panda, imamo istu kapicu😍
Iako sam poslije dobila kapica od frendica, od njihovih curka, imam ih valjda 50 🤣
Raspistoljila aj placem
Sad sam nasla onu banjicu polovnu hahahaha al kupit cu ja nju novuuuuu. Ha ja hahahaha pa ce te reci ooo vidi pande. Hahahaha
E vidis, ljuljacku sam kupila, vec i zaboravila na to 😛
Daj mi dva tjedna jos, tjedan je premalo. 😂
Katuska ja trenutno eto pokusavam spalit stan dezinfekcijom, pa zapravo zahvaljujem bogu da nisam puno toga kupila za bebu, a sva odjeca za bebu je tavanu na sigurnom. Necu je sigurno jos neko vrijeme spustat dolje, dok ne budem ziher da je opasnost od zaraze prosla.
Ja sam imala s Maksom tu tvrdu podlogu, i sad cu uzet takvu. Stara je popucala pa sam ju bacila.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Panda, mi imamo istu takvu dekicu 😊 I vecinom sve sivo 😂
Krevetic i kolica smo rijesili jos pred novu godinu. Madrac bi mogao pasti slijedeci tjedan kad se zaletimo u Sloveniju. Jednu posteljinu imamo, moram naci jos koju. Od odjece smo kupovali svasta pomalo, a sad to moram sloziti da vidim sto nam jos nedostaje. A onda polako prikupljanje potrebne kozmetike 😊
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji