Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    panda102
    23. Siječanj 2018. 18:08

Ja cu cekati 16.2. Hahahahaha i pregled haahahah danas sam kupila bodije za 10€ onaj jastuk za 6€ i dekicu za 4€. Pretjerala sam hahahahahahaahahah

panda102
    23. Siječanj 2018. 18:12

50 nijansi sive 🤔🤔🤔🤔🤔🔫🔫🔫🔫

• ita87
    23. Siječanj 2018. 18:13

Stvarno jesi 😱
    Ja sam kad sam saznala da je cura potrosila 130€ odjednom. I poslije toga evo mjesec dana samo gledam i nista ne kupujem 😀😀

Katuska99
    23. Siječanj 2018. 18:13

Jbt jesi se raspistoljila🤣
    Ja kolica imala a ni spol nisam znala jos😂😂
    Ita dajem ti jos tjedan dana i onda lagano kreni🤣
    Meni treba jos samo njihaljka, kadica, baby gym, klokanica, baby monitor, i sva ona kozmetika i to za bebu i bolnicu :) sve to moram imat🤣

• ita87
    23. Siječanj 2018. 18:14

Preslatko je 😍😍😍

Katuska99
    23. Siječanj 2018. 18:15

A daj panda, imamo istu kapicu😍
    Iako sam poslije dobila kapica od frendica, od njihovih curka, imam ih valjda 50 🤣

panda102
    23. Siječanj 2018. 18:15

Raspistoljila aj placem 

Sad sam nasla onu banjicu polovnu hahahaha al kupit cu ja nju novuuuuu. Ha ja hahahaha pa ce te reci ooo vidi pande. Hahahaha

• ita87
    23. Siječanj 2018. 18:16

E vidis, ljuljacku sam kupila, vec i zaboravila na to 😛
    Daj mi dva tjedna jos, tjedan je premalo. 😂

23. Siječanj 2018. 18:36

Katuska ja trenutno eto pokusavam spalit stan dezinfekcijom,  pa zapravo zahvaljujem bogu da nisam puno toga kupila za bebu,  a sva odjeca za bebu je tavanu na sigurnom. Necu je sigurno jos neko vrijeme spustat dolje,  dok ne budem ziher da je opasnost od zaraze prosla.
    Ja sam imala s Maksom tu tvrdu podlogu,  i sad cu uzet takvu. Stara je popucala pa sam ju bacila.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Sarita_00
    23. Siječanj 2018. 18:38

Panda, mi imamo istu takvu dekicu 😊 I vecinom sve sivo 😂 
    Krevetic i kolica smo rijesili jos pred novu godinu. Madrac bi mogao pasti slijedeci tjedan kad se zaletimo u Sloveniju. Jednu posteljinu imamo, moram naci jos koju. Od odjece smo kupovali svasta pomalo, a sad to moram sloziti da vidim sto nam jos nedostaje. A onda polako prikupljanje potrebne kozmetike 😊

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.