Curke, sve je ok, ima 900 grama. Nije se htjela pokazat pa je dr reko da ne zna spol, iako je cura kad se opet skriva🤣
Honey, sve je ostalo uredno osim pape, tako da to sad samo pratimo redovito.
A oko te stitnjace, jednostavno se nisam puno zamarala. Svi smo nekako taj poviseni tsh povezali sa nervozom jer sam taman u tom periodu imala strucni. Ovako nikakavih problema nema, pa mi je i bolje bez ikakvih lijekova 😊
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Curke, sve je ok, ima 900 grama. Nije se htjela pokazat pa je dr reko da ne zna spol, iako je cura kad se opet skriva🤣
Odlicno :D
Je li stigla torba?
Trebala si ti njemu reci neznas ti ali znam ja 😂
Supac da je sve ok! Bas me zanima kako hodati sa kilom tereta u trbuhu? 🤔
Panda nije jos,i bas ju vec dugo cekam. Nadam se ovaj tjedan :)
Honey, nije strasno, najgore je kad se zalezim pa se ne mogu dic🤣 a kako je tek s 3,5kg😱
Je li moguce da je zbog lose probave tvrd trbuh i da nekako boli....
Mene je bolio dolje onak ko da cu mengu dobit, i grceve sam imala. I kad sam obavila wc proslo je. Malo uzmi magnezija ak imas s tim problema
Sarita,
Meni je zadnji put papa nalaz pokazao ASCUS, ali ja sam netom prije radila histeroskopiju, pa je mozda kod mene to bio lazan nalaz.
Tada sam trebala raditi bris hpv, ali nisam jer sam vec bila T, a bris za hpv se u T ne radi.
Ugl.to je uredan nalaz...samo treba pratiti...
Hpv nemam, tj.sumnjam da ga imam.
Mono, meni je ovo vec 3.put da pokazuje ASCUS. Prvo preklani pred Bozic, pa sam radila i kolposkopiju koja je bila uredna. Ponavljala sam papu za 6 mjeseci i opet je bilo isto, ali sam imala i neke bakterije tad, pa je raden bakterioloski bris i bris za hpv. Nakon toga me nisu nista zvali, pa pretpostavljam da je bilo uredno. Ovo sad je vec 3. puta, a moram ponoviti opet za 6 mjeseci. Doktorica je rekla da se ne brinem nista oko toga, da se moze povuci kako se i pojavilo, samo da cemo pratiti.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji