Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Honey
    23. Siječanj 2018. 10:55

Bože dragi Proudy  Pa to je prestrašno! preprestrašno! Pa ja bi ju prijavila za nemar prema djetetu i širenje epidemije! Ma užas koja koza! Jbt nisu sve majke majke, ja to kažem sto puta! Jao nadam se da se nećete zaraziti. I kaj sad? Nebuš ga slala u vrtić 2 mjeseca ili kak se to uopće rješava? Probaj se ti smiriti, zbog sebe i bebe. Razumijem bijes, opravdano. A kaj i te tete u vrtiću, pa kak one nisu prije reagirale.... ajmeee... Ma bit će to dobro! ak je ona već prije mjesec dana s tom zarazom pa vjerujem da bi se Maksu već pokazalo.

23. Siječanj 2018. 11:02

Honey

Bože dragi Proudy Pa to je prestrašno! preprestrašno! Pa ja bi ju prijavila za nemar prema djetetu i širenje epidemije! Ma užas koja koza! Jbt nisu sve majke majke, ja to kažem sto puta! Jao nadam se da se nećete zaraziti. I kaj sad? Nebuš ga slala u vrtić 2 mjeseca ili kak se to uopće rješava? Probaj se ti smiriti, zbog sebe i bebe. Razumijem bijes, opravdano. A kaj i te tete u vrtiću, pa kak one nisu prije reagirale…. ajmeee… Ma bit će to dobro! ak je ona već prije mjesec dana s tom zarazom pa vjerujem da bi se Maksu već pokazalo.

Ostavit cu ga 2tjedna doma. Sutra im dolazi epidimolog,  pa cu ga samo tad odvest da mi ga pogleda za svaki slucaj. Osobno krivim i roditelje i vrtic! Jer to nije par dana,  nego mjesec dana. Pricala sam jutros s tetom,  ona kaze da razumije da sam ljuta i da mi nije svejedno,  u njihovu obranu kaze da malicka inace ima dijagnozu dermatitis,  pa su te promjene na kozi vezali uz dermatitis. Mislim cinjenica je da je to u danasnje vrijeme iznimno rijetka bolest. 
    Zvala sam i pedijatra maloprije cisto da pitam sto sve preventivno mogu napraviti. Pa mi je rekao da sve operem na visokoj temp,  posteljinu,  odjecu,  plisance,  sve ispeglam,  a ako se ne moze peglat dezinficiram s parom od pegle. I nadat se da ce bit dovoljno jbg.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Honey
    23. Siječanj 2018. 11:08

Ajme koje sranje.... Molim boga da bude ok, a ti se baci na dezinfekciju!

Katuska99
    23. Siječanj 2018. 11:14

Pandaaa cestitam na curkici!!! Sad nas vecina koje tu jos pisemo imamo curke. 
    To za zile ne znam kaj znaci, ali nadam se da je to sve ok. Bar ces cesce ic na preglede. I meni je dr jucer rekao da beba ima mrvicu manji opseg trbuha pa da me sestra ne naruci za 7 tjedana nego za 4-5. Al ja bi jos jednom privatno otisla izmedju tog..
    Pikica tvoja ce zvat Vida?😍 bas mi je lijepo to ime, jako..
    Aleksandar od proudy 😍 jakoo mi je lijepo, ja sam bila to isto predlagala muzu, i Relja, al nije htio cut🤣 ovo za vrtic uzas, meni nis novo, cesto se susrecem s takvim roditeljima, al nasa zdravstvena voditeljica njih brzo sredi :)
    Ajmo vi koje nosite cure, kako ce se zvat? Jeste smislile?

Zrinchy
    23. Siječanj 2018. 11:34

Boook curke monee!
    Panda cestitam na maloj Pandicii😍😍😍 samo da je sve vise curki💖
    Proudy ovo je fakat koma, jadan tvoj mali, ali i jadna ta curica,kolko je trpila, a da mama nije nista poduzimala?!😓
    Znaci tri zile bi trebalo imat, vidjela sam da mi pise na nalazu, ali doktorica se naravno nije udostojila objasniti to. 
    Mi jos nismo izabrali ime za naseg hahara (bas lupa maminu busku svako malo). Kak smo mislili da ce bit curica smo odabrali momentalno ime Iskra. Cini se da ce Iskrica ipak malo pricekati svoj red:)))
    Puse svima, nadam se da ste sve u globalu dobro i da su bebachi jos bolje

[/url

panda102
    23. Siječanj 2018. 11:35

To znaci da je otkazala je

panda102
    23. Siječanj 2018. 11:41

Poslalo.....
    Otkazala je jedna arterija. Ostala jedna. Zove se sindrom jedne arterije. Nije me prepada jer je vidjela da je se ave drugo dobro razvilo i da je uredu. Rekla je samo da cemo svaka 4tjedna imati uz i pratiti rast i razvoj. I da cemo pred porod ici u bolnicu ako bude sve ok ako ne bude morala da me porodi u 7mjesecu. 
    Mi smo se davno odlucili za Sara ili Tarik. Sad je sarčiiiii

Sarita_00
    23. Siječanj 2018. 11:45

Naša cura će biti Lara 😊 Muž se sjetio tog imena još puno prije nego smo znali da će biti cura i neće ni da čuje za bilo koje drugo. Da je kojem slučajem dečko, pojma nemam koje bi mu ime dali jer sva koja smo predložili se ne sviđaju ili jednom ili drugom. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

panda102
    23. Siječanj 2018. 11:46

Proudy pa pobit ih sve. !!!! 
    Pa strasno kako su neki ljudi neodgovorni!! Ok tvoje je bolesno pa vodi ga u vrtic da budu svi. Boze sacuvaj. 
    Joj mi imamo svu robicu za curicu hahahaha sve preslatkoooo. Jedva cekam za Bosnu to pregledat malo. Sto bude falilo fino dopunim jos nekim slatkim stvarcicama abd. 

23. Siječanj 2018. 11:46

Jebote da,  Katuska,  zaboravila sam da si ti teta u vrticu. Ja sam fakat u soku,  pa nije dijete piknuo komarac pa da ju pustis da se coha koji dan. Mjesec dana!?! I ja ju jucer zovem i ona ti meni sva prposna prica,  evo kao oni su svi imali terapiju tj dana,  sad su gotovi, danas idu na testiranje opet i to je to. Kao u stilu super,  oni su se rijesili. A ostalih 25 roditelja je u komi. Danas ih je u vrtic doslo 6. Svi su se usrali!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.