Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frajla
    23. Siječanj 2018. 12:51

Honey, super su sličice
    Evo ja svečano obećajem da cu si upisati dečka ako na idućem pregledu opet kažu da ne vide, ali da im se učinilo da je muško  

Honey
    23. Siječanj 2018. 13:08

Znači ne kužim kako mogu reći da i ne vide i da im se učinilo?  
    Ma na slijedećem pregledu bude beba noge na široko da nas ne drži u neizvjesnosti, a samo neka je sve ok naravno <3

23. Siječanj 2018. 13:26

Frajla ja nekak mislim ako im se jednom ucini da je to to. 😂😂😂😂
    Meni je isto prvi put rekao da nije sigurno,  al da bi mogao bit decko. Ja sam odmah rekla da onda sigurno je decko.
    Ali bitno da su oni nama zdravi 😉

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

panda102
    23. Siječanj 2018. 13:26

Joj nasa je se odmah okrenula i pokazala svu raskos hahhahahaha
    A htjela sam vam slikati jutros u wcu natpis gdje pise blato. Medjutim. Zene pisaju u wcu po 15 min i ja sam ko prava panda uletila u muski hhhahahaha
    One zene gledaju u mene kooo gdje ces to. Jest me briga samo da pisam hhhahahaha i onda sam to nabrzinu i zaboravila sam. 
    A moja probava je inace ok. I vise nego odlicna. Samo za vikend sam ocigledno malo gluposti jela i sve je zastopalo hahahah
    Honey nase princeze hhahahahah nasa je cuclala prat. Koza mala
    A tvoja je divna 😍😍😍
    Frajla pisi decka hhahah

Katuska99
    23. Siječanj 2018. 13:52

Preskatke slikice 😍
    Proudy, da uzas, bas ima neodgovornih roditelja, i zbog par takvih pacijenata cijela grupa ispasta.. 
    panda preslatko mi je Sara 🙌🏻

• Mancy
    23. Siječanj 2018. 14:11

Ejjj curke svima bok!
    Imena super.....ovo za taj svrab katastrofa kolko ima neodgovornih roditelja katastrofa.
    Ja se nadam da cemo iduci tjedan saznat sta se skriva kod mene...ja sam jucer malo uletila u pepco i kupila dvije benkice obicne bijele kad jos ne znam sta je pa ne mogu tematski kupovati 😬😊

• Elviramagistic
    23. Siječanj 2018. 14:18

Ne znam vise koja je pitala za komolikacije al uglavnom on ti moze danas otvoriti da si od danas..znaci isti dan..prekrasno mi je ime Sara...to san ja htjela al muž nije pa je otpalo 😣 

23. Siječanj 2018. 14:22

Honey mala je cukar! 😍
    Evo oprala sam sve skoro. Jos plisance moram spicit u masinu i to je to. A kao trebala bi lezat,  kak? Kak da pustim,  kad ne znam jel mi donio te bestije ili nije. Sad sam mirnija malo. Njemu idem na zivce jer ga stalno pregledavam i ispitujem jel ga kaj svrbi. I ak slucajno negdje pocoha odmah skacem 😂😂😂
    A da vam ne pricam da sam se jucer i ja sva iscohala,  kad smo dosli doma. Sve me svrbilo,  psiha. Dok nisam dosla u vrtic nis me nije svrbilo 😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Bublica123
    23. Siječanj 2018. 14:23

Ej mamasiteeee...weeeeeee hrpa prekrasnih slicica i vijesti...mala pandica nam stize❤🐼❤🙏🙏🙏😍😍😍🤗🤗🤗...terminuse moje navalile sa curkama...proudica nam ima princa❤❤❤...cekamo jos zrinci i mancy, mozda one poprave prosjek❤❤❤
    Aleksandar...lijepo i mocno ime❤❤❤
    Honey pitala si za toplice...cula sam da su terme lasko u slov.🔝🔝🔝javim dojmove
    Mi danas sluzbeno imamo prvi udarac a da se vidio okom...glista moja se uozbiljila i pocela fino javljat❤❤❤🙏🙏🙏

Bublica123
    23. Siječanj 2018. 14:23

ProudMomy

Honey mala je cukar! 😍
    Evo oprala sam sve skoro. Jos plisance moram spicit u masinu i to je to. A kao trebala bi lezat, kak? Kak da pustim, kad ne znam jel mi donio te bestije ili nije. Sad sam mirnija malo. Njemu idem na zivce jer ga stalno pregledavam i ispitujem jel ga kaj svrbi. I ak slucajno negdje pocoha odmah skacem 😂😂😂
    A da vam ne pricam da sam se jucer i ja sva iscohala, kad smo dosli doma. Sve me svrbilo, psiha. Dok nisam dosla u vrtic nis me nije svrbilo 😂😂😂

😂😂😂😂😂😂bas sam se nasmijala

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.