Poprilično sam u nedoumici... Došao mi je nalaz štitnjače i trenutno je 3.51. Prošli puta je bila 3.23 i endokrinolog mi rekao da dođem na kontrolu ako bude preko 4. Sad nisam sigurna da li da idem s obzirom da je opet malo porasla ili da ne idem jer nije preko 4. Moje doktorice nema do prekosutra da se posavjetujem s njom 😕
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Ita ne izvlaci se da nisi kupila samo zbog boje🤣
Jesi kupila ti kolica na kraju? Ne sjecam se vise.
E bila frendica u grazu, i nije mi otisla u onaj ducan jer je zurila na bus, provela cijelo jutro u primarku🤣 nema veze ionak imam puno robice
Sarita, ja pijem tablete za stitnjacu od prije, ali kad mi je bio na pregledu povisn tsh oko 3,20 povecao mi je terapiju. Ja mislim da bi ti trebao dat terapiju,ocito da ti raste. Bar od 25mg
Haha nisam kupila jer je 50kn, skupa, a vidi kod pande 3€ 😂😂😂
Nisam jos kolica kupila, ma nisam nista osim onog iz primarka, stignem 😱😱
E tak i mi u primarku, cijeli dan prodje tamo. Kad mojoj bude malo, poslat cu ti da par puta obuce za slikanje ☺
Cure moje me poznaju bolje od mene same.
Jastuk 6€ a poslije bude kao jorgancic dekica. Vrh
A naravno da nisam ni znala da postoji ova ribica dok mi Honey nije rekla hahahahah nemajka
Bome je puno 50 kn, ja sam u baby centru cijeli set svega tog kupila za 180
Hehe dogovoreno🤣
Ma stignes jos kupit, jesi nasla koje ces?
Panda preslatko je, jel to iz pepca?
Lijepa su kolica😍 kaj to kosara , ima jos sportski dio?
Ovo sam vidjela u pepcu, kod nas je pak jeftinije, 35kn mislim 😂
Ovo je sportski dio mime.
Mislim da cu ja joolz na kraju uzet. Ona kolica ocarro u bubamari ipak nisu ta sta sam gledala, samo kosara je ista.
Da da ima ih i po 35. Ovisi o dizajnu. Sad kad zalegnem. Sutra cu se probudit hhahahaha
Joolz su mi isto lijepa. Imaju i ona moon i ona su mi lijepa. A katuska tvoj problem s podlogom cu rjesiti tako da cu kupiti krutu podlogu a ne mekanu. Sad sam gledeala to. Mekane su 18€ a tvrde 22€
Ovaj vikend idem s frendicom u wg na sajam vjencanja pa cu svratit u pepco🤣
Joolz su mi predivna😍 odma iza bugaboo🤗
Da na to nisam mislila dok sam kupovala podlogu, tako da cu sad vidjet kad sastavimo komodu dal cu bocno il kupit drvenu
Sortiraj odgovore
Najstariji