Bravo za veliku curu, Katuska!
Mi smo izgleda izabrali ime. Bit ce Aleksandar najvjerojatnije. Uz Maksima, sam trazila neko jednako jako ime, a da nije precesto. Muz se slozio, veli cak da nas iznenadi i cura, moze i Aleksandra biti. Znam da ce miga svi kratiti, ali krate mi i Maksima.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Super imena!
Maks i Aleks 😍😍
Hvala 😍
Ja predlozila i vec sam ocekivala da ce mi M opet rec ma neeeee, uzas. Kad ono veli on, moze prodano.
E cure, dodjem danas po Maksa u vrtic i doceka me medicniska djelatnica, kaze da im je krenula epidemija svraba!?!?!
Ne znam nista o tome. Tipa jel to opasno za trudnice ak mi mali donese? Mislim da ga necu slat u vrtic ovaj tjedan, da se to malo smiri.
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ja sam se uvjerila da je kod mene probava bila problem. Dva magnezija su i vise nego rjesila problem s blatom 👍👍👍👍
Joj Proudy...iskustva nemam. Ne mogu nista pametovat. Cuvajte se. Ako sta saznam reci cu ti.
A imena su top of the tops ❤️😍😍
Laku noc od 🐼🐼🐼🐼😴😴😴😴😴
Jbt nema nikog... ovako kasno a prva!
Proudy super ti je ime za malog, baš si se to dobro sjetila, stvarno je ravnpravno Maksimu a sasvim drugačije. Plus neznam niti jednog Aleksandra da mi je glup ili antpatičan, tako da pogodak A skraćenice braće preslatke <3
A epidemija svraba, hmmmm, pa mislim da za tebe i bebu nije opasno ali neugodno je, pa tak napravi zakaj bi riskirala da Maks pokupi i onda eto muke.
Panda ovo što si ti stavila da jedeš ja nebi mogla pojest bez nekog mesa nema šanse, nikada! haha Gdje si? Kad imaš pregled?
Ja sanjala nešto ružno i vrisnula da je muž odmah jadan skočio da me smiri i on se prepao iz sna, bilo je oko pola 5, i malu sam probudila u trbuhu pa je onda lupala i onda ja nikako zaspati pa sam danas malo pospana al ide... Kako ste vi žene?
Što se tiče blata, nemam problema. Čak ne pijem magnezij. Samo moram pojest ujutro zobene sa jogurtom i blato ide redovito kud treba!
Evo nas drage moje.
Sve je bilo uredu osim sto imam dvije zile u pupcanoj a ne tri pa ce stalno da prati razvoj djeteta odnosno CURICEEEE 😍😍😍 kaze nista ne mora bit strasno. Bice sve ok ali zadnju sedmicu cu cekati porod u bolnici. Ali ne sikiram se. Moja mala pandica je vec teska.
Mala zenska panda. 16.2. Imam glukozu pa ce mi opet raditi uz. Inace ne bi imala vise uz samo jedan do kraja ali eto da prati razvoj djeteta.
Dobro jutro (mada je jutro bilo davno)
Idemo odraditi predzadnji dan, pa smo od četvrtka na "komplikacijama". Već više jedva čekam. Nije mi teško fizički, čak ni to što putujem 35 km u jednom smjeru, samo me psihički ubije. Taman mi u međuvremenu ističe ugovor, pa se nadam da će biti više sreće na drugom mjestu.
Btw, otvaranje komplikacija... Može li mi dr otvoriti tipa danas za sutra? U četvrtak radi popodne, a ja bi rado već u četvrtak ujutro poriješavala papirologiju. Svakako sam danas mislila proći do dr da vidim za nalaz štitnjače i pitati za to bolovanje, ali tek popodne kad idem s posla.
Lijep dan svima! 😘
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Evo nas drage moje.
Sve je bilo uredu osim sto imam dvije zile u pupcanoj a ne tri pa ce stalno da prati razvoj djeteta odnosno CURICEEEE 😍😍😍 kaze nista ne mora bit strasno. Bice sve ok ali zadnju sedmicu cu cekati porod u bolnici. Ali ne sikiram se. Moja mala pandica je vec teska.
Mala zenska panda. 16.2. Imam glukozu pa ce mi opet raditi uz. Inace ne bi imala vise uz samo jedan do kraja ali eto da prati razvoj djeteta.
Panda moja 😍❤ Cestitam, moja soulmate 😘 Drugacije nisam ni ocekivala!!! Nek je sve dobro sa bebom, nemoj se brinut nece biti problema vjerujem.
Ajmmeeeee 💓💘🎀🎉🎉🎉🎉🎉 Curica koliko hoces! Neka ih! Ispada da mi koje smo dosle skupa na ovu temu da sve nosimo curice 😍 Ti, pikica, ja i kathryn. Mislim da za kathryn jos neznamo? Joj evo gozova sam rasplace se 😢 al od dragosti 💖
Jutro cure!
Pandaaaaaa cestitam na curici 😘😍😘😍😍😍
Znaci ja sam luda cure. Saznalo se jucer koja je to zarazena djevojcica i djevojcica je bas iz nase skupine. Da stvar bude gora, mama nonsalantno kaze da joj se mala cesala dobrih mj dana al nije ona tome pridavala paznju!?!?!
Kad si dijete napravilo rane tek ju je onda odvela doktoru. I on je mislio da je psorijaza, onda znate kak je mala zgledala. I citavo vrijeme je isla u vrtic takva! Znaci na dnevnoj bazi je stalno bio u kontaktu s njom. Inkubacija traje jebenih 2-8 tjedana. I cijelo vrijeme su zarazni. Toliko sam ljuta da vam rec ne mogu! I jos mi kazu da valjda trudnice ne smiju do zadnjeg tromjesecja primat terapiju za to! Pa daj zabrij da dobijemo? Pa ubila se! Katastrofa!
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji